ndrangheta написа:В Копенхаген съм, в квартал на около 20 минути от центъра. Моят наем включва всички сметки и интернет, като по мнение на датските ми познати е приемлив. Все пак сме двойка, не ни устройва съжителство с луди пияници като тия:)
Да така по излизат сметките, иначе прекалено много ми се стори. Копенахаген е скъп град по начало, и да тея пият и се държат като абсолютни първобитни животни. Мисля след около 2 години да се преместя и аз към Копехаген, 200 000 градче много малко ми идва. Този дето пита за екзотичната храна - да има, червени домати цвят ферари по 1 една седмица държат без проблем. И малко пиленце замразено - 4.1 кг Да ти се отяде всичкия тоя боклук по магазините, плодовете и зеленчуците са пълен кошмар, поне за мен. На мачове ходя, 13-4 евро е нормалния билет, стадиончето е 9 000. Чиста европейска работа, на метри от стадиона - изобщо датската лига като цяло е бих казал по-скоро силова с редки изблици на техника. Присъствах на масово пиянско сбиване на гарата в Копенхаген при последния мач помежду им /загуба 3-0 за Брьондби/, 1/3 от гарата отиде на кино след това

Но пък полицията много бързо и адекватно удържа положението