Ще има ли война според вас?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Ще има ли война според вас?

Мнениеот saffron » 04 мар 2014 12:17

pampi написа:
saffron написа:
pampi написа:На заставата си разпределяхме чанча па тая начин ...разграфена мишена на 50 метра ...трябва да призная, че имаше по-добри от мен...АК-то ми беше от 62г...Ех спомени, чанчът се забравя, остават хубавите моменти...

Тва да те опъват да даваш наряди на границата са ебати "хубавите моменти" :mrgreen:

Какво ли отбира македонската ти главица от тия работи , та пак се тикаш между шамарите... :mrgreen:

[offtopic]Нощно време насирал ли си се от страх , като си обикалял в гората :lol: вълци , мечки , анадолци .. еб* си мамата , незнаеш на какво ще попаднеш :mrgreen:[/offtopic]
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 мар 2014 12:21

За експертите по-назад в темата - макар, че не е лексикон, служих в 61ва Стрямска Бригада, Карлово. Ако някой не е наясно, това е бригадата, от която тръгват военните ни мисии, които в по-голямата си част са партньорски програми (обучителни), и аз именно бях част и от такава. Това, плюс факта, че около 5 години тренирах спортна стрелба означава единствено, че имам изстреляни повече патрона, отколкото всичките експерти тук взети заедно са гледали общо по телевизията.

И за да поясня на мъничетата какво е дебилното в коментарите им:
Точността на стрелба не е да целиш в 8цата, 9ката или 10ката, освен ако не говорим за книгите на Винету. Основното изискване в стрелбата е да пращаш всичките си изстрели на едно място, без особено значение къде е то. Защото това се коригира с предвидените настройки в самото оръжие - на приклада, на мерника, на оптиката ако има такава... Това пък умение се базира на добре научени техники за стабилност на ръката (различни при различните стрелкови позиции), на добре контролирано дишане, на правилна стойка, добро разположение и познаване на оръжието, много опит, и задължително талант.

Историите - уцелвам 8цата стават за пиянска маса, но нищо повече.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 мар 2014 12:23

saffron написа:
pampi написа:
saffron написа:
pampi написа:На заставата си разпределяхме чанча па тая начин ...разграфена мишена на 50 метра ...трябва да призная, че имаше по-добри от мен...АК-то ми беше от 62г...Ех спомени, чанчът се забравя, остават хубавите моменти...

Тва да те опъват да даваш наряди на границата са ебати "хубавите моменти" :mrgreen:

Какво ли отбира македонската ти главица от тия работи , та пак се тикаш между шамарите... :mrgreen:

[offtopic]Нощно време насирал ли си се от страх , като си обикалял в гората :lol: вълци , мечки , анадолци .. еб* си мамата , незнаеш на какво ще попаднеш :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Бре, туй макетата сте страшно шубе...Теб сигурно нощем на балкона те е страх да излезеш, току виж те ашладисал някой... :lol:[/offtopic]
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 мар 2014 12:27

Проданче, ти си служил в казармата, ама не този Вторник, ами другия Петък 8-) Тези варненски номера не минават. Разправяй ги някъде другаде ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 04 мар 2014 12:28

CTAHKO написа:"батко ти Станко" предвиди, изкупиха на безценица акцийките на еврейчетата в руските компании :lol: За един ден, толкова :lol:

:) :) :) "Бате Станко", 'ми те половината им настоящ елит и олигарси са руски евреи или с такава жилка. Умиране има, отърване няма. Освен това, не зная колко точно им е файдата на местните компании и на държавата, ма да не стане напечено за обикновения руснак, щото има опасност и вероятност и от хиперинфлация. Обвинявате противниците си в спора, че лижат империалистически задници / образно казано /, но в същото време сте готови да хиперболизирате капацитета от възможности на Путин и да го представите като жив полубог. И той е пръдльо като нас / както се изразява един колега :) /, и той си има таван. А западните политици / най-общо казано / може и да са задници, но и те имат набор от гадни тарикатлъци и капацитет да ги употребят. Това важи и за двата лагера тук- не подценявайте възможностите и способностите на другата страна.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 мар 2014 12:30

CTAHKO написа:Проданче, ти си служил в казармата, ама не този Вторник, ами другия Петък 8-) Тези варненски номера не минават. Разправяй ги някъде другаде ;)

Мозъчният фалит взе и да прехлъцва. Явно ще да е кофти усещането да ти пуснат водата така демонстративно. И после се почва, ама това го разправяй, ама онова го разправяй. Че и от Варна станах. Аре сега, нали знаеш - гредата, въжето, столчето. Бегай!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 мар 2014 12:31

Властите на автономията:три зенитно-ракетни полка преминали на страната на Крим

Както съобщил представител на правителството на Крим, три зенитно-ракетни полка на въоръжените сили на Украйна преминали на страната на правителството на Автономната република Крим.

