Red thunderstorm написа:Не забравяйте, мили ми другарчета в малиново-пембени одежди, да помолите Шиши да пусне връзките си при ходжите, та барем някоя черна магия да направят, аман-заман за Висша лига да се не чуе!![]()
Лютви Местан (депутат от ДПС): Аз съм кръвна група ЦСКА
Лютви Местан е един от най-запалените привърженици на ЦСКА не само в групата на ДПС, но и в целия парламент. Политикът е и член на фенклуба на червените.
- Аз съм кръвна група ЦСКА. И съм от онези, лошите цесекари, които имат много силни и ярки пристрастия към червения отбор. Прогнозата ми за мача в сряда, която вече споделих пред много мои приятели, е по-скоро това, което искам да се случи: 1:1 в Истанбул, 0:0 на Армията и ЦСКА да продължи с гол на чужд терен - разпалено обясни г-н Местан.
Според него вариантът е напълно реален, въпреки че Галатасарай е доста сериозен отбор. Депутатът се притеснява най-много от богатия турнирен опит, натрупан от Чим Бом в Европа.
- В този мач твърдо съм за ЦСКА, още повече че в Турция не съм фен на Галатасарай. Във всяка една европейска държава си имам любим отбор. В Турция това е един от най-големите врагове на Чим Бом - Бешикташ. Така че раздвоение за предстоящите мачове няма - само ЦСКА - завърши Лютви Местан.