АНКЕТА: Инсценировка ли беше нападението срещу Ахмед Доган?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нападнаха Ахмед Доган!
Колкото е вредата от БСП и ДПС, толкова е и от ГЕРБ - 100% антибългарски партии, смешни сте тия дето се надъхвате как тъпата еврейска подлога Борисов бил алтернатива на другите боклуци. С партии просто няма да се оправи БГ.
danko_sot написа:... само дето не го псувуха и на турски. Даже някъв дядка с някъвв чадър тръгна да го бие
Точно на гадния си език нещо бучаха, и през 20-на секунди се чуваше някоя псувня на български. А видяхте интервюта, какви членове на дпс има, които видно изпитват затруднение да приказват на български език?.
Последна промяна от pumpo на 19 яну 2013 14:26, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
ivo_gf написа:Аз лично съм за ГЕРБ, просто алтернатива няма, всъщност има, комунистите и турците... Но най важното е всеки да излезе да гласува, за да се стопи процента на турците! Ако правехме примерно 80 % изборна активност тея ДПС изобщо нямаше да са в парламента, просто щяха да отсъстват от картата! Затова всички на 7 юли пред урните!!!
вие с тоя ГЕРБ ще докарате някоя голяма беля на България, ама тогава незнам другите, НОРМАЛНИТЕ хора какво трябва да ви правим...щото оня ден Николайчо Младенов май-май е клекнал пред евреите, и е "признал" че ХИЗБУЛА е извършил атентата в Бургас..., ама го крият мишоците.Цветанов какво прави цял месец в САЩ? Защо цели ЧЕТИРИМА министри бяха при Обама?...тия ще ни забъркат в такива лайна, че ви е бедна фантазията какво ще стане...Доган колкото и трески за дялане да има, поне не позволи за 23 години да се разиграе в България косовския и босненския сценарий.А Боко и Цецко се заиграват с ИСЛЯМИСТА Реджеб Ердоган и пробутват неговото протеже Касим Дал!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ако има нещо, което съм разбрал, то е, че в България случайни неща почти никога не се случват и всичко винаги си е доста логично, просто не всеки хваща нишката.
Доган ще се оттегля, изведнъж става атентат срещу него.
Винаги имало детектори за оръжие, сега няма.
Атентаторът излиза, ама пък пистолета засича.
Веднага турците почват да реват срещу това, че нямало етнически мир и крещят срещу правителството (което и аз по принцип не одобрявам, но ...).
Всичко това става в изборна година.
Е не станаха ли нещо много случайности и съвпадения, от които печели единствено и само ... Доган и ДПС
Доган ще се оттегля, изведнъж става атентат срещу него.
Винаги имало детектори за оръжие, сега няма.
Атентаторът излиза, ама пък пистолета засича.
Веднага турците почват да реват срещу това, че нямало етнически мир и крещят срещу правителството (което и аз по принцип не одобрявам, но ...).
Всичко това става в изборна година.
Е не станаха ли нещо много случайности и съвпадения, от които печели единствено и само ... Доган и ДПС

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 19 яну 2013 14:29, променено общо 3 пъти.

- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
Този театър в памет на Калоянчев ли беше ?

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

Доган по-рано днес беше обявил, че напуска политиката. Според мен си е чист театър.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Mitko-Levskar
- Контакти:
Забелязвате ли уважаеми колеги 4е българите можем да бъдем единни,но само когато ножа опре в кокала.Затова аз продължавам да вярвам в собствената си държава, и най ве4е в това 4е тя има свойството на птицата феникс(възкръсва от пепелта).Продължавайте и вие и ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.
W84me написа:Доган по-рано днес беше обявил, че напуска политиката. Според мен си е чист театър.
"България търси таланти" сезон 4/ 2013г. Покъртително слаба пародия, едва ли ще спечели наградата

п.п. заредили сме се хляб и "поп-корн",очакваме още зрелища

ЦИРК ЦИРК ЦИРК........
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
- shotgun blues
- Контакти:
dunavfc написа:Една от депутатките на ДПС,намекна,че Цветан Цветанов,нарочно е оставил залата без охрана и всичко е подготвено от правителствотоЦветане,ако си замесен наистина в случая,ти сера на некъдърността,че не успя да свършиш работата,както трябва !
Цветанчо не е толкова тъп да даде на атентатора газов пистолет,при това засичащ

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]