Някой ще кажат сега, ами Батков. Батков ако го подкарат и му повдигнат подобни обвинения и дума няма да кажа в негова защита. Ако си е виновен да си получава заслуженото и да гние в затвора. Това би трябвало да важи за всеки без значение с какво се занимава, на кой помага и още по-малко от кой отбор е.[/quote]
Пак питам, не смятам че въпроса ми е толкова сложен, че да не може да отговорите! ЗАЩО САМО НЯКОЙ?? Кога обвинения срещу тимаджии, кога срещу Гигов (с който премиера обаче си играе тениса), кога обвинения срещу Коко Динев? Докато се действа избирателно, аз не виждам в това просперитет за държавата! И въобще за какъв морал, за каква невинност си чешем тук езиците при положение че ББ е най-голямата мутра в България! И от тоя аз да чакам да вкара лошите в затвора и да оправи страната.....да, да!!!!

[/quote]
Добре, че опряхте до Гришата, че сега да го защитавате, а ако беше още в Литекс дума нямаше да кажете за него ... не всичко е футбол, трябва и мисъл за справедливост

[/quote]
Амииииии...................аз всъщност съм от Литекс и ми е през някой атрибути за Цска! И пак за 25546474 път:
Докато премиерчето-мутра действа избирателно и едни мафиоти ги е пуснал на хранилката а други като Ганчев ги гони защото не му се отчитат аз няма да приема този подход! А който е малоумен и вярва на скодоумието и инфантилните приказки на премиера си е просто един заблуден добитък и напълно заслужава участта си, лошото е че от това страдаме и ние читавите!

[/quote]
Искам да обърна внимание на някои твои атрибути с които сереш и мислиш.Всеки който има малко мозък в главата си знаеше,че след като ГЕРБ спечели президентските избори ще започне подмяната на корумпираните съдии с такива които ще си вършат работата.А приказките кой на кого не се отчитал са заблуден добитък като теб.Очаквам скоро и други президентчета-мутри да последват участта на спящия с кучета.