Луно, Луно, земьо македонска...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Луно, Луно, земьо македонска...

Мнениеот Red Warrior » 29 окт 2011 18:25

Това са пълни манипулации! Единствените 2 държави в Европа, които спасяват своите евреи са Дания и България! България е единствената държава в Европа, в която през 2-та световна война, еврейското население се увеличава, а не намалява. Вярно е че евреите от Македония са депортирани в Аушвиц, но това е било така, защото България е нямала пълна юрисдикция над анeксираните територии предадени й от германците. А въпростният треньор на ФК Македония е СВАЛЕН от влака на смъртта, след намесата на български полицейски началник. В Македония скоро откриха музей на холокоста, в който има вагон на който пише "БЖ", но истината е че евреите от Македония се депортират с немски вагони, а не с български! Какво да говорим повече? Откъдето и да погледнеш всичко е лъжа при еничарите!
Последна промяна от Red Warrior на 29 окт 2011 21:28, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 29 окт 2011 19:56

Red Warrior написа:Това са пълни манипулации! Единствените 2 държави в Европа, които спасяват своите евреи са Дания и България! България е единствената държава в Европа, в която през 2-та световна война, еврейското население се увеличава, а не намалява. Вярно е че евреите от Македония са депортирани в Аушвиц, но това е било така, защото България е нямала пълна юрисдикция над анакесираните територии предадени й от германците. А въпросният треньор на ФК Македония е СВАЛЕН от влака на смъртта, след намесата на български полицейски началник. В Македония скоро откриха музей на холокоста, в който има вагон на който пише "БЖ", но истината е че евреите от Македония се депортират с немски вагони, а не с български! Какво да говорим повече? Откъдето и да погледнеш всичко е лъжа при еничарите!

+1 :) Много точно казано. :) А такива като Сафрончо плюят по България, но драпат и целуват задници, за да получат българско гражданство и привилегиите, свързани с него. :mrgreen:
П.П. България е била съюзник на Германия, защото това е бил най-малко лошият от всички лоши варианти, които са стояли пред Н.В. Цар Борис ІІІ Обединител. Да не забравяме, че България е спасила евреите на своята територия и не е изпратила и един войник срещу Русия! Друг е въпросът, че съюзниците, начело със СССР не са оценили в достатъчна степен нашата роля във втората фаза на войната и ние сме били признати за ГУБЕЩА страна. :evil:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 окт 2011 20:29

Adrian Monk написа:
Red Warrior написа:Това са пълни манипулации! Единствените 2 държави в Европа, които спасяват своите евреи са Дания и България! България е единствената държава в Европа, в която през 2-та световна война, еврейското население се увеличава, а не намалява. Вярно е че евреите от Македония са депортирани в Аушвиц, но това е било така, защото България е нямала пълна юрисдикция над анакесираните територии предадени й от германците. А въпросният треньор на ФК Македония е СВАЛЕН от влака на смъртта, след намесата на български полицейски началник. В Македония скоро откриха музей на холокоста, в който има вагон на който пише "БЖ", но истината е че евреите от Македония се депортират с немски вагони, а не с български! Какво да говорим повече? Откъдето и да погледнеш всичко е лъжа при еничарите!

+1 :) Много точно казано. :) А такива като Сафрончо плюят по България, но драпат и целуват задници, за да получат българско гражданство и привилегиите, свързани с него. :mrgreen:
П.П. България е била съюзник на Германия, защото това е бил най-малко лошият от всички лоши варианти, които са стояли пред Н.В. Цар Борис ІІІ Обединител. Да не забравяме, че България е спасила евреите на своята територия и не е изпратила и един войник срещу Русия! Друг е въпросът, че съюзниците, начело със СССР не са оценили в достатъчна степен нашата роля във втората фаза на войната и ние сме били признати за ГУБЕЩА страна. :evil:

