Борисов: Да направят пенсиите в Европа, като българските

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Re: Изказването на Борисов в Прага ?!

Мнениеот arekusanderu » 04 окт 2011 21:36

Бат Бойко наистина иска да ни разкара завинаги от България.....или се е напил от бирата им,или се е напушил здраво.....четем и нямам думи от ИДИОТСКИЯТ МУ коментар :oops: :oops: :o
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 окт 2011 21:36

manutd legeng написа:
Тъпанари с промити мозъци!!!!Не тези държави!!А Гърция,Португалия,Испания.....Ето те са "екстрмисти"...живеят на кредит,НО го дават богати....т.е. полу4ават пенсии без държавата да ги има...живеят на кредит....
Бойко е прав,а тук сте жалки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8-)

За кое е прав ? :shock: Ти, нормален ли си ? :o
Може ли да съветваш държави, които са със 100 години пред нас, да станат бедни, колкото нас, за да вървял напред ЕС ? :o
Това може само завършен идиот да го изтърси !
При това го казва в официално изказване, в качеството си на министър-председател на държава членка на ЕС ... :lol:

Ами аз предпочитам да съм гражданин на държава "екстремист", в която минималната пенсия е 750 евро, а минималната заплата е 1500 евро, отколкото да съм такъв на "дисциплинирана" държава като България.
Милиционерската дисциплина на Борисов ни докара до тук, че вече 3-та година нито пенсии, нито заплати се повишават в България !!! :evil:
Хората нямат пари ! Цените на всичко се вдигнаха, а доходите си останаха същите, каквито бяха през 2008-2009 година.
Идват при мен хора от цяла България и си броят стотинките. И преди не бяха богати, но толкова бедни не си спомням да са били българите ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 04 окт 2011 21:36

Ами дремете още тук по форумите - вместо да се вдигнем и тия полуидиоти да ги махнем от това народно събрание . За какво ни е - да се оправят до девето коляно , а ние тук да ни мачкат мангалите ли и да се чудим откъде да вземем пари да изучим децата си. Ебахта в държавата , ебахта в управниците. По - голям не сме го яли от 20 години насам.Ама така е като ни управлява тиква - искам тая тиква да дойде да живее с мойте доходи и да издържа семейство и като види за какво иде реч, тогава да ми говори небивалици - малоумник. А тия дето го защитават да отидат и да му направят една - без ръце - да им олекне и да ходят цял живот наведени.

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Мнениеот Avirex » 04 окт 2011 21:46

slavi 5 написа:Поредна излагация! Досега като че ли в чужбина си мълчеше повече, а ние си му бяхме свикнали тука с простотиите, но това вече е върха! Нали трябва да има екип, който да му пише речите, да му казва какво да говори. Тоя път съвсем ни изложи. Но е нормално. Той откъде да знае, че пенсионната система в Европа не е като нашата и пенсионерите си получават пенсиите от частни фондове, а не от държавата! Българи, гласувайте!

Ще ме прощаваш но в Гърция държавата плаща пенсиите,а с какви пари???Ако си бил в Гърция,виждал ли си някъде да има завод,промишленост и т.н ?Тяхната икономика се състои от Селско стопанство и Кораби,те даже и едно болче не произвеждат!А в селското стопанство е няма такова крадене на пари (европейски)Гърция е най голямия паразит в Европа,и това се разбра от всички страни членки.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 окт 2011 21:51

А преди време си мислех, че той ни е надеждата да се оправим... :oops: Май вече и надеждата не я виждам... Освен да замеряме политиците с павета, друга оправия няма. Тия капиталистически свине нямат страх от народа... това ни е основният проблем!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 04 окт 2011 21:53

Avirex написа:
slavi 5 написа:Поредна излагация! Досега като че ли в чужбина си мълчеше повече, а ние си му бяхме свикнали тука с простотиите, но това вече е върха! Нали трябва да има екип, който да му пише речите, да му казва какво да говори. Тоя път съвсем ни изложи. Но е нормално. Той откъде да знае, че пенсионната система в Европа не е като нашата и пенсионерите си получават пенсиите от частни фондове, а не от държавата! Българи, гласувайте!

Ще ме прощаваш но в Гърция държавата плаща пенсиите,а с какви пари???Ако си бил в Гърция,виждал ли си някъде да има завод,промишленост и т.н ?Тяхната икономика се състои от Селско стопанство и Кораби,те даже и едно болче не произвеждат!А в селското стопанство е няма такова крадене на пари (европейски)Гърция е най голямия паразит в Европа,и това се разбра от всички страни членки.

Точно така е,при тях е селското стопанство и туризма.Чудно ми е,откъде толково много луксозни трактори имат :mrgreen: ?.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 04 окт 2011 21:55

manutd legeng написа:
ivo82 написа:
Б.Борисов:Цялият Европейският саюз да стане като България,и ще тръгнем на горе. :mrgreen:

И Германия,Франция и холандия ли,да станaт като нас.:mrgreen:

Тъпанари с промити мозъци!!!!Не тези държави!!А Гърция,Португалия,Испания.....Ето те са "екстрмисти"...живеят на кредит,НО го дават богати....т.е. полу4ават пенсии без държавата да ги има...живеят на кредит....
Бойко е прав,а тук сте жалки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

абсолютно те покдрепям.всички,които са писали до момента по тази тема против Борисов си нямат хал хабер какво има предвид премиера...и е мн мн прав същия този Борисов..значи не може в Гърция пенсиите да бяха по 2000 Е,а дефактно правителството да беше на червено..и какво стана после..гърците индиректно си казаха на ЕС :''дайте ни кредит,ала ние няма да ви го върнем,просто ще'' фалираме''.по тази логика айде и ние да започнем да даваме на нашите пенсионери по 2000 Лв пенсии и после да взимаме кредити без да имаме възможност да ги върнем.не става така..така че мижитурки,мълчете като не разбирате ;)
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 окт 2011 21:59

Ние сме си виновни. Те управляващите като гледат, че народа е по-зле от овцете, като гледат, че мълчи и търпи всичко, как няма да му се гаврят ? Нека да имат един сплотен и единен народ, който не мълчи и не търпи и да видим дали така ще управляват. Ама ние като сме скапан народ...

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Мнениеот Avirex » 04 окт 2011 22:02

ivo82 написа:
Avirex написа:

Точно така е,при тях е селското стопанство и туризма.Чудно ми е,откъде толково много луксозни трактори имат :mrgreen: ?.

Ще ти кажа,държавата е давала 80% от парите за трактор,на хора който се регистрират като земеделци.Имам роднини гърци и много добре съм информиран от къде и как имат всичко.Аз лично съм виждал как насипват земя върху скали,само и само да каже че там има нива,за да вземат субсидии.

fcmpbg
Контакти:

Мнениеот fcmpbg » 04 окт 2011 22:04

Това изказване се отнася за гърците които живеят на гърба на ЕС.Гърците за ЕС са като циганите за България, това са паразити които стачкуват за да продължават да си получават заплати за сметка на европа.Който не е разбрал изказването си е негов проблем.

Върни се в “Свободна зона”