Но иначе - най-вече приятелска компания, разходки в планина, спортуване и други.
Как се справяте със скуката и депресията?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Lucas_Leiva
- Контакти:
Re: Как се справяте със скуката и депресията?
Гледам бисерите на Калеко Алеко.
Но иначе - най-вече приятелска компания, разходки в планина, спортуване и други.

-
гражданин от село
Blue_Lion написа:С надеждата да не си в някаква душевна дупка и да не приемеш съвета ми насериозно...скука/депресия се бори с ножа и вените
Иначе...излизаш с приятели, играеш комп. игри, слушаш музика, гледаш филми, четеш книги...ако имаш гадже, си консумирате връзката така да се каже, ако не...сам
Нещо такова
Викаш,лева десна ръка,направо си става тройка.
гражданин от село написа:Blue_Lion написа:С надеждата да не си в някаква душевна дупка и да не приемеш съвета ми насериозно...скука/депресия се бори с ножа и вените
Иначе...излизаш с приятели, играеш комп. игри, слушаш музика, гледаш филми, четеш книги...ако имаш гадже, си консумирате връзката така да се каже, ако не...сам
Нещо такова
Викаш,лева десна ръка,направо си става тройка.
А ако прибавиш и прахосмукачката да ти прави ветрец там долЕ...си става цяла оргия, като интересното е, че си сам и няма скука
Автора, ако не си натиснал End Game на живота...избра ли кво да правиш, след толкова страхотни предложения

-
гражданин от село
Blue_Lion написа:А ако прибавиш и прахосмукачката да ти прави ветрец там долЕ...си става цяла оргия, като интересното е, че си сам и няма скука![]()
Автора, ако не си натиснал End Game на живота...избра ли кво да правиш, след толкова страхотни предложения
Явно се е отдал на оргията.
Blue_Lion написа:
А ако прибавиш и прахосмукачката да ти прави ветрец там долЕ...си става цяла оргия, като интересното е, че си сам и няма скука![]()
бе къф ветрец ше ти прави прахосмукачката... наи много да ти засмуче оная работа..... и ако вземеш та се възбудиш .. наи мн да разбереш в кво положение изпада едно куче след еякулация
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
bez-nick написа:Дайте вашите съвети
Бия си чекия
- milen.hristov
- Контакти:
каса бира, с компания или без, това лекарство лекува всичко
Като съм с приятелите ми.

Левски завинаги в моето сърце![
Викам на помощ sisi 1914
анти-депресанти с водка... винаги ми оправят настроението...
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 5 госта