Слави срещу Бойко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: Слави срещу Бойко

Мнениеот amoros » 15 окт 2011 08:08

Бойко е пич но грам не разбира от икономика и лекето Дянков прави каквото си иска.Шегите с икономиката на Португалия при положение ,че Барозу е португалец и " правилната" финансова политика на България с малки заплати и пенсии е най-малкото неуместна.Призивът му Германия и ЕС да намалят заплатите и пенсиите до нивото на българските също доста е забавлявал политиците.Има нужда от шоу и на високите нива.Гърция искат да намалят минималната заплата до 750 евро така им се пада като не спазват финансовата дисциплина виж при нас нещата са добре нямаме пари но сме стабилни.Бойко наистина беше без алтернатива защото след изказването на Доган ,че той управлява България ,което си беше истина нямаше кой друг да махне ДПС от властта.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 15 окт 2011 08:38

Народа от малките населени места едвам свързва двата края,вижда че работодателите му карат почти всичките предпоследни модели мерцедеси и баварци,не казвам нарочно последни,тънат във разкош,а роба примерно във Разград масово взема 300 кинта.Нямат си и напредстава колко ги топлят разните му магистрали които като,че ли още не са завършени,все предното правителство виновно,а това,че тия две години не могат да си приберат данъците които са заложили е друг въпрос,на който не отговарят.Ще ми се изказва да си намалели заплатите и пенсиите,цяла Европа ни се смее заради тия негови думи.При предните поне минималната заплата коригираха поне малко,да компенсира инфлацията,а сега се вдигна минималната точно един месец преди изборите.Иначе казваше БСП,ви вдигна заплатите от 1-ви юли,но дефакто аз съм ги вдигнал защото заплати не се вдигат един месец пред вота,е те какво точно направиха.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 15 окт 2011 09:30

8-)

Да, бе, на герберите все някой им е виновен ! Те са чисти като сълза на сърна ! :lol:
Някакаква медия сама си била сложила бомба пред редакцията, за да злепостави ГЕРБ. :lol:
Сашо Диков сам си взривил колата, за да опетни безупречната репутация на ГЕРБ. :lol:
Сигурно и Мишо Бирата умря нарочно, за да злепостави Бойко Борисов няколко месеца след като имената и на двамата гръмнаха в шумен скандал ? Дали ? :lol:
Сигурно аз сам си пращам данъчни, които през ден са вече във фирмите ми ? Сам си правя мръсотии от всякакъв род ... А ?
Най-вероятно рутерите ми гърмят през месец пак от самосебе си ? ... Дали ?
Истината е, че България се управлява от мутро-милиционери и по мутро-милиционерски !!!
Всичките им похвати са останали от едно време. Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили !
А, вие продължавайте да им вярвате и да гласувате за тях.
Слави срещу Бойко ... Че каква е разликата между единия и другия ?
И двамата са продукт на Системата ! И двамата са изграждани от Системата и службите (разбира се !), за да изглеждат днес в очите ви така, както искат да ви ги представят.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 окт 2011 10:08

Tommi написа:
dodo7271 написа:
Люлин, ама не днеска. Люлин е построена много отдавна, сега само я свързаха с околовръстното.

Отдавна? :? :roll: Вярно, че не е започната от сегашното правителство, но това не означава, че "е построена много отдавна".

Наистина не е много отдавна. Ако не се лъжа беше започната през 2001-а.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 окт 2011 10:09

marmi52 написа:8-)

Да, бе, на герберите все някой им е виновен ! Те са чисти като сълза на сърна ! :lol:
Някакаква медия сама си била сложила бомба пред редакцията, за да злепостави ГЕРБ. :lol:
Сашо Диков сам си взривил колата, за да опетни безупречната репутация на ГЕРБ. :lol:
Сигурно и Мишо Бирата умря нарочно, за да злепостави Бойко Борисов няколко месеца след като имената и на двамата гръмнаха в шумен скандал ? Дали ? :lol:
Сигурно аз сам си пращам данъчни, които през ден са вече във фирмите ми ? Сам си правя мръсотии от всякакъв род ... А ?
Най-вероятно рутерите ми гърмят през месец пак от самосебе си ? ... Дали ?
Истината е, че България се управлява от мутро-милиционери и по мутро-милиционерски !!!
Всичките им похвати са останали от едно време. Нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили !
А, вие продължавайте да им вярвате и да гласувате за тях.
Слави срещу Бойко ... Че каква е разликата между единия и другия ?
И двамата са продукт на Системата ! И двамата са изграждани от Системата и службите (разбира се !), за да изглеждат днес в очите ви така, както искат да ви ги представят.

Това!
Значи пичове, какво се кефите на Тиквата? Тоя е ЯВНО некадърен! Само магистралки са му в главата (нормално, след един период дори и към това се пристрастяваш!) Е къде са тия магистрали, дайте да ги видим? Мандата вече е наполовина, а втория е мнооого съмнителен! Къде ги!?
Другото, има едно много важно нещо, което се нарича социална политика в една държава. Образование, здравеопазване. ТОТАЛНО отебани! Това не го е правил никой, повтарям НИКОЙ през тези години на т.нар. "Преход"!
Друго, добри или лоши (аз честно казано ги ненавиждам) но комунягите и преди тях Царя следваха една последователна политика наложена още от Костов, който нека припомним спаси страната от национална катастрофа - добър или лош, фактите са си факти! По време на тези три управления влязохме в НАТО, влязохме и в ЕС! Грешката на комунягите и царя беше, че след влизането в ЕС демонстративно не си подадоха оставките и не свикаха извънредни избори с цел да се отърват от негативите, които им носеше управлението на ДПС! Тиквата много умело се възползва от този факт, като честно казано вече не бих се очудил да го играе партия със същите тези ДПС, тъй като изказването на Доган предопредели изборите, а както и малките деца знаят, Доган не казва нищо и никога случайно! Не случайно в момента Тиквата се ползва с невиждан медиен комфорт - сектор, който принадлежи на Доган!

За меко казано скандалните му изказвания дума няма да отварям - дето обясняваше на студенти да садят картофи, за лошия човешки материал, дето пращаше хора да стават овчари на село и т.н. и т.н. Няма да отварям дума и за бруталните действия срещу мирно протестиращите от страна на бг милицията. Няма да отварям дума и за реално нито едното изпълнено обещание от тия за които хората го избраха - тия каубойски арести и акцийки си бяха прах в очите, няма нито един осъден. Организираната престъпност в момента се чувства в невероятен комфорт, както и монополите! Те са партия с Рапона, реално те си го избраха! Но вие си го избрахте, вие му се радвайте. Ревете от мутрите, а ги слагате начело на държавата. Жалко, че няма как Костов да изкара още един мандат, толкова ни трябва за да станем горе-долу нормална европейска държава!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

truck23
Контакти:

Мнениеот truck23 » 15 окт 2011 10:23

Хм странно обаче тука във форума има доста политици.Обаче понеже сте толкова заблудени да плюете не знаете едно от основните правила в политиката на една държава а именно инфраструктурата.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 15 окт 2011 10:24

правителството е тотално некадърно и безполезно, тия смешници направиха така че всеки друг политик освен тях да изглежда титан

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 15 окт 2011 10:31

Слави го е яд, че не можа да намаже.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 15 окт 2011 11:02

rocknrolla написа:Лайното Слави направи по-големи поражения за България отколкото цунамито в Тайланд преди няколко години.Главната заслуга за изпростяването на чалгализираната ни държава е на него и неговото просташко шоу.

+1 +2 +3 ........до +..............

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 окт 2011 11:11

truck23 написа:Хм странно обаче тука във форума има доста политици.Обаче понеже сте толкова заблудени да плюете не знаете едно от основните правила в политиката на една държава а именно инфраструктурата.

Какво общо има инфраструктурата с политиката бе, байо? Кажи какво общо има? КАКВО!?
С икономиката може и да има ама с политиката чакам да ми обясниш какво общо има!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Свободна зона”