Гриша Ганчев и всичко свързано с него в спорта и извън него

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: Нека подкрепим Гришата

Мнениеот hristo1306 » 30 май 2012 02:20

dreben23 написа:Въпрос: Вие в коя държава живеете изобщо? Едните ще гласуват против някоя партия, щото еди кой си не помага на отбора му, а другите ще бранят престъпници, защото помагал на отбора им! Как пък един не рече аз няма да гласувам за еди кой си, защото живота, който живея ми е жалък, изпълнен с мъка и страдание, животът на цялото ми семейство е тежък именно заради покровителството на такива престъпници и боклуци като Гриша Ганчев и сие! Как пък един не се намери се питам! Чудя се какво ли още търся в тоя форум?! Един няма в ред тука! :lol: Болен народ- болна държава! ;)

абсолютно точно, обективно, коректно и интелигентно мнение - браво !

Reckless

Re: Обвиниха и Гриша Ганчев

Мнениеот Reckless » 30 май 2012 02:28

Аз на Гришата вярвам, защото го познавам и съм свидетел на това че, гради и дава. Помогнал е на хиляди хора, никога не се е изживявал като мутра.
На държавата не вярвам, защото съм свидетел точно на обратното. Държавата ограбва народа, руши, лъже и и пак заграбва.
Аз лично от тази държава нищо хубаво не съм видял, за това не вярвам на никой, свързан с управлението й. За мен управляващите без изключение са нагли, лъжливи, крадливи и корумпирани селяндури. Ганчев много отдавна можеше да е в политиката и управлението на тази държава, но винаги е казвал, че няма никакви интереси там, защото мрази кърлежи и не може да работи с такива. Ганчев вкарва 60 милиона данъци в хазната за 2011 година, те го скалъпиха за 200 000.
Ако мен ме скроят така нагло и задържат сина ми, не само ще се заканя на подлеца, ами ще си изпълня заканата даже.
Ганчев съдава работни места, държавата създава безработица и в един момент, дайте да му измислим нещо.
Не вярвам на тази държава, ама грам ! Скоро ще предложа на Гришата да дойде в Германия и да вземе един германски клуб, който в момента се нуждае от инвеститор и да зареже всичко в България.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 30 май 2012 05:56

Гриша Ганчев е всичко друго но не и кокошкар, нещо несериозно ми звучи да прави "организирана престъпна група" за да отклони 200 000лв. :o

Преди време Гриша Ганчев разработи верига от бензиностанции, през 90те години когато цените на горивата се сменяха през ден повечето бензиностанции при очаквано повишение на цената вдигаха маркучите върху колонките и не работеха до полунощ когато влизаше в сила новата цена, тогава единствените бензиностанции в които човек можеше денонощно да си зареди гориво бяха тези на Гриша Ганчев, така той губеше пари но печелеше клиенти, впечатленията ми са ЛИЧНИ, изключително коректен човек в бизнеса!
Преди 15-16 години Гриша Ганчев направи далновиден ход, като даде веригата си бензиностанции под наем на "Шел" за 25години, оттам прибра добри пари - 81 милиона $, освен това след някоя и друга година ще му ги върнат още по разработени и ремонтирани!

Още веднъж повтарям това не е човек по кокошкарските изпълнения !
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
napolitan
Контакти:

Мнениеот napolitan » 30 май 2012 06:25

dreben23 написа:Въпрос: Вие в коя държава живеете изобщо? Едните ще гласуват против някоя партия, щото еди кой си не помага на отбора му, а другите ще бранят престъпници, защото помагал на отбора им! Как пък един не рече аз няма да гласувам за еди кой си, защото живота, който живея ми е жалък, изпълнен с мъка и страдание, животът на цялото ми семейство е тежък именно заради покровителството на такива престъпници и боклуци като Гриша Ганчев и сие! Как пък един не се намери се питам! Чудя се какво ли още търся в тоя форум?! Един няма в ред тука! :lol: Болен народ- болна държава! ;)

Съгласен съм. Според мен Гришата точно за това са засили към Цска, за да може да му се осигури сериозна подкрепа отвсякъде.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 30 май 2012 06:44

edmon_dantes написа:И аз искам справедливост за Г.Г. Едно справедливо дело и скоро да не излезе от затвора.

