Betchualeng Arnaikem написа:Безкомпромисен написа:третата значка която си бях купил гласеше "Долу БКП"!!
От кой магазин купи по соц-а па такава значка?
И аз това се зачудих?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Betchualeng Arnaikem написа:Безкомпромисен написа:третата значка която си бях купил гласеше "Долу БКП"!!
От кой магазин купи по соц-а па такава значка?
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Безкомпромисен написа:Значката "Долу БКП" си я купих началото на 90-те години! Някъде 90-та 91-ва година!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Безкомпромисен написа:Значката "Долу БКП" си я купих началото на 90-те години! Някъде 90-та 91-ва година!
Точно в тези години да я носиш е било "геройство". Прост комуняг си, Жеков, прост... Че и продажен на всичкото отгоре.
Безкомпромисен написа:fr3ak_boy написа:Безкомпромисен написа:Значката "Долу БКП" си я купих началото на 90-те години! Някъде 90-та 91-ва година!
Точно в тези години да я носиш е било "геройство". Прост комуняг си, Жеков, прост... Че и продажен на всичкото отгоре.
Вие сте комунистически провокатор , който има задача да говори лъжи и клевети за мен , защото всички комунистически престъпници се страхуват, че ако БАП дойде на власт комунистите ще бъдат вкарани по затворите и концлагерирте за да не могат да пръскат болшевишко-комунистическата си зараза!
Георги Жеков ще накаже комунистите!
весел е и неговият вид,
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:Айде бе, Жеков, идва новата година. Измисли някой нов лаф, вече ти научихме коментарите наизуст.
Нали знаеш оня израз "Когато цъфнат налъмите"? Е, тогава БАП ще дойдат на власт, така че не се хаби излишно.
Безкомпромисен написа:hajitsu написа:Айде бе, Жеков, идва новата година. Измисли някой нов лаф, вече ти научихме коментарите наизуст.
Нали знаеш оня израз "Когато цъфнат налъмите"? Е, тогава БАП ще дойдат на власт, така че не се хаби излишно.
Ясно ми е , че от съветско-болшевишко-кърваво комунистическото робство няма да се освободим , защото народът ни е зомбиран от сутрин до вечер по комунистическите медии денонощно с комунизъм-болшевизъм и няма едно нормално предаване по телевизията!Само с болшевишко-комунистическа помия ни залива телевизията!И затова с такова зомбирано население до нема и къде с комунизъм никога няма да се освободим и аз ще си умра нещастен в съветския комунистически кървав концлагер наречен антинародна република България!
Иначе Нова Година я четитя на всички нормални хора!На коомунистическите престъпници им пожелавам в най-скоро време да гният по затворите и концлагерите, за да е сигурно, че няма да тормозят повече нормалните хора и да вършат убийства, издевателства и престъпления над българския народ и за да не могат да пръскат отровните си комунистически бацили!
Бог да пази България от комунисти!
весел е и неговият вид,
fr3ak_boy написа:В коя "некомунистическа" държава има концлагери?
Жеков, ти ще ги предвождаш към затвора нали, комунистическа гнидо?
Като няма да се спасим, що не си теглиш ножа?![]()
![]()
![]()
daduradam написа:fr3ak_boy написа:В коя "некомунистическа" държава има концлагери?
Жеков, ти ще ги предвождаш към затвора нали, комунистическа гнидо?
Като няма да се спасим, що не си теглиш ножа?![]()
![]()
![]()
Фрийк, голям си провокатор
весел е и неговият вид,
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith, tmanolov и 8 госта