Не.
За да не кажат, че головсловнича нещата, пряко свързани с мен:
Закриха бъгларското кино (след, което последва култово интервю - кой е недоволен, бе? Вчера говорих с кинаджиите. Всички ми се радват ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?)
Сринаха и без друго трагичното висше образование (в момента съм ваканция. След протест на софийския, Цачева каза на ректора, че той трябва да и дава обяснения за тоя протест, тъй като правителството правило толкова много.....)
Унищожиха всякакви културни политики, например закрит беше фонд "Култура"
списъка е дълъг, но всеки вижда, че се превръщаме в тоталитарна по-скоро ляво ориентирана държава, където, всеки "трябва да се страхува" и " проверката е висша форма на доверие". А това толерирано опристяване на народа води до злоба и още по-голямо затъване...
Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?
[center]
[/center]

Много ясен и точен въпрос, а не като на "поръчковите" агенции....
Честно казано, не. Досега май повече се говори, отколкото да се върши нещо. Не че с всички предишни не е било така, но се надявах, че тези поне ще са сериозни. Явно и Бойко се взе прекалено много за голяма работа. А най-лошото е, че няма и алтернатива.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Гласувах с "да"
Има и положителни и отрицателни страни в управлението на ГЕРБ,но не виждам реална алтернатива в момента.

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
ip1912 написа:несе сеща за по добро правителство през последните 20г.
към недоволните - дайте ми алтернатива на герб
здравеопазването и икономиката на НДСВ бяха далееееч по-добри (особено първото)
[center]
[/center]

Madridist написа:marmi52 анкетата е готова. Аз лично гласувах с "ДА". Ако изборите бяха днес, щях да гласувам за ГЕРБ

Отново благодаря !

Това, че имаме различни политически виждания и пристрастия не ни прави врагове ! Всеки има право на собствено мнение.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Madridist написа:marmi52 анкетата е готова. Аз лично гласувах с "ДА". Ако изборите бяха днес, щях да гласувам за ГЕРБ
Реално първо гласувах за Атака,но те загубиха и псоле дадох гласа си за ГЕРБ,но не съм доволен от управлението на софийската мутра Бойко Борисов той е претъпник и не заслужава да е на такъв ръкводен пост в България.При всички проекти за пъщита и инфраструктура министър преседателя избира най-ефтините защо ли?Надявам се да го махнат...искам Атака те поне подкрепят българите и слагат на местата които се полага цигани и туци!Не е нормално в собствената ни държава малцинствата да имат повече привилегии от нас/

Последна промяна от Parmalat на 20 яну 2011 17:22, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
БГ киното си е закрито от преди 20 години,да не говорим,че едва сега започнаха да излизат някои добри,според моя преценка(която естествено не е професионална) бг филми и сериали.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
marmi52 написа:Отново благодаря !![]()
Това, че имаме различни политически виждания и пристрастия не ни прави врагове ! Всеки има право на собствено мнение.
Какви врагове бе човек

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
ip1912 написа:несе сеща за по добро правителство през последните 20г.
към недоволните - дайте ми алтернатива на герб
Според мен това на Костов беше по-добро( съвсем друг е въпроса колко е откраднал от държавата, но като цяло тогава ни извади от една голяма дупка). Аз съм доволен от управлението на ГЕРБ и специално от някои техни мерки, като тази с връзването на касовите апарати към НАП. Искрено се надявам до края на годината да стане и за всички останали апарати !!!