Вестниците...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nascko
Контакти:

Re: Вестниците...

Мнениеот nascko » 02 сеп 2011 00:08

"Воеводо" трудно ще те разберат, без да искам да обиждам никой, ама 99% от тук пишещите са далеч от СЪВРЕМЕННАТА история на БГ, просто след 89-та така им препраха и форматираха мозъците.....

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 сеп 2011 00:11

nascko написа:"Воеводо" трудно ще те разберат, без да искам да обиждам никой, ама 99% от тук пишещите са далеч от СЪВРЕМЕННАТА история на БГ, просто след 89-та така им препраха и форматираха мозъците.....

Глупости, аз съм роден 1990 година, но си събирах вестници и аз се редях на бутките и аз имах детство като вас... Някъде след 2002- 2003 година всичко се промени в България!
Любим ми беше 7 дни спорт, когато все още беше истински вестник, събирах си и приложенията, които излизаха всяка седмица - с пълната програма за събота и неделя, плюс информация за отборите и т.н ;)

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 02 сеп 2011 00:19

MORSKI написа:
nascko написа:"Воеводо" трудно ще те разберат, без да искам да обиждам никой, ама 99% от тук пишещите са далеч от СЪВРЕМЕННАТА история на БГ, просто след 89-та така им препраха и форматираха мозъците.....

Глупости, аз съм роден 1990 година, но си събирах вестници и аз се редях на бутките и аз имах детство като вас... Някъде след 2002- 2003 година всичко се промени в България!
Любим ми беше 7 дни спорт, когато все още беше истински вестник, събирах си и приложенията, които излизаха всяка седмица - с пълната програма за събота и неделя, плюс информация за отборите и т.н ;)

Моите уважения, не се обиждайте, светът не започва от рожденния Ви ден...
Тъжните, най-гадните неща станаха 1990 - 1994, тогава се раздадоха "картите", ама айде да не го обръщаме на политика...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 сеп 2011 00:22

nascko написа:
MORSKI написа:

Моите уважения, не се обиждайте, светът не започва от рожденния Ви ден...
Тъжните, най-гадните неща станаха 1990 - 1994, тогава се раздадоха "картите", ама айде да не го обръщаме на политика...

Че кой е казал, че света започва след рождения ни ден? Какви са тези глупости? Просто написа глупост за моето поколение, което далеч не е такова, каквото го описва вашето... Всяко следващо поколение говори така за предходните, а е грешка!

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 02 сеп 2011 00:33

"MORSKI" не знам каква глупост съм написал, но откъде знаеш какво се е случило през 91 да речем?
"Някъде след 2002- 2003 година всичко се промени в България!" - ей това е глупостта, защото тогава си започнал да изграждаш ТВОИ критерии за промяна. Айде питай родителите си как ги лъгаха за приватизация? Или как и за кого имаше реституция?
Периода който визираш вече имаше парцелирана собственост...
Сори, забравих че съм в спортен форум,
И моля, уважавайте чуждото мнение, не съм Ви обидил с нищо :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 сеп 2011 00:40

nascko написа:"MORSKI" не знам каква глупост съм написал, но откъде знаеш какво се е случило през 91 да речем?
"Някъде след 2002- 2003 година всичко се промени в България!" - ей това е глупостта, защото тогава си започнал да изграждаш ТВОИ критерии за промяна. Айде питай родителите си как ги лъгаха за приватизация? Или как и за кого имаше реституция?
Периода който визираш вече имаше парцелирана собственост...
Сори, забравих че съм в спортен форум,
И моля, уважавайте чуждото мнение, не съм Ви обидил с нищо :)

Чакай малко бе приятел къде намеси политика? Аз ти говоря за поведението на подрастващите, нали за тях говореше ти и как нямало да разберем думите на воеводата? Къде ми намесваш приватизация и т.н? Аз моите критерии за промяна далеч преди 2002- 2003 ги изградих, помня гладните години на 96 и 97 година и макар 7 годишен още тогава имах представа каква е ситуацията в страната, отлична представа при това за съжаление... Между другото и приватизацията помня и рекламата със слънцето на което пишеше "Масова приватизиция, сега е времето", която въртяха нон-стоп по Канал 1... Аз уважавам чуждото мнение, но вие уважавате ли поколенията след вас или гледате на тях "с друго око"?
Ако не съм те разбрал правилно, извинявай!

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 02 сеп 2011 00:50

"MORSKI" Всичко е ОК,
Просто има неща които няма как да усетите, колкото и да искате, може би и аз не съм се изразил правилно.
Иначе моите уважения, нашето поколение е бита карта вече..., за съжаление :twisted:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 сеп 2011 10:23

Както на всички ни ( мааалко по-"стари" ) ни е ясно - вестник "Старт" си беше хит #1 на пазара преди 90-те на миналия век.
А и след това разбира се, но след 1991-ва се появи конкуренция, но аз лично не спрях да се снабдявам със "Старт".
Даже в един период МАЙ се превърна в списание, но за това не съм много сигурен ... :roll:

А когато се появиха и други спортни вестници ... "Футбол ( сега разбирам, че го е имал и през 80-те, ама аз тогава бях запленен от "Старт" :lol: ) ... "Спорт", култовото - "Албион", "Спорт-тото" ... В последствие в-к "Футбол" излизше два пъти в седмицата и така, освен в Понеделник имаше издание и в Четвъртък, ако не се лъжа ...
Та, за тези всички издание аз бях абониран !
Лудница ...
И си ги четях от - до, по системата - вестника с най-малко информация ( с най-малко страници ) си "отиваше" пръв ... И така по реда, преминавах към - по интересните.
Какви времена само ... :)

П.п.

Някой помни ли играта в списание "Албион" - "Открий топката" ?
Дето пускаха една снимка от даден мач, като бяха замаскирали топката и тя - просто не присъстваше на снимката, та трябваше читателя да пробва да я открие, като маркира предполагаемото от него място с >Х< ...
Разбира се изрезката се изпращаше на адреса на редакцията и имаше награда - фланелка на английски тим по-желание.
Култово ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”