Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !
Равнис.Смирно.Равнение на средата.Отдайте чест и се поклонете пред Великата Столетница господа лаици,демократи,другари подпоручици и красноармейски редници.Червената Армия вчера празнува.Хвала.
sandi74 написа:Равнис.Смирно.Равнение на средата.Отдайте последно сбогом и се поклонете пред Великата Столетница господа лаици,демократи,другари подпоручици и красноармейски редници.Червената Армия вчера празнува.Хвала.

dunavfc написа:А ти знаеш ли ,че Куба има най-ниската детска смъртност и дори в страните който искаш да заминеш умират деца от глад !

Платен тъпунгер казах ти безброй пъти ,че мнението ти не ме интересува

Но пък и пропусна да ни кажеш, че лъжеш 

- 1912plovdiv
- Контакти:

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
tprodanov написа:Но пък и пропусна да ни кажеш, че лъжеш
И ти ли искаш внимание бре много станахте меките

Платени материали? С източник Световната Банка? И то платени от ЦРУ?
Нямам нищо против да се съглася и с твоето мнение, стига да представиш някакво основание за това. Опс... трудно, а?

Нямам нищо против да се съглася и с твоето мнение, стига да представиш някакво основание за това. Опс... трудно, а?
tprodanov написа:Платени материали? С източник Световната Банка? И то платени от ЦРУ?![]()
Трудното е отново да станеш хетеросексуален това за тях е детска игричка ! Казал съм с тапири и развалени радия не искам да кореспондирам -КРАЙ !
Правилно. Като видиш конкретен аргумент, който праща цялата ти теза в канала е нормално да се откажеш да спориш.
Поздравления за решението!
ПП Ако не мразеше толкова много запетайките, можеше и да се разбере какво искаш да кажеш, но за момента единствено стана ясно, че ти е трудно да станеш хетеросексуален. Това обаче мисля, че е форум, а не лексикон. А ако търсиш помощ, при все цялото ми желание съм неспособен да ти помогна. Все пак ти желая успех!

ПП Ако не мразеше толкова много запетайките, можеше и да се разбере какво искаш да кажеш, но за момента единствено стана ясно, че ти е трудно да станеш хетеросексуален. Това обаче мисля, че е форум, а не лексикон. А ако търсиш помощ, при все цялото ми желание съм неспособен да ти помогна. Все пак ти желая успех!
[quote="tprodanov"]Правилно. Като видиш конкретен аргумент, който праща цялата ти теза в канала е нормално да се откажеш да спориш.
Нали ти казах тоя аргумент къде да си го завреш там дето не огрява слънцето и силно те сърби ! Куба си има посланик който говори добре български като те интересува толкова отиди и я попитай ! Не ме занимавай повече с глупостите ти трол !

Нали ти казах тоя аргумент къде да си го завреш там дето не огрява слънцето и силно те сърби ! Куба си има посланик който говори добре български като те интересува толкова отиди и я попитай ! Не ме занимавай повече с глупостите ти трол !