Географията и политиката отдавна са неща които не трябва да се изключват едно от друго.Политическа география си е научна дисциплина и тъй като аз писах че това е политически конкурс,го написах тъй като не ми се пишеше политико-феографски или географски конкурс.

Относно албанката,не знам колко си я слушаш,и какво имаш предвид под техника ( Меси има една техника,Роналдо друга,но и двамата имат техника за обработване на топката която е на най-високо ниво),но от това което си написал излиза че просто излиза една жена вика като луда и излиза.Според мен не е така.Песента която пее,не е само глас който чупи прозорци.Има много техника според мен.А като цяло музиката на песента е несравним с тази на швеция,дания,румъния ,тъй като са много различни стилове и в една диско песен и да искаш не можеш да вкараш толкова музика колкото в песен която се изпълнявана от симфоничен оркестър.
Като цяло те поздравявам за поуста!
В един форум прочетох това и много ми хареса: ( сложих само избрани неща)
След 2007г. когато с песента „Вода” българското участие получи заслужени аплодисменти в Хелзинки, България се отказа от този печеливш „етноформат”, с който „Руските Баби” се класираха в тазгодишното издание на конкурса, за да се опитва да имитира музикални жанрове и стилове, с които още дълго време ще бъде на „Ви” (и под средното ниво за Балканите и Европа) – колкото и елитарно да звучи в село Забърдо или в софийския квартал „Овча мисъл”, пардон „Овча купел”. Заменяйки печелившият формат на „Вода”-та, България заложи на „Боза”-та, в която всяка следваща „музикална партида” става все по-блудкава и същевременно все по-претенциозна, по-безкритична…
................Епидемията от чалгофрения (партийна, политическа, медийна, юридическа…) е също „форма на култура”, с която едни се гордеят, а образованите се срамуват – и не само защото са отвратени от креватни музикални изпълнения на силиконови цицобишита „пеещи с декултетата си” на плейбек, или от своднически музикални откровения като това на един от Патриарсите на чалгофренията (Митко Пайнера): „На мен не ми трябват певици, а мръсници!”.
............В БНТ (Бойковата национална телевизия) имат значение други качества: „Вие сте прости и аз съм прост – затова се разбираме!”