70 години от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: 70 години от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки

Мнениеот fcb_bg » 06 авг 2015 22:27

Madonna написа:
fcb_bg написа:Щом в темата за военни престъпления капацитетите започнаха да разказват вицове вместо да дадат поне некъв довод, смятай.... другия седи и чете и пише +, 10+, 100+... кадърна работа.

Ако ми покажеш къде бомбандировките от ВСВ и използването на ядрени оръжия са военни престъпления,ще съм благодарен 8-)

Ами според победителите - никъде. Явно и според теб да избиваш цивилни е в реда на нещата. Вие никога няма да разберете защо японец се качва в самолет и знае че ще го блъсне в американски кораб и руснак в окопа чакащ с граната немския танк да мине отгоре му за да я задейства. Никога! Поне тва да бехте разбрали. Янки тва никога няма да го разбере, защото не са водили война за родината си на своя територия.
Последна промяна от fcb_bg на 06 авг 2015 22:29, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 авг 2015 22:28

fcb_bg написа:
Madonna написа:
fcb_bg написа:Щом в темата за военни престъпления капацитетите започнаха да разказват вицове вместо да дадат поне некъв довод, смятай.... другия седи и чете и пише +, 10+, 100+... кадърна работа.

Ако ми покажеш къде бомбандировките от ВСВ и използването на ядрени оръжия са военни престъпления,ще съм благодарен 8-)

Ами според победителите - никъде. Явно и според теб да избиваш цивилни е в реда на нещата. Вие никога няма да разберете защо японец се качва в самолет и знае че ще го блъсне в американски кораб и руснак в окопа чакащ с граната немския танк да мине отгоре му за да я задейства. Никога! Поне тва да бехте разбрали.

Трудно се разбира животинския свят. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 авг 2015 22:33

Мистри написа:
Питах, за последното написано от теб.Явно нямаш връзка вече....и не Убиждай.Или си с връзки в Москва? :lol:
И ти си ми бил Левскар. :mrgreen: Русояд.

С връзки на много места съм. Писах за атомните оръжия, а не вицове за чукчи. И не виждам какво общо има тук ЛЕВСКИ, та да го намесваш? Да беше отишъл на един мач, знам ли...щот аз пътувам за Варна.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 авг 2015 22:33

Мистри написа:
fcb_bg написа:
Madonna написа:

Ами според победителите - никъде. Явно и според теб да избиваш цивилни е в реда на нещата. Вие никога няма да разберете защо японец се качва в самолет и знае че ще го блъсне в американски кораб и руснак в окопа чакащ с граната немския танк да мине отгоре му за да я задейства. Никога! Поне тва да бехте разбрали.

Трудно се разбира животинския свят. :lol:

Пиша на български и не си позволявам русизми от уважение към всички във форума, уважавам родината ти, в темата си изразявам мнението. Какъв ти е проблема на теб?

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 06 авг 2015 22:40

fcb_bg написа:Ами според победителите - никъде. Явно и според теб да избиваш цивилни е в реда на нещата.

Избиването на цивилни не е в реда на нещата,но бомбандировките през ВСВ не са били военни престъпления според тогавашните закони.Нито Германия,нито Япония са съдени за бомбандировките през ВСВ,въпреки че те ги започват и избиват милиони хора в Китай,Русия,Полша,Великобритания,Филипините,Ротердам и т.н....и унищожават стотици градове .Това което те започват,съюзниците го довършват и военни престъпления няма нито за едните ,нито за другите.
Виновни са тези велики сили ,които са правили правилата до преди ВСВ,Русия е била главно действащо лице в тези правила ,като една от великите военни сили заедно с Германия,Франция и Великобритания.....САЩ имат най-малка вина,след като до преди ВСВ въобще не са световна военна сила и играч на в тези работи.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 06 авг 2015 22:42

bobi_getov1 написа:Извинявай те да попитам -що ми дреме на Уя-за едни умрели японци руснаци и американци и незнам си кой-някой ще ми обясни ли-в смисъл искам някой със съвест християнин в момента ревящ и запалил свещ във хола и гледащ снимка на Накиморо Накимуро -що да ми дреме на уя :geek: :geek: :geek: :geek:

"На война, като на война"!
В случая България обявява война! Съответно Англия или САЩ предприемат военни действия, както и Русия( справка: добруджа)! Наричат се "косвени жертви, както има и косвени щети! Мир на праха им на загиналите от това адско изобретение , но хипотетично без него са могли да загинат още много милиони!
"Студената война" е нагледен пример - страх от страха!

