Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Много боса работа за пореден пътПо 4 бюлетини се дават на хората + 1 плик ... Доста хора са се объркали с тоя глупав референдум, който беше напълно безсмислен - единствено може да се спести малко хартия с тоя вид на електронното гласуване ... Трагедия с принтерите - някой си е набутал застоялите принтери за по 60-70 лв. , дето снимат по 1 лист на 5 минути и хората висят до сред нощ
Пълна глупост, а решението е елементарно - готови бланки, само се попълват номерата и копията на протоколите са готови
Иначе резултатите не са никак изненадващи, с изключение на соц.-резултата в Бургас
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:boabbb написа:Много боса работа за пореден пътПо 4 бюлетини се дават на хората + 1 плик ... Доста хора са се объркали с тоя глупав референдум, който беше напълно безсмислен - единствено може да се спести малко хартия с тоя вид на електронното гласуване ... Трагедия с принтерите - някой си е набутал застоялите принтери за по 60-70 лв. , дето снимат по 1 лист на 5 минути и хората висят до сред нощ
Пълна глупост, а решението е елементарно - готови бланки, само се попълват номерата и копията на протоколите са готови
Иначе резултатите не са никак изненадващи, с изключение на соц.-резултата в Бургас
Ти си гласуваш на село ли? Но да, сигурно ви идват множко четири бюлетини. Айде, ти си по-млад, ама старите хорица как ли се оправят с цялата бумащина?
WPWW написа:Точно - еднопартийният режим.
Аз като ви казвах, че тия милиарди заем ще се ползват за бетониране във властта. И какъв е най-лесния начин - "работа" с циганските махали.
Винету даже казва, че били много толерантни* и загтова изпуснали ПлевенТова е крайната наглост, когато зад гърба ти е ционистки САЩ.
* Под толерантни се има пред вид, че не са напечатали достатъчно попълнени бюлетини..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта