Нов турски сериал тръгва по българските екрани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нов турски сериал тръгва по българските екрани
Абе, дреме ти... Нека си го гледат лелките. По същата логика във форума на bgmama могат да пуснат тема "Защо в събота и неделя дават само мачове".
-
група съветски учени
Parmalat написа:Съгласен съм с Klaatu и ми е интересно да вида как ще покажат султана,защото от историята знам че е бил бекромпромисен тиранин наказващ всеки опълчил се на Османската Империя.Ще е интересно да се види как е предственото поробеното население окачествено като рая(добитък) и ще се покаже ли част от жестокостите на Турската Полиция срещу него.Може да видим и някой Хайдутин я от България,Македония или Румъния да е противник на султана и имперята освен Запада в лицето на Ватикана.
И после кой ги гледал. Ей го първия дето това му било интересно онова му било интересно. Аз съм си изтрил Босфор ТВ, въобще тази помия няма шанс да се пусне в къщи. Който иска да гледа малоумни турски сериалчета, да ходи в анадола.
Всичко е просто бизнес и нищо повече, телевизиите излъчват това, от което печелят най-много, а това дали дадена продукция е турска или латино-американска, или западно-европейска за тях няма никакво значение.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Няма такива филми да го гледам това
Когато турците започнат да излъчват по националните си телевизии "Време разделно", "Записки по българските въстания", "Под игото", филми за превземането на Одрин или потапянето на "Хамидие" от "Дръзки", тогава може.
Вижте за какво става въпрос и колко тъпи п.тки има, ето затова става въпрос - http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=bg
Вижте за какво става въпрос и колко тъпи п.тки има, ето затова става въпрос - http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=bg

Viktor4o_Rs, какво визираш под национална телевизия?
Такава в България е само БНТ и тъй като я пускам само когато има мач по нея излъчват ли се турски сериали?
Такава в България е само БНТ и тъй като я пускам само когато има мач по нея излъчват ли се турски сериали?

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
nqkoisitam написа:Ех тези турски сериали, трън в очите на хората, най-големият проблем на обществото.
Всичко е въпрос на договорки между продуцентите и ТВ-те, как не го разбрахте за толкова години.
Просто това се предлага най-евтино, впоследствие (понеже си притежават рекламното време) ТВ си го рекламират като хитов, невероятен, най-най-най, бла-бла-бла.
Все едно аз и ти да имаме рекламно време в праймтайма на БТВ, НОВА(да не ги изброявам), изобщо няма да сме известни, а?
Причината да ги дават е защото са евтини(най - евтини,лично съм го чувал от Андрей Слабаков), не е някаква форма на гавра с държавата ни или каквото и да е.
Все тая какви ще са - турски, латино, маке, дори и от Мадагаскар да предложат нещо евтиничко и бозаво, пак ще се завърти и ще бъде хит.
Крайно време е да съсредоточим усилията си за нещо, което наистина си струва.
Тази кауза е глупава, защо въобще трябва да им отделяме внимание на такива неща?
Недейте да гледате и толкова.Векът на информацията е факт, ние тука обсъждаме някакви хора, дето даже и на джамия не ходят сигурно, или пък имат нещо общо с живота на обикновения турчин.
Иначе тука в България масово се мрази на верска основа, ама цървките що не се пръскат от хора не знам.
Май вярата на българина клони към 0, освен по Великден и Коледа
И още нещо, историята не се трие, но който я владее, владее и бъдещето(за жалост).
На теб и прочие дървени философи как да ви се обясни, че това е платена ПРОПАГАНДА, спонсорирана от турското правителство и много хора биват подлъгани и промивани от нея

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
PFC Litex написа:Viktor4o_Rs, какво визираш под национална телевизия?
Излъчват се новини на турски за сметка на това

Гледам женките са полудели по сериала даже са гледали повечето 2 сезон без субдирти. 
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Viktor4o_Rs написа:PFC Litex написа:Viktor4o_Rs, какво визираш под национална телевизия?
Излъчват се новини на турски за сметка на товаСигурно и това е нормално и няма значение предполагам
В момента коментираме сериалите, а не новините и относно тях, те изобщо нямат място тук в дискусията, а си е въпрос за отделна тема.
Все пак не разбрах какво визираш под национална телевизия?

група съветски учени написа:Parmalat написа:Съгласен съм с Klaatu и ми е интересно да вида как ще покажат султана,защото от историята знам че е бил бекромпромисен тиранин наказващ всеки опълчил се на Османската Империя.Ще е интересно да се види как е предственото поробеното население окачествено като рая(добитък) и ще се покаже ли част от жестокостите на Турската Полиция срещу него.Може да видим и някой Хайдутин я от България,Македония или Румъния да е противник на султана и имперята освен Запада в лицето на Ватикана.
И после кой ги гледал. Ей го първия дето това му било интересно онова му било интересно. Аз съм си изтрил Босфор ТВ, въобще тази помия няма шанс да се пусне в къщи. Който иска да гледа малоумни турски сериалчета, да ходи в анадола.![]()
![]()
Що да не ми е интересно?Турски сериали не съм гледал досега освен няколко епизода на Лисопад,Забраненият Плод и осния с приятелите.
[center]R.I.P[/center]