Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
captain_drifuss написа:@ Gil няма да ти отиде кефа, не се притеснявай, тук говорим за неща, които се коментират във форум и не са спойлери, плюс това самите книги имат много повече богатства, които няма как да ти ги развали един форум
@ JalkiSte +1 много логично и много яко ще се получи, но има два проблем- първо той е мъж на нощния страж и го готвят за Лорд командир- т.е няма как да се жени официално и второ нали си има вече любов (една дивачка), така че трябва нея да я разкарат, а Мартин и гради образа доста внимателно, значи не мисли скоро да я обива
@ Регар това за Ерис не го бях видял по форумите, но ще е много яко ако го докарат до тамкажи в някоя от книгите имали го загатнато по конкретно- аз съм ги чел, но отдаван и сега ги препорочитам (на втората съм) и си спомням, че Тивин Ланистър е бил Ръка на ерис дълго време, но не помня да са споменавали нещо по-пикантно...
JalkiSte написа:captain_drifuss написа:@ Gil няма да ти отиде кефа, не се притеснявай, тук говорим за неща, които се коментират във форум и не са спойлери, плюс това самите книги имат много повече богатства, които няма как да ти ги развали един форум
@ JalkiSte +1 много логично и много яко ще се получи, но има два проблем- първо той е мъж на нощния страж и го готвят за Лорд командир- т.е няма как да се жени официално и второ нали си има вече любов (една дивачка), така че трябва нея да я разкарат, а Мартин и гради образа доста внимателно, значи не мисли скоро да я обива
@ Регар това за Ерис не го бях видял по форумите, но ще е много яко ако го докарат до тамкажи в някоя от книгите имали го загатнато по конкретно- аз съм ги чел, но отдаван и сега ги препорочитам (на втората съм) и си спомням, че Тивин Ланистър е бил Ръка на ерис дълго време, но не помня да са споменавали нещо по-пикантно...
Е нали си чел книгите, не помниш ли какво се случва с Игрит (дивачката) ?
captain_drifuss написа: и да направи една интерконтинентална империя в стил Малазан, а на север старките да си вземат Север от двете страни на вала!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Аз съм повече по фентъзи тип именно Малазан и Огън и лед, старите класики на Фийст за Войната на разлома и Студенокръвните и подобни. В смисъл, елфи джуджета, мечове, копия и т.н пред други планети, космически кораби и подобни.
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
captain_drifuss написа:Малазан е страхотна поредица, за всеки фен на Огън и Лед я препоръчвам.
@Регар знаеш ли, че Ериксън създава поредицата в сатрудничество с друг автор, който в момента допълва историята с няколко нови книги които разкзват за нощта на преврата срещу императора, за червената гвардия и воените кампании на империята на другите континенти, които не са описани досега! много от георие, които само са загатнати в първите 9 части са развити подробно в тези книги... засъжаление я няма преведена и дори в Англия до скоро беше лимитирано издание: Ian Cameron Esslemont/Night of Knives.
shumnaliq написа:
Warcraft?
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта