Подредната добре изпълнена глупост по български.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Подредната добре изпълнена глупост по български.
За какви награди и стипендии да говорим, като немалка част от студентите даже не заслужават да учат висше образование и в много случаи получените оценки изобщо не съответстват на реалните (не)знания и (не)умения.
Някой студент препише нещо на изпитите и после държавата или Европейският съюз го стимулира със стипендия. Голям смях!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Като видиш заглавието на темата(сбъркано),като видиш коментарите на МИЛЕН(два пъти)! 
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
Роналдо9Големец написа:Thsmith написа:Някой май не е получил "награда" и е доста афектиран : )
--
milan199440barca - Студентите да не са чистачи на щат нещо? Друг въпрос е защо чистачите не са го направили...
Толкова ли им пречи на студентите да почистят малко?Ако искаш да направиш нещо,направи си го сам.Не...те трябва да ходят да се напиват в Студентски град,защо да си вдигат трибуквеника и да свършат малко полезна работа?
Ми на тебе какво ти пречи да "почистиш малко"или "трябва да" пишеш във форума?
Някои говорят така все едно всички около тях са от строителни войски...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Аз пък искам да попитам как може да сте студенти и да правите правописни грешки на всеки ред ?
Каквото е образованието, такъв и министърът, такива и студентите ...
А, това е бъдещето на България .... Леле,леле,леле ... !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- Captain Stottlemeyer
Странджата написа:"Ти да не учиш българска филология, досега не съм те видял да допускаш граматически грешки"
"Досега не съм те видял" значи, че и сега не ги виждашМоже би не беше го виждал
Иначе първите два текста са покъртителни - не знам за какви награди става дума, ама с такъв правопис и най-вече пунктуация не бих се издал, че съм студент
+1
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