Светльо Витков за Президент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Re: Светльо Витков за Президент

Мнениеот publicimage » 24 авг 2011 17:54

Светльо юбер алез!!!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 24 авг 2011 18:01

този е 100 пъти по интелигентен от Борко Бърборко /Б.Б./ и поне има чуство за хумор /На Б.Б. чуството за хумор е като на есесовец пред газова камера /. Така , че става и за президент и за премиер едновременно .
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 24 авг 2011 18:04

Хората (говоря глобално за хората) ще са готови за голяма промяна на световния ред и за това да не бъдат употребяеми ОФЦЕ, тогава, когато започнат да гласуват не така както очакват политицте от тях, а така както на тях им е кеф....
няма по-сладко нещо от това да сложиш прът в колелата на политическата талига, която е твърде закостеняла и морално деградирала, защото човешкия разум еволюира и се пробужда, но политиците все още подценяват този факт (глобално)...
уви, все още обаче много хора се хващат лесно на политическа пропаганда, защото или гледат телевизии, които говорят добре съгласувани лъжи или четат вестници или някое друго средство на ЗАВИСИМАТА журналистика.... защото политиците мразят Истината !

Аз с кеф ще дам гласа си на този пич и ще се радвам много хора да го направят ....не казвам млади или стари ....просто Хора, човеци с главно Ч и отворено самосъзнание....и не толкова отворени задни бузи (тука да влеза малко в неговата лексика:))))
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 24 авг 2011 18:10

При 18-25 годишните като гледам май ще има +70% подкрепа за Светльо ,а при по-големите ,понеже те се правят на сериозни и се имат за разсъдливи и разумни хора:д и най-смешното което е - приемат българската политика насериозно ,Светльо при тях ще има 0-5% подкрепа:д,защото е "олигофрен" ,"идиот" и "простак".

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 24 авг 2011 18:11

Така или иначе президента у нас има власт колкото чистачките в президентството. Така че Дали ще е Гоце, Цв. Цв., Къци Вапцаров, или Светльо, няма никаква реална разлика. Затова ще гласувам за него, поне шоу да става, има ли някой, който като млад да не се е кефил на Хиподил? Ако участваше и Жорж Ганчев щях да съм раздвоен :lol:

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 24 авг 2011 18:36

Още един глас и от мен :!: Предлагам модератори да направят и анкета към темата , за да е ясно колко гласа има Светльо във форума :!:

radines
Контакти:

Мнениеот radines » 24 авг 2011 18:42

Ще се гласува за Светльо стига набедени политици само да не вземат да го откажат ,иначе има моя глас.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 24 авг 2011 18:58

Хахахаха хайде да го направим президент .. поне ще пада много смях .. ;ддд Тоя път Пищова няма ли да се кандидатира .. :)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 24 авг 2011 19:24

ReZo написа:Хората (говоря глобално за хората) ще са готови за голяма промяна на световния ред и за това да не бъдат употребяеми ОФЦЕ, тогава, когато започнат да гласуват не така както очакват политицте от тях, а така както на тях им е кеф....
няма по-сладко нещо от това да сложиш прът в колелата на политическата талига, която е твърде закостеняла и морално деградирала, защото човешкия разум еволюира и се пробужда, но политиците все още подценяват този факт (глобално)...
уви, все още обаче много хора се хващат лесно на политическа пропаганда, защото или гледат телевизии, които говорят добре съгласувани лъжи или четат вестници или някое друго средство на ЗАВИСИМАТА журналистика.... защото политиците мразят Истината !

Аз с кеф ще дам гласа си на този пич и ще се радвам много хора да го направят ....не казвам млади или стари ....просто Хора, човеци с главно Ч и отворено самосъзнание....и не толкова отворени задни бузи (тука да влеза малко в неговата лексика:))))

+1
и аз Ще гласувам за Светльо и едва ли ще ми е трудно да убедя приятелите си да постъпят по същия начин!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 24 авг 2011 19:31

saffron написа:
ReZo написа:Хората (говоря глобално за хората) ще са готови за голяма промяна на световния ред и за това да не бъдат употребяеми ОФЦЕ, тогава, когато започнат да гласуват не така както очакват политицте от тях, а така както на тях им е кеф....

+1
и аз Ще гласувам за Светльо и едва ли ще ми е трудно да убедя приятелите си да постъпят по същия начин!

За да гласуваш ти трябват 18 години

Върни се в “Свободна зона”