40 човека седят и гледат как момиче се дави

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: 40 човека седят и гледат как момиче се дави

Мнениеот ShooterMan » 30 авг 2011 20:21

Аз считам,че съм добър плувец и е вярно,че в силен вятър и течение е почти невъзможно да излезеш.ВЯРНО Е,изпадал съм в ситуации в морето да плувам с всички сили,за да измина 10 метра едва-едва....Но тука не говорим да я вадят,говорим да се хвърли някой от 5-те милиционера,които са местни и,че никой от тях не може да плува е абсурд....и да я държи над водата,което изобщо не е непосилна задача особено в солена морска вода...Все щеше да устискат 30 минути,някой щеше да метне въже,лодка да дойде,ето,катера дошъл...Работата е,че като титпични милиционери са видели дебелия(риск за себе си) и са се нас*али,това да не е като да раздаваш палки и ритници по пенсионери пред Парламента и да беснееш срещу млекари и колбасари,тука трябва да цопнеш,да се поизцапаш.Отврат,и от 40-те кибика съм отвратен,но гледах бабички,дядки,1-2 дебелани...т.е. не може да обвиняваме бабичките,но 5-те главореза :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 авг 2011 20:21

vaskonti написа:Абе в интерес на истината, бабата, която интервюираха, каза 10 минути. Но със сигурност не е било само 1-2 минути, имало е достатъчно време да се направи нещо...

Еми да ти кажа честно,ако не сме били свидетели на случката,можем само да гадаем колко време е било и колко силно е било течението!
Ако е било силно,изобщо не трябва да обвиняваме хората за случилото се и отговорни за здравето на децата е трябвало да бъдат възрастните,които са били с тях(ако е имало такива,не помня дали това го пишеше в статията)!
Но ако е било нормално,то е би било чудесно,ако някой си е бил намокрил задните части да помогне на детето!Не разбрах къде са били!Ако са били на плаж и не е минало 17:00(тогава май си тръгват спасителите) би трябвало те да й помогнат в случая,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Защото това им е работата!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 30 авг 2011 20:21

Angoff написа:Айде стига говорихте глупости ... 40 човека са гледали само , 40 човека от форума да хвана все 10 ще се притечат на помощ отделен е въпроса какво е било течението и условията за спасителна мисия , нима забравихте преди 2-3 години , когато момиче падна от в морето 3-ма младежи скочиха да я спасяват и нито един от 4-та не излезе жив ... ако не се лъжа 2-ма от тях бяха братя на фолк-певица , много е лесно да се плюе но при такива екстремни условия ако не си подготвен за това може и ти да се удавиш. Звучи грозно но е така , нека почива в мир момиченцето страшно е но недейте хвърлята така злоба и лицемерие само някой , който не е попадал в екстремна ситуация може да си говори така!

+1

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 авг 2011 20:23

Angoff написа:Айде стига говорихте глупости ... 40 човека са гледали само , 40 човека от форума да хвана все 10 ще се притечат на помощ отделен е въпроса какво е било течението и условията за спасителна мисия , нима забравихте преди 2-3 години , когато момиче падна от в морето 3-ма младежи скочиха да я спасяват и нито един от 4-та не излезе жив ... ако не се лъжа 2-ма от тях бяха братя на фолк-певица , много е лесно да се плюе но при такива екстремни условия ако не си подготвен за това може и ти да се удавиш. Звучи грозно но е така , нека почива в мир момиченцето страшно е но недейте хвърлята така злоба и лицемерие само някой , който не е попадал в екстремна ситуация може да си говори така!

+1
И кучетата имат кураж(Знам,че в случая това звучи изключително гадно и егоистично,но си е така,за съжаление....)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 30 авг 2011 20:25

Условията чак толкова страшни не са били айде стига ! 10-20 минути издържа момиче което хабер си няма от плуване+дрехи и раница значи един да беше се саблякъл влиза с едно въже и вади момичето това е ! Една верига да бяха направили тези 40 човека пак щяха да успеят да извадят момичето :evil:
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 30 авг 2011 20:25

Абе разправят че тези дето са могли да плуват са спасили другите 4 деца,ама наистина от останалата сган никой да не помогне е направо ужасно.Извинявам се са израза ,сган,но за мен са такива щом нищо не са направили :o

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 авг 2011 20:30

Изобщо не ми пука дали ако 5-те страхливеца бяха скочили колко щяха да се върнат живи!Това им е работата,да рискуват живота си ако трябва в интерес на обществото!Като не им изнася да стават метачи,готвачи и пицаджии,но като полицаи са ДЛЪЖНОСТНИ лица и НОСЯТ отговорност!По тая логика(течението било силно)...ами ако се стреля някъде с автомат някой луд,много куршуми бе,за какво да рискуват да го заловят?Това са те,българските милиционери,има много виновни включително келеметата нарушили забраната,но затова са на 15,затова са келемета,затова не са пълнолетни,нямат права...защото акъла им е малко и възрастните сме ДЛЪЖНИ да мислим вместо тях-по Конституцията ние имаме за задължение да закриляме децата като общество,а ченгетата имат пряка отговорност в случая и би трябвало да бъдат съдени!Такъв абсурд виждам за сефте през живота си,не знам ако присъствахме как щяхме да реагираме ние,наитисна,не се знае,най-вероятно щях да скоча,вадил съм давещи се....но по-скоро ми иде да се кача при ченгетата и с ритник да пратя някой от тях във водата,да си свърши работата или ако не успее-да мре там,пак това му е работата,за това му плащат.Аман от заплатаджии в тази държава,лапачи колкото щеш и където щеш,на всеки метър-лапач идиот :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 30 авг 2011 20:31

Е,как може ти ченгета да садат и да си пушат цигарите гледайки как момичето умира,това е за мен брутално.

Аз ако бях там бих дал живота си за да го спася.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 30 авг 2011 20:33

Затвор за скапаните полицаи, които са седяли и гледали !

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 30 авг 2011 20:35

В тая шибана държава не ме учудва нищо. Яд ме е , че я унищожиха и нищо хубаво не се направи за толкова години желана демокрация. Срам .Срам . Лично съм вадил циганин и чех , 4е даже и на циганина и изкуствено дишане му правих - все пак е човек. Ама ако видя политик да се дави - ще му натисна главата и хич няма да ми пука, защото народа се дави всеки ден, а те продължават да си правят каквото искат и само пред камерите са един срещу друг, иначе са първи дружки навсякаде и във всичко.
Жалко за детенцето.Съболезнования .

Върни се в “Свободна зона”