Какво ще кажете за iPhone 4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Re: Какво ще кажете за iPhone 4

Мнениеот RobiVanPersie » 05 сеп 2011 23:40

Предполагам,че апъл скоро ще обявът нов iphone според мене няма смисъл,но телефона е много добър!Но според мене можеш да си вземеш по -добър за по малко пари ;)

venom

Мнениеот venom » 05 сеп 2011 23:42

barman написа:
venom написа:Предполагам знаеш, че блутуута е локнат, иначе най-хубавото на айфоните е, че са с вътрешна памет, това е голямо предимство. Ако все пак се насочиш към друг телефон ти препоръчвам Нокия С6-01. Тя е с 8 мегапиксела камера (айфона е с 5) и е по-добра от Самсунгите, защото е със операционна система симбиан. Самсунг са с андроид, а тя е боклук. Немогат да отварят word файлове по-големи от 5мв, за да гледаш клипове от vbox, или примерно на живо сайта на btv или novatv трябва да инсталираш сумати работи, а при нокията няма такива проблеми. Можеш да си я намериш за около 500. Все пак, ако не те бъркат парите iPhone си остава най-добрият вариант.

Тука тотално се изложи :lol: къде сравняваш симбиана с андроид не мога да разбера :mrgreen: Преди доста време бях със СЕ Сатио със симбиан s60v5 и нито клипове от vbox нито бтв или нова не отваряше по простата причина, че нямаше флаш. Сега на новата версия не знам как стоят нещата, но телефоните с нея, които си ги бива определено не могат да се вземат до 500лв ;)

Говоря за Symbian^3 или Symbian Anna и си залагам главата, че всякакви клипове се гледат без проблем, от опит го казвам. Иначе С6-01 може да се намери за 500, само че не от тези измамници Мтел, Глобул или Виваком. Питай в някой магазин на свободна продажба, ако ти искат повече, значи са много лакоми. Още един плюс е, че повечето нокии са унгарски, не са китайски, въпреки че има.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 05 сеп 2011 23:48

venom написа:Предполагам знаеш, че блутуута е локнат, иначе най-хубавото на айфоните е, че са с вътрешна памет, това е голямо предимство. Ако все пак се насочиш към друг телефон ти препоръчвам Нокия С6-01. Тя е с 8 мегапиксела камера (айфона е с 5) и е по-добра от Самсунгите, защото е със операционна система симбиан. Самсунг са с андроид, а тя е боклук. Немогат да отварят word файлове по-големи от 5мв, за да гледаш клипове от vbox, или примерно на живо сайта на btv или novatv трябва да инсталираш сумати работи, а при нокията няма такива проблеми. Можеш да си я намериш за около 500. Все пак, ако не те бъркат парите iPhone си остава най-добрият вариант.

ти си някакъв майтапчия познах те, разработката на прекрасната система Симбиан се прекратява, вече в САЩ не се ПРЕДЛАГАТ такива телефони а скоро и тук, всички нокии минават на Уиндоус мобайл, така че ако не си майтапчия значи си тотално неинформиран за каквото и да било случило се след 2009 г

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 05 сеп 2011 23:58

stg333 написа:
всички нокии минават на Уиндоус мобайл, така че ако не си майтапчия значи си тотално неинформиран за каквото и да било случило се след 2009 г

Уиндоус мобайл няма от около 1 година, няма и да има никога :)
Има Windows Phone 7, който няма нищо общо с windows mobile и по-скоро е като иОС, но по-добър и с по-голям потенциал според мен :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

venom

Мнениеот venom » 06 сеп 2011 00:03

stg333 написа:

ти си някакъв майтапчия познах те, разработката на прекрасната система Симбиан се прекратява, вече в САЩ не се ПРЕДЛАГАТ такива телефони а скоро и тук, всички нокии минават на Уиндоус мобайл, така че ако не си майтапчия значи си тотално неинформиран за каквото и да било случило се след 2009 г

Нокия и Бил Гейтс сключиха договор за съвместна разработка на ОС, за да създаде най-после някой реална конкуренция на айфона, така че нокиите ще стават все по-добри. Това, обаче не значи, че и сега не са по-добри от телефоните с андроид. Писал съм и малко софтуер за андроид и добре знам, че на тия телефони не може да се прави нищо. Виж една нокия С6 или С7 и я сравни със всички други боклуци и ще разбереш, новите версии на симбиан работят много по-добре. Така наизуст, тука са си чел нещо, там си чул нещо и да говориш няма оспбен смисъл.

barman
Контакти:

Мнениеот barman » 06 сеп 2011 00:05

venom написа:Говоря за Symbian^3 или Symbian Anna и си залагам главата, че всякакви клипове се гледат без проблем, от опит го казвам. Иначе С6-01 може да се намери за 500, само че не от тези измамници Мтел, Глобул или Виваком. Питай в някой магазин на свободна продажба, ако ти искат повече, значи са много лакоми. Още един плюс е, че повечето нокии са унгарски, не са китайски, въпреки че има.

