Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Re: Правителството и УЕФА одобриха Висшата лига!

Мнениеот LSFC 1914 » 19 фев 2016 17:50

Red thunderstorm написа:Не забравяйте, мили ми другарчета в малиново-пембени одежди, да помолите Шиши да пусне връзките си при ходжите, та барем някоя черна магия да направят, аман-заман за Висша лига да се не чуе! :mrgreen: :lol:

Лютви Местан (депутат от ДПС): Аз съм кръвна група ЦСКА

Лютви Местан е един от най-запалените привърженици на ЦСКА не само в групата на ДПС, но и в целия парламент. Политикът е и член на фенклуба на червените.
- Аз съм кръвна група ЦСКА. И съм от онези, лошите цесекари, които имат много силни и ярки пристрастия към червения отбор. Прогнозата ми за мача в сряда, която вече споделих пред много мои приятели, е по-скоро това, което искам да се случи: 1:1 в Истанбул, 0:0 на Армията и ЦСКА да продължи с гол на чужд терен - разпалено обясни г-н Местан.
Според него вариантът е напълно реален, въпреки че Галатасарай е доста сериозен отбор. Депутатът се притеснява най-много от богатия турнирен опит, натрупан от Чим Бом в Европа.
- В този мач твърдо съм за ЦСКА, още повече че в Турция не съм фен на Галатасарай. Във всяка една европейска държава си имам любим отбор. В Турция това е един от най-големите врагове на Чим Бом - Бешикташ. Така че раздвоение за предстоящите мачове няма - само ЦСКА - завърши Лютви Местан.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 фев 2016 17:58

Най обичам, когато от мазния и хлъзгав продукт, символ на всяка власт, заговорят за морал и принципи, за спазване на правилници и закони.

Припомнете ни, сини душици, как станахте щампиони през сезон 2006-2007, спазихте ли всички правилници и закони, или ги погазихте най-грубо. Къде беше моралът ви тогава, сини двуличници ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 19 фев 2016 18:06

1982 написа:Най обичам, когато от мазния и хлъзгав продукт, символ на всяка власт, заговорят за морал и принципи, за спазване на правилници и закони.

Припомнете ни, сини душици, как станахте щампиони през сезон 2006-2007, спазихте ли всички правилници и закони, или ги погазихте най-грубо. Къде беше моралът ви тогава, сини двуличници ??

Какво е погазил ПФК Левски? Я да ти чуем версията.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 фев 2016 18:10

Виждаш ли, вие дори не си знаете собствените бакии, ама за ЦСКА сте първи експерти.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 19 фев 2016 18:11

За визирания сезон не се сещам! За предишният(2005-2006)НЕЗАКОННО, чрез свои хора в БФС регистрираха с трета картотека Георги Иванов- Говньо, по известен като "инжИнера"! Именно след НЕЗАКОННО спечелената шампионска титла имаха късмета да играят бараж за ШЛ със СЕДМИЯТ в Италия Киево! Късмет, непознат за друг европейски отбор досега!

п.п. При едно оплакване от любимият на всички лефскари Васил Божков пред Уефа/ФИФА, честният и ненарушаващ правилата син отбор, отново щеше да се окичи с дежурните си сребърни медали! Божков разбира се, се направи на разсеян! :(
Последна промяна от Onze_dOr на 19 фев 2016 18:17, променено общо 1 път.
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 фев 2016 18:14

Да, моя грешка, сезонът е предният - 2005-06.

И, не, не беше регистриран незаконно, напротив. Но нямаше право да играе в нито един мач дори.
Последна промяна от 1982 на 19 фев 2016 18:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 фев 2016 18:15

Onze_dOr написа:За визирания сезон не се сещам! За предишният(2005-2006)НЕЗАКОННО, чрез свои хора в БФС регистрираха с трета картотека Георги Иванов- Говньо, по известен като "инжИнера"! Именно след НЕЗАКОННО спечелената шампионска титла имаха късмета да играят бараж за ШЛ със СЕДМИЯТ в Италия Киево! Късмет, непознат за друг европейски отбор досега!

Третата картотека не е нарушение на правилата за картотекиране. Сигурно не си ги чел, но не ти пречи да изкажеш компетентно и подигравателно мнение. Естествено си забравил защо получихте служебна загуба от "Ювентус", когото надиграхте в София, нали 8-) :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 19 фев 2016 18:18

1palq4o1 написа:
CSKA 78 написа:

Разбира се, че няма да искаш, и не си единствен от лилаво-сините! Та, нали тези "аматьорски" отбори ви бият където ви хванат! Ако се върнат ЦСКА, Локо София, Литекс, та даже и Етър- вие пак ще се борите за 5-7-мо място!! :lol: :lol: :mrgreen:

За 10-то направо, ама в елиат, а не на село със свинете :mrgreen:

Тук си прав! Винаги съм смятал кв. Подуене и Сухата река за села от най-аграрен тип, които са насила прикрепени към София! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 19 фев 2016 18:19

Извинете ме, не съм юрист и термините ми се губят!
Бихте ли ми припомнили един играч има ли право да играе за три отбора в една спортно-състезателна година?
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 фев 2016 18:21

Onze_dOr написа:Извинете ме, не съм юрист и термините ми се губят!
Бихте ли ми припомнили един играч има ли право да играе за три отбора в една спортно-състезателна година?

Официално няма право. Ако това бъде направено, отборите, срещу които е играл, имат право да поискат анулиране на мачовете и служебни победи. Аз не си спомням обаче нещо такова да е станало у нас тогава. За е..но дупе цярът е още веднъж, нали знаеш ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”