И аз се присъединявам към теб.Предлагам да се съберем пред съдебната палата и да искаме справедлива присъда,а не оправдателна както за баджанака му Ковачки.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 30 май 2012 06:49

ASENOVSKI VOYN написа:Като са такива пазители на закона, защо още няма нито един арестуван за пребитите фенове в Разград :!:

Или там трябва да арестуват една от гербаджиските подлоги за поръчителство на убиства :!:

ВСИЧКИ пострадали фенове на ЦСКА в Разград да подадат жалби срещу думовчиев, за поръчка от негова страна към стюардите на мача да малтретират и пребиват феновете на ЦСКА :!:

КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ЗНАЧИ МРАЗИ ЦСКА И БЪЛГАРИЯ :!: :!: :!:

Саше,ти ли си?
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 30 май 2012 07:04

Някой ще кажат сега, ами Батков. Батков ако го подкарат и му повдигнат подобни обвинения и дума няма да кажа в негова защита. Ако си е виновен да си получава заслуженото и да гние в затвора. Това би трябвало да важи за всеки без значение с какво се занимава, на кой помага и още по-малко от кой отбор е.[/quote]
Пак питам, не смятам че въпроса ми е толкова сложен, че да не може да отговорите! ЗАЩО САМО НЯКОЙ?? Кога обвинения срещу тимаджии, кога срещу Гигов (с който премиера обаче си играе тениса), кога обвинения срещу Коко Динев? Докато се действа избирателно, аз не виждам в това просперитет за държавата! И въобще за какъв морал, за каква невинност си чешем тук езиците при положение че ББ е най-голямата мутра в България! И от тоя аз да чакам да вкара лошите в затвора и да оправи страната.....да, да!!!! :twisted:[/quote]

Добре, че опряхте до Гришата, че сега да го защитавате, а ако беше още в Литекс дума нямаше да кажете за него ... не всичко е футбол, трябва и мисъл за справедливост ;)[/quote]
Амииииии...................аз всъщност съм от Литекс и ми е през някой атрибути за Цска! И пак за 25546474 път:
Докато премиерчето-мутра действа избирателно и едни мафиоти ги е пуснал на хранилката а други като Ганчев ги гони защото не му се отчитат аз няма да приема този подход! А който е малоумен и вярва на скодоумието и инфантилните приказки на премиера си е просто един заблуден добитък и напълно заслужава участта си, лошото е че от това страдаме и ние читавите! :lol:[/quote]
Искам да обърна внимание на някои твои атрибути с които сереш и мислиш.Всеки който има малко мозък в главата си знаеше,че след като ГЕРБ спечели президентските избори ще започне подмяната на корумпираните съдии с такива които ще си вършат работата.А приказките кой на кого не се отчитал са заблуден добитък като теб.Очаквам скоро и други президентчета-мутри да последват участта на спящия с кучета.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 30 май 2012 07:10

Ей провокаториииии.... цяла нощ седя пред парламента на протест и никой не идва! Ще идвате ли да чакам, или да си бегам и аз???

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 30 май 2012 07:32

ASENOVSKI VOYN написа:
turbogena написа:
ASENOVSKI VOYN написа:

А който мрази Цска и обича България ,за кой да гласува? :?

Мисля че хората в този форум са достатъчно интелигентни за да преценят сами :!:

Аз лично ще гласувам за Кунева :!:

E ти като гласуваш за Пръмова ще помогнеш много на България .....за нова тройна коалиция.

Гришата си е изчистил всичко и много ме съмнява да успеят да докажат нещо. Всички останали бивши мутри които сега са големи бизнесмени и са си присвоили България ако се опитат да ги съдят за нещо от началото на 90-те имат някакъв шанс, но вече всичко и изпрано и преизпрано и ще си останат на свобода. Единствено по-глупавите които се смятат за недосегаеми и направят някоя простотия в стил Ал Капоне може да си понесе последствията.

Потребителски аватар
A.C.A.B.
Контакти:

Мнениеот A.C.A.B. » 30 май 2012 09:00

acmilan написа:
turbogena написа:Как може да защитавате тоя мафиот :shock:

Той беше довчера за тях мафиот и като реши да влезе в ЦСКА стана прекрасен честен бизнесмен...

Недейте да причислявате всички фенове на ЦСКА под общ знаменател!Аз никога не съм го подкрепял!За мен Ганчев винаги е бил мафиот и няма да си променя мнението дори да дойде в ЦСКА!

Върни се в “Свободна зона”