Е то оставаше и да не отваря клипове на тези версии :mrgreen: Въпросният телефон, който казваш наистина може и под 500лв да се вземе, но просто с нищо не изпъква и не си струва да се вземе. На симбиан вече му отмина времето, а и дочух от приятели, които са с нокии, че се спира поддръжката на симбиана и минават на друга операционна система. Авторът на темата е написал, че ще си взима телефона с неограничен интернет, което подсказва, че ще го използва за браузване, а за мен андроида е най-доброто решение за тази цел. :)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 06 сеп 2011 00:05

Аз ползвам Iphone 4 от 2 месеца и за сега съм доста доволен! Според мен това е телефона с най - внушителна конструкция, също така има и много безплатни приложения, аз съм си свалил 9 гигабайта приложения без да дам нито един лев! Самата концепция на телефона е много добре разработена и усъвършенствана години на ред! Iphone 5 още не се знае кога ще излиза! Ай ос, в никакъв случай не е по - лоша от Aндроида според мен, въпрос е на личен вкус! Кофтито на телефона е, че дисплея лесно се пука и панела не е резистивен от задната си страна, демек лесно се драска от зад! Също така на белия (като моя) му засядат разни неща между металната странична част на панела и предната пластина и трябва да се чисти! Според мен телефона си струва парите, но трябва доста да се поддържа! Иначе е брутална зарибявка :)

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 06 сеп 2011 00:15

venom, недей да мътиш главите на момчетата тук с ГЛУПОСТИ! Симбиана е една пълна скръб. "Благодарение" точно та този Симбиан Нокия в момента пропада тотално и благодарение на врътката, която направиха с M$ имат шанс да не се сринат тотално. Опитите им да го ъпгрейднат са жалки. Anna е едно бледо копие на Андроид. А към автора на темата - Пич, след като си събрал пари за 4-ка не си ги давай на вятъра. Ако си фен на нагризаните и искаш да си фешън и да правиш впечатление като сложиш телефона на масата :mrgreen: изчакай да излезе 5-цата и тогава действай. Ако си разумен си вземи малко по-висок клас Андроид телефон. Galaxy SII е много добър телефон, но моите извинения, да дам почти хилядарка и да получа тази пластмаса в ръцете си - Не, благодаря! Добра алтернатива в момента е и HTC Sensation. Има и прилични LG модели, макар тази марка да не ми е по душа. Обаче има един недостатък - при всички тези производители малко или много си вързан да получиш ъпдейт, когато им кефне на тях, ако разбира се не си рутнеш телефона и не качваш "сготвени" ромове. От гледна точка на софтуерната поддръжка Нексуса на Гугъл е абсолютен фаворит. Ти си прецени, но те съветвам - скачай на Андроид, не се занимавай с глупави айфони и симбиан простотии ;)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 сеп 2011 00:21

Е направо изчакай до октомври,ноември и си вземи новата петица,щом си толкова навит на аифона. Аз съм с Нокиа х7 отскоро и съм предоволен. Изображение

Потребителски аватар
misho0yy
Контакти:

Мнениеот misho0yy » 06 сеп 2011 00:22

Jorkorazporko написа:Аз ползвам Iphone 4 от 2 месеца и за сега съм доста доволен! Според мен това е телефона с най - внушителна конструкция, също така има и много безплатни приложения, аз съм си свалил 9 гигабайта приложения без да дам нито един лев! Самата концепция на телефона е много добре разработена и усъвършенствана години на ред! Iphone 5 още не се знае кога ще излиза! Ай ос, в никакъв случай не е по - лоша от Aндроида според мен, въпрос е на личен вкус! Кофтито на телефона е, че дисплея лесно се пука и панела не е резистивен от задната си страна, демек лесно се драска от зад! Също така на белия (като моя) му засядат разни неща между металната странична част на панела и предната пластина и трябва да се чисти! Според мен телефона си струва парите, но трябва доста да се поддържа! Иначе е брутална зарибявка :)

Искам 4,защото 5 със сигорност ще е МНОГО скъп
[center]Barça - Més Que un Club
[wrapimg=]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388297_283674555001170_173288939373066_701102_1120960019_n.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”