Доведеният син на Волен Сидеров , поиска оставката му.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Доведеният син на Волен Сидеров , поиска оставката му.

Мнениеот Red Warrior » 18 ное 2011 16:33

W84me написа:
Red Warrior написа:Дали са взели гласове от други български партии, или не - това е демокрацията братленце! Все едно да кажеш, че СДС са отклонили гласове на БПС - пълен абсурд! И не си наясно с нещата. АТАКА щеше да пропилее български гласове, ако НЕ беше влязла в парламента. Тогава тези български гласове щяха да се разпилеят и да повишат относителния дял на ДПС. Това, че БПС, СДС и други български партии губят гласове, това не е задължително да е заради АТАКА, а просто хората се разочароват от тях.

Моля те мисли преди да пишеш, че ставаш за смях. Освен ако не си малко дете...

По-умни хора са го измислили това,проста математика са тези сметки,които ти казах.Атака е създадена умишлено,за да затвърди влиянието на ДПС в парламента,добре че все повече хора се усещат за тая далавера.Ти като си такъв голям фен на Волен можеш да ми кажеш какво правеше той преди да почне предизборната кампания!

Каква е тази неадекватна математика да ми обясниш?! Вече казах - фен съм на ДСБ и Иван Костов, но уважавам и Волен.
500>300 нали?! Значи АТАКА е намалила влиянието на ДПС в българското общество. Това вече колко процента от имащите право на глас са гласували и колко са купените гласове е друга история нямаща нищо общо с АТАКА. Недей да ме караш да пиша толкова за да доказвам очевадни неща.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 18 ное 2011 17:06

Red_Pride написа:Всеки знае,че Атака е създадена от ДПС с цел да мобилизира електората им ;)

абсолютно вярно! няма такива популисти, никога не бих гласувал за тая театрална трупа! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 ное 2011 17:11

Red_Pride написа:Всеки знае,че Атака е създадена от ДПС с цел да мобилизира електората им ;)

Да бе направо ме уби! А не е ли създадено дпс за да активира хората за атака? Чудите се какви глупости да пишете! Ами сдс не ги ли създадоха да мобилизира червените баби? Много тъпа логика!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Vils
Контакти:

Мнениеот Vils » 18 ное 2011 17:27

Коментар на "Рали" от форума на Frognews - Ква "Атака", кви 5 лева? Тази "партийка" я създадоха руснаците чрез свойта телевизия "Скат" и техното протеже у нас Валери Симеонов. Миналата година руснаците дадоха нареждане на Валери да я развали и да направи нова, щото техния човек в Нар. Събрание волен сидоров не защищава добре руските интереси. Валери веднага пристъпи към изпълнение на поставената от Москва задачка:напусна "атака" и направи нова партийка, влезе с нея в Общ. съвет-Бургас и ще се яви с нея на парлам. избори за следващото НС. Нали затова руснаците му дадоха "скат" в ръцете. А сидоров без тв нема никакви шансове. Справка-президентските избори. Така че бройте "атака" и воленчо полит. труп. Да живей новата руска пета колона у нас: "нац. фронт за погребение на България".

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 ное 2011 17:31

Red Warrior написа:Какви глупости си написал? Нали и АТАКА е българска партия... Как ще повишат относителния дял на ДПС?! Пак ти казвам преди да се появи АТАКА за ДПС са гласували 500 хил души, на последните избори за тях са гласували 300 хил.!

А ти какви глупости си написал :?: Я ми кажи ДПС имаха ли кандидат за президент,че ми даваш за пример последните избори ;) А на последните парламентарни избори за ДПС са гласували над 600 000, което е и рекордно постижение за самото ДПС.Така че пича който каза че повишават относителият дял е прав,защото 600 000 гласа може да са 3% ама може и да са 20% ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 18 ное 2011 18:29

Що така се плашите от АТАКА бе "юнаци" ? Турска, нетурска пак ще влезе в парламента и пак ще ви е мъчно кирякстефчовци мили!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 18 ное 2011 18:40

Абсолютно! Няма две мнения по този въпрос...
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 ное 2011 18:58

CTAHKO написа:
Red Warrior написа:Какви глупости си написал? Нали и АТАКА е българска партия... Как ще повишат относителния дял на ДПС?! Пак ти казвам преди да се появи АТАКА за ДПС са гласували 500 хил души, на последните избори за тях са гласували 300 хил.!

А ти какви глупости си написал :?: Я ми кажи ДПС имаха ли кандидат за президент,че ми даваш за пример последните избори ;) А на последните парламентарни избори за ДПС са гласували над 600 000, което е и рекордно постижение за самото ДПС.Така че пича който каза че повишават относителият дял е прав,защото 600 000 гласа може да са 3% ама може и да са 20% ;)

А бе хора......вярно ли сте толкова тъпи, или сте се политизирали до такава степен, че ставате смешни?! Да, ДПС имаха кандидат за президент - другаря Гоце! Вярно, е че на парламентарните избори имаха 600 хил. гласа, или по-точно 618хил., но те винаги са се въртели около това число! Все пак за първи път нямаме президент избран с гласовете на ДПС! И пак питам - защо преди да се създаде АТАКА през 2005г. турците пак си гласуваха за ДПС?!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 ное 2011 19:58

Red Warrior написа:А бе хора......вярно ли сте толкова тъпи, или сте се политизирали до такава степен, че ставате смешни?! Да, ДПС имаха кандидат за президент - другаря Гоце! Вярно, е че на парламентарните избори имаха 600 хил. гласа, или по-точно 618хил., но те винаги са се въртели около това число! Все пак за първи път нямаме президент избран с гласовете на ДПС! И пак питам - защо преди да се създаде АТАКА през 2005г. турците пак си гласуваха за ДПС?!

Ти нямаш елементарни познания по социология,статистика и матеметика!При гласуващи 3 милиона души,600 хиляди гласуват за една партия,другите 2.4 милиона гласуват за други 10 партии,една от които е АТАКА,създадена да дърпа от гласовете на тия 2.4 милиона в своя полза и в същото време да не прави нищо в Парламента.Българските гласове се разделят още повече и гласовете на ДПС имат по-голяма тежест.Не знам как да ти го обясня по по-разбираем начин!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Мнениеот Ultras_Levski » 18 ное 2011 22:32

И ти си прав!
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

Върни се в “Свободна зона”