Иначе никога не съм прекалявал с някакви изчанчени прически, дори сега съм по войнишки подстриган
  Иначе никога не съм прекалявал с някакви изчанчени прически, дори сега съм по войнишки подстриган   

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

[/center]
[/center]firestarter23 написа:Минаваш с машинката 1-2 номер и хич нема да имаш дилема дали да ползваш гел или не.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

marmi52 написа:8-)
Всички мои познати, които ползваха гелове за коса, сега са с по-редки коси от нормалното ....
Някой направо си оплешивяха !
 Така че пичове и без много зор гравитацията и себореята ще си свърши работата!
  Така че пичове и без много зор гравитацията и себореята ще си свърши работата!   

gilento93 написа:Преди време имаше тема дали си бръснете краката и там стана голям смях така,че очаквам скоро и тук да се започне спора между метро(педро)сексуални и нормални.

Иначе според мен е много плоско да се мисли, че който си слага гел е обратен, доста примитивно мислене
  Иначе според мен е много плоско да се мисли, че който си слага гел е обратен, доста примитивно мислене   Разбира се, не бива да се прекалява, но това е друга тема
 Разбира се, не бива да се прекалява, но това е друга тема  

Viktor4o_Rs написа:gilento93 написа:Преди време имаше тема дали си бръснете краката и там стана голям смях така,че очаквам скоро и тук да се започне спора между метро(педро)сексуални и нормални.
Тази тема как съм я изтървал

Иначе според мен е много плоско да се мисли, че който си слага гел е обратен, доста примитивно мислене
Разбира се, не бива да се прекалява, но това е друга тема

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта