България гласува за местна власт и на референдум

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: България гласува за местна власт и на референдум

Мнениеот boabbb » 27 окт 2015 14:31

Много боса работа за пореден път :x По 4 бюлетини се дават на хората + 1 плик ... Доста хора са се объркали с тоя глупав референдум, който беше напълно безсмислен - единствено може да се спести малко хартия с тоя вид на електронното гласуване ... Трагедия с принтерите - някой си е набутал застоялите принтери за по 60-70 лв. , дето снимат по 1 лист на 5 минути и хората висят до сред нощ :evil: Пълна глупост, а решението е елементарно - готови бланки, само се попълват номерата и копията на протоколите са готови :idea: Иначе резултатите не са никак изненадващи, с изключение на соц.-резултата в Бургас :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 окт 2015 15:18

boabbb написа:Много боса работа за пореден път :x По 4 бюлетини се дават на хората + 1 плик ... Доста хора са се объркали с тоя глупав референдум, който беше напълно безсмислен - единствено може да се спести малко хартия с тоя вид на електронното гласуване ... Трагедия с принтерите - някой си е набутал застоялите принтери за по 60-70 лв. , дето снимат по 1 лист на 5 минути и хората висят до сред нощ :evil: Пълна глупост, а решението е елементарно - готови бланки, само се попълват номерата и копията на протоколите са готови :idea: Иначе резултатите не са никак изненадващи, с изключение на соц.-резултата в Бургас :lol:

Ти си гласуваш на село ли? Но да, сигурно ви идват множко четири бюлетини. Айде, ти си по-млад, ама старите хорица как ли се оправят с цялата бумащина? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 окт 2015 15:38

TristaNNN написа:
boabbb написа:Много боса работа за пореден път :x По 4 бюлетини се дават на хората + 1 плик ... Доста хора са се объркали с тоя глупав референдум, който беше напълно безсмислен - единствено може да се спести малко хартия с тоя вид на електронното гласуване ... Трагедия с принтерите - някой си е набутал застоялите принтери за по 60-70 лв. , дето снимат по 1 лист на 5 минути и хората висят до сред нощ :evil: Пълна глупост, а решението е елементарно - готови бланки, само се попълват номерата и копията на протоколите са готови :idea: Иначе резултатите не са никак изненадващи, с изключение на соц.-резултата в Бургас :lol:

Ти си гласуваш на село ли? Но да, сигурно ви идват множко четири бюлетини. Айде, ти си по-млад, ама старите хорица как ли се оправят с цялата бумащина? :roll:

Аз винаги съм бил жител на моето село още от раждане и едва ли ще си променя постоянния адрес, а и не съм гласувал по настоящ, дори когато бях в София ... Да, наистина, на доста от старите хора им беше трудно и сложно с тия 4 бюлетини, представяш ли си да вкарат тъчскрийн екрани за електронно гласуване :shock: Това е пълна недомислица на Роската. Отделно, че с тоя тъчскрийн пак трябва да пускаш квитанцията, дето ти дава, в урна :roll: Аз логика не виждам, с изключение на спестяването на хартия ... За гласуване дистанционно от вкъщи има хиляди пречки - първо как се прави авторизация :?: , т.е. как показваш, че си ти ... Електронен подпис имат не повече от 5% от хората, даже са много ... Като друга пречка може да се смята сигурността - сайта на ЦИК беше блокиран оня ден, флууд ли е имало, не знам, но имаха ядове :roll: При проникване в базите данни за гласуване ще станеме пионери в ЕС - първите провалили тотално изборите си :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

WPWW
Контакти:

Местните избори - циганизаторите печелят

Мнениеот WPWW » 01 ное 2015 22:27

Браво, овчици! Гласувахте масово за партията, която най-радикално защитава циганските привилегии - ГЕРБ. Неслучайно преди месеци циганското Мешере реши, че всички цигански роми ще гласуват за ГЕРБ.

Всички се оплаквате, че не искате да живеете в циганска държава, а гласувате за партиите на статуквото?! Тъпи и жалки сте, овце.

Евро-атлантическите ценности - това означава права за цигани и ислямисти. Някакви келемета ми се правят на патриоти че даже и "малко фашаги", а гласуват за ГЕРБ, РБ, БСП и пр. Вие сте малоумни отрепки бе овце нещастни. Толкова ли не можете да гласувате за партии, които не са били във властта?

В Пловдив примерно - оставихте Столипиново да ви избира кмета, ама то да беше само там...

ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Re: Местните избори - циганизаторите печелят

Мнениеот nib » 01 ное 2015 22:36

За мене пък е изненада че преизбраха кмета на Пазарджик.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 ное 2015 22:37

Върнахме се в комунистическия еднопартиен режим.
П.П. Да живее Плевен. :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 01 ное 2015 22:42

Точно - еднопартийният режим.

Аз като ви казвах, че тия милиарди заем ще се ползват за бетониране във властта. И какъв е най-лесния начин - "работа" с циганските махали.

Винету даже казва, че били много толерантни* и загтова изпуснали Плевен :mrgreen: Това е крайната наглост, когато зад гърба ти е ционистки САЩ.

* Под толерантни се има пред вид, че не са напечатали достатъчно попълнени бюлетини..

Thunderheart
Контакти:

Мнениеот Thunderheart » 01 ное 2015 22:46

Както и на предишните кметски избори в Пловдив, циганските гласове на Столипиново дадоха кметския стол на Тотев.
Последна промяна от Thunderheart на 01 ное 2015 22:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 ное 2015 22:47

WPWW написа:Точно - еднопартийният режим.

Аз като ви казвах, че тия милиарди заем ще се ползват за бетониране във властта. И какъв е най-лесния начин - "работа" с циганските махали.

Винету даже казва, че били много толерантни* и загтова изпуснали Плевен :mrgreen: Това е крайната наглост, когато зад гърба ти е ционистки САЩ.

* Под толерантни се има пред вид, че не са напечатали достатъчно попълнени бюлетини..

Нищо - Плевен е свободен.Сега чакаме Майнатаун. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 01 ное 2015 22:48

Не , че Спартански е най-доброто, но поне е по-малкото зло от досегашния кмет на ГЕРБ. Аз лично пуснах невалидна бюлетина,защото и двамата са еднакви. Единия подкрепен от ГЕРБ, другия от Кунева. На първия тур гласувах за кандидат , който бях сигурен ,че няма спечели. За мен лично това са по-добрите варианти когато си отвратен от всички , отколкото въобще да не гласуваш.

Върни се в “Свободна зона”