Нека има мир и любов по - света, АЗ казвам наздраве - всички сме граждани на този свят - макар и за кратко, но пък живота е миг от вечноста.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2015 22:44

bobi_getov1 написа:Извинявай те да попитам -що ми дреме на Уя-за едни умрели японци руснаци и американци и незнам си кой-някой ще ми обясни ли-в смисъл искам някой със съвест християнин в момента ревящ и запалил свещ във хола и гледащ снимка на Накиморо Накимуро -що да ми дреме на уя :geek: :geek: :geek: :geek:

А защо си мислиш, че на Станко му дреме и за един умрял японец ?! :lol: :lol:

Тая тема е отворена с една-единствена цел - да се плюе по САЩ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 авг 2015 22:46

Madonna написа:
fcb_bg написа:Ами според победителите - никъде. Явно и според теб да избиваш цивилни е в реда на нещата.

Избиването на цивилни не е в реда на нещата,но бомбандировките през ВСВ не са били военни престъпления според тогавашните закони.Нито Германия,нито Япония са съдени за бомбандировките през ВСВ,въпреки че те ги започват и избиват милиони хора в Китай,Русия,Полша,Великобритания,Филипините,Ротердам и т.н....и унищожават стотици градове .Това което те започват,съюзниците го довършват и военни престъпления няма нито за едните ,нито за другите.
Виновни са тези велики сили ,които са правили правилата до преди ВСВ,Русия е била главно действащо лице в тези правила ,като една от великите военни сили заедно с Германия,Франция и Великобритания.....САЩ имат най-малка вина,след като до преди ВСВ въобще не са световна военна сила и играч на в тези работи.

Не ми разправяй тъпотии, избиването на цивилно население без пряка заплаха за сигурността на САЩ като териториална цялост си е точно военно престъпление и нищо друго !

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 06 авг 2015 22:48

fcb_bg написа:Ами според победителите - никъде. Явно и според теб да избиваш цивилни е в реда на нещата. Вие никога няма да разберете защо японец се качва в самолет и знае че ще го блъсне в американски кораб и руснак в окопа чакащ с граната немския танк да мине отгоре му за да я задейства. Никога! Поне тва да бехте разбрали. Янки тва никога няма да го разбере, защото не са водили война за родината си на своя територия.

А кой докара тези американски кораби до Япония?Кой е виновен на Русия ,че векове на ред води войни и прави алианси с Франция,Германия,Великобритания,Австрия и т.н и се избиват взаимно ?
САЩ са се паднали на най-добро място на планетата,защитени от 2 океана и със съседи които не са им никаква заплаха,ква вина имат,кой където е попаднал на картата това е .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 авг 2015 22:50

fcb_bg написа:
Madonna написа:

Ами според победителите - никъде. Явно и според теб да избиваш цивилни е в реда на нещата. Вие никога няма да разберете защо японец се качва в самолет и знае че ще го блъсне в американски кораб и руснак в окопа чакащ с граната немския танк да мине отгоре му за да я задейства. Никога! Поне тва да бехте разбрали. Янки тва никога няма да го разбере, защото не са водили война за родината си на своя територия.

За коя родина са се блъскали японците в американските кораби, хайде стига глупости ??

Цялата тази война е не за родината, а за болните амбиции за власт и пари на шепа японски военни и "бизнесмени". Япония напада Китай, Филипините, САЩ, Индонезия и т.н., а накрая излезе, че Япония е жертвата и невинната, а гадните са САЩ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”