Всичко е точно така :!:
Изображение

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 29 окт 2011 22:39

Не виждам какво мога да добавя толкова към темата, явно тук има хора, на които историята им е хоби, ама аз не съм един от тях.От интервюто не видях нищо "антибългарско", може би с изключение на момента където се опитали да отведат треньора, ама кой може да гарантира че не е било така, или че поне не е изглеждало така отстрани.До колкото разбрах, по него време всички в България са уважавали карикатурния им по сегашните стандарти отбор, и са смятали македонците за братя и не по-малко българи от всеки от нас.Не виждам нищо лошо в това.Сафрона не знам какво го товарите толкова момчето, поне в тая тема ми се стори че се държи напълно коректно(за разлика от някои от вас, "българи").Факт е, филма не сме го гледали, няма как да знаем какво точно се случва в него, но явно има нещо гнило, колкото и нормални македонци да минат от тук, винаги ще ги има тези(в по-голямата си част изкуфели дъртаци), за които България е върховно зло и няма гаранция, че някой от тях не работи по филма.По същия начин в България има старци, дето се просълзяват като видят лика на Ленин(поставен на централно място в дневната им), какво, те по-малко промити мозъци ли са, като са откърмени от "партията майка".Дето се карахте на човека че направи сравнението Македония-България към България-Турция, напълно прав е.Тук "турчин" е мръсна дума, обида.Обаче аз примерно познавам турци, които са много по-свестни като хора от поне половината от вас(пишещите в този форум, иначе конкретно в темата повечето ми се видяхте точни и разбрани хора).Та че Македония е измислена държава на българи с промити мозъци, това е така, ама да си мислим че ние сме най-наясно и знаем по-добре от всеки друг какво се случвало тогава е най-малкото смешно.Главно защото, както е лафа, историята не е това което е станало, а това което е било записано.А по него време всеки е писал това, което е изгодно на неговия лагер.Нека не изпадаме в крайности, в крайна сметка щом нашите са писнали още преди филма да излезе, значи хората на които това им е работата си я вършат.А ние тук...си чешем езиците :)
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 30 окт 2011 01:31

Аз изгледах филмчето и ми направи впечатление едно нещо - човекът казва, че единствените отбори, които не вдигат ръка за фашистки поздрав, са Македония и Левски. Аз това съм го чувал и от дядо ми, който, между другото, е син на изселници от Македония след сръбските издевателства над българите в края на 19ти и началото на 20ти век. Искам на това да обърнат внимание фашистите-пикльовци, които вкарват свастики и пеят расистки песни в сектор Б. []Левски не бил фашистки клуб, както някои са се опитали да ни изкарат. Потомците на тия, които са ни изкарвали фашисти, сега казват, че сме били комунисти. Помнете - Левски е над всико това. . Затова и продължава да го има и ще го има.

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 08 ное 2011 21:12

Adrian Monk написа:

Браво ! Супер точен коментар !

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 17 ное 2011 22:42

-Ицо- написа:Не виждам какво мога да добавя толкова към темата, явно тук има хора, на които историята им е хоби, ама аз не съм един от тях.От интервюто не видях нищо "антибългарско", може би с изключение на момента където се опитали да отведат треньора, ама кой може да гарантира че не е било така, или че поне не е изглеждало така отстрани.До колкото разбрах, по него време всички в България са уважавали карикатурния им по сегашните стандарти отбор, и са смятали македонците за братя и не по-малко българи от всеки от нас.Не виждам нищо лошо в това.Сафрона не знам какво го товарите толкова момчето, поне в тая тема ми се стори че се държи напълно коректно(за разлика от някои от вас, "българи").Факт е, филма не сме го гледали, няма как да знаем какво точно се случва в него, но явно има нещо гнило, колкото и нормални македонци да минат от тук, винаги ще ги има тези(в по-голямата си част изкуфели дъртаци), за които България е върховно зло и няма гаранция, че някой от тях не работи по филма.По същия начин в България има старци, дето се просълзяват като видят лика на Ленин(поставен на централно място в дневната им), какво, те по-малко промити мозъци ли са, като са откърмени от "партията майка".Дето се карахте на човека че направи сравнението Македония-България към България-Турция, напълно прав е.Тук "турчин" е мръсна дума, обида.Обаче аз примерно познавам турци, които са много по-свестни като хора от поне половината от вас(пишещите в този форум, иначе конкретно в темата повечето ми се видяхте точни и разбрани хора).Та че Македония е измислена държава на българи с промити мозъци, това е така, ама да си мислим че ние сме най-наясно и знаем по-добре от всеки друг какво се случвало тогава е най-малкото смешно.Главно защото, както е лафа, историята не е това което е станало, а това което е било записано.А по него време всеки е писал това, което е изгодно на неговия лагер.Нека не изпадаме в крайности, в крайна сметка щом нашите са писнали още преди филма да излезе, значи хората на които това им е работата си я вършат.А ние тук...си чешем езиците :)

+1

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 18 ное 2011 19:06

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dW-n8g91Fmw[/youtube] Изгледайте това клипче, всичко е казано много точно !
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Върни се в “Свободна зона”