„Общо повече от 700 войници и офицери заявили за готовност за защитават населението на Крим. В състава на частите на ПВО, преминали на страната на правителството, влизат повече от 20 зенитно-ракетни комплекса „Бук” и над 30 зенитно-ракетни системи „С-300 ПС”, заявил представител на кримската автономия.

Както се съобщава, на страната на „кримския народ” преминали военнослужещи на 50-ти, 55-ти и 147-ми зенитно-ракетни полка, разположени в Евпатория, Феодосия и Фиолента.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 мар 2014 12:37

Neo M написа:
CTAHKO написа:"батко ти Станко" предвиди, изкупиха на безценица акцийките на еврейчетата в руските компании :lol: За един ден, толкова :lol:

:) :) :) "Бате Станко", 'ми те половината им настоящ елит и олигарси са руски евреи или с такава жилка. Умиране има, отърване няма. Освен това, не зная колко точно им е файдата на местните компании и на държавата, ма да не стане напечено за обикновения руснак, щото има опасност и вероятност и от хиперинфлация. Обвинявате противниците си в спора, че лижат империалистически задници / образно казано /, но в същото време сте готови да хиперболизирате капацитета от възможности на Путин и да го представите като жив полубог. И той е пръдльо като нас / както се изразява един колега :) /, и той си има таван. А западните политици / най-общо казано / може и да са задници, но и те имат набор от гадни тарикатлъци и капацитет да ги употребят. Това важи и за двата лагера тук- не подценявайте възможностите и способностите на другата страна.

Всеки момент се очаква изявление на Путин. Ще го видим какво ще каже 8-) В горния си пост имам предвид интервенция на Руската централна банка, зад която естествено стои руската държава, а не на някакви руски олигарси. Иначе точно тези руски олигарси перат парите си чрез западните банки :) Постнал съм интересна статия по темата в една от общите теми.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 мар 2014 12:38

tprodanov написа:За експертите по-назад в темата - макар, че не е лексикон, служих в 61ва Стрямска Бригада, Карлово. Ако някой не е наясно, това е бригадата, от която тръгват военните ни мисии, които в по-голямата си част са партньорски програми (обучителни), и аз именно бях част и от такава. Това, плюс факта, че около 5 години тренирах спортна стрелба означава единствено, че имам изстреляни повече патрона, отколкото всичките експерти тук взети заедно са гледали общо по телевизията.

И за да поясня на мъничетата какво е дебилното в коментарите им:
Точността на стрелба не е да целиш в 8цата, 9ката или 10ката, освен ако не говорим за книгите на Винету. Основното изискване в стрелбата е да пращаш всичките си изстрели на едно място, без особено значение къде е то. Защото това се коригира с предвидените настройки в самото оръжие - на приклада, на мерника, на оптиката ако има такава... Това пък умение се базира на добре научени техники за стабилност на ръката (различни при различните стрелкови позиции), на добре контролирано дишане, на правилна стойка, добро разположение и познаване на оръжието, много опит, и задължително талант.

Историите - уцелвам 8цата стават за пиянска маса, но нищо повече.

Не ми се прави на експерт, щото ГВ не е някакво си кашишко поделение...Първото което е, с автомат 62 година при автоматична, да си съдереш дупето не можеш ги вкара на едно място...Газовете вдигат пушкалото нагоре...Основното изискване беше да се научиш да пускаш по два, и винаги вторият бие нагоре...Второто което е, това дето ти го разправям си беше чиста проба самодейност, къде от скука, къде от килешлък, които загуби поема по мърлявия наряд. Нас патрони под отчет не са ни водили, времената бяха такива, мястото дето съм бил беше такова...С това АК на гъза и 100 патрона в четирите пълнителя се е налагало и по населени места да патрулирам, щото се случиха тогава едни събития и нямаше още Вътрешни войски...Тъй че не ми философствай наизуст...
Последна промяна от pampi на 04 мар 2014 12:39, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 мар 2014 12:39

tprodanov написа:
CTAHKO написа:Проданче, ти си служил в казармата, ама не този Вторник, ами другия Петък 8-) Тези варненски номера не минават. Разправяй ги някъде другаде ;)

Мозъчният фалит взе и да прехлъцва. Явно ще да е кофти усещането да ти пуснат водата така демонстративно. И после се почва, ама това го разправяй, ама онова го разправяй. Че и от Варна станах. Аре сега, нали знаеш - гредата, въжето, столчето. Бегай!

Каква вода си пуснал бе :lol: Нали съм ти казвал, като се обръщаш към мен, ще се обръщаш само с факти ;) Празни приказки не ми се слушат(четат) 8-) Още повече, като знам кой ги казва ;) И аз мога да ти кажа, че съм Юри Гагарин ;)

Върни се в “Свободна зона”