cskaole написа:bigbonusprize написа:cskaole написа:Добре де, съгласен съм и аз с това, което пишете, но едно питам аз, как да оставам безучастен като гледам как малоумни фенове, ако може така да се нарекат на отборчето от подуене, както и тяхното БФС, се гаврят с иконата на БГ футбол ЦСКА. Ами колкото и железни нерви да има един човек, все пак понякога му се налага да изкаже мнението си за тези плужеци по-цветущо както и не един път съм го правил. А това, че всеки трябва да си гледа в своята паница, подкрепям на 100%.
Абе вие можете ли 1 коментар да напишете без Левски да са ви виновни и без БФС да е синьо?
Пак нещо грешно разбирате, ама то си е до сиво вещество. За левски нищо лошо не съм написал. Напротив без наличието на отборчето от подуене, първенството нямаше да е интересно. За бай ганьо много мога да напиша, ама той от това по-умен няма да стане, а че БФС-то си е синьо, това и децата в имаше едно предаване ...го знаят. Просто като четете, малко вниквайте в думите и изреченията като цяло, ако успеете, а не търсете отделни фрази, айде и малко по-образно да го кажа, не търсете под вола теле......
Никой не търси под вола теле, но само като прочета "отборчето от Подуене" и това просто ми се набива в очите. А как разбра, че БФС е синьо. От какво сте недоволни всички заслепени от Г. А. червени фенове. Освен мача със Сливен не сте били ощетени в нито един друг мач, напротив във всички ви е бил осигуряван един комфорт. В мачовете и с нас, Локо СФ, Локо МЗ, Ботев, Литекс, Ч. море и всички останали мачове. Ако го отричаш просто мисля, че няма повече какво да коментираме.