Песен за огън и лед

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Re: Песен за огън и лед

Мнениеот JalkiSte » 20 юли 2011 14:38

Само ми е интересно как във всеки род гъмжи от "позорни инцести" :) , след като дори при съвременното ниво на медицината последствията от едно такова деяние са ужасяващи ... ама там май безпроблемно ги лекуват с маков сок :lol: :lol: :lol:
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 20 юли 2011 14:39

captain_drifuss написа:@ Gil няма да ти отиде кефа, не се притеснявай, тук говорим за неща, които се коментират във форум и не са спойлери, плюс това самите книги имат много повече богатства, които няма как да ти ги развали един форум

@ JalkiSte +1 много логично и много яко ще се получи, но има два проблем- първо той е мъж на нощния страж и го готвят за Лорд командир- т.е няма как да се жени официално и второ нали си има вече любов (една дивачка), така че трябва нея да я разкарат, а Мартин и гради образа доста внимателно, значи не мисли скоро да я обива
@ Регар това за Ерис не го бях видял по форумите, но ще е много яко ако го докарат до там :) кажи в някоя от книгите имали го загатнато по конкретно- аз съм ги чел, но отдаван и сега ги препорочитам (на втората съм) и си спомням, че Тивин Ланистър е бил Ръка на ерис дълго време, но не помня да са споменавали нещо по-пикантно...

Е нали си чел книгите, не помниш ли какво се случва с Игрит (дивачката) ? ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 20 юли 2011 14:46

JalkiSte написа:
captain_drifuss написа:@ Gil няма да ти отиде кефа, не се притеснявай, тук говорим за неща, които се коментират във форум и не са спойлери, плюс това самите книги имат много повече богатства, които няма как да ти ги развали един форум

@ JalkiSte +1 много логично и много яко ще се получи, но има два проблем- първо той е мъж на нощния страж и го готвят за Лорд командир- т.е няма как да се жени официално и второ нали си има вече любов (една дивачка), така че трябва нея да я разкарат, а Мартин и гради образа доста внимателно, значи не мисли скоро да я обива
@ Регар това за Ерис не го бях видял по форумите, но ще е много яко ако го докарат до там :) кажи в някоя от книгите имали го загатнато по конкретно- аз съм ги чел, но отдаван и сега ги препорочитам (на втората съм) и си спомням, че Тивин Ланистър е бил Ръка на ерис дълго време, но не помня да са споменавали нещо по-пикантно...

Е нали си чел книгите, не помниш ли какво се случва с Игрит (дивачката) ? ;)

момчета май съм го позабравил :oops: но това е добре, значи пак ще ме грабнат като първия път!
сега се сетих за това, което говори Регар и наистина нимаше нещо такова с визитата на Ерис, не е фенско или ако е и аз съм го чел :) а за Бран и драконите- много яко ще е ако тръгнат на война на север, след като изметат южняците! за мен е нормално Денерис да си спечели трона и да направи една интерконтинентална империя в стил Малазан, а на север старките да си вземат Север от двете страни на вала!

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2011 14:48

captain_drifuss написа: и да направи една интерконтинентална империя в стил Малазан, а на север старките да си вземат Север от двете страни на вала!

И Малазан ли четеш? Стискам ти ръката друже, голям си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 20 юли 2011 14:51

Малазан, Огън и Лед, Силмарилион, Хобит, Ендимион, Хиперион, Дюн- да си водят запсики младите и да бягат към най-близката книжарница или библиотека!

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2011 14:58

Аз съм повече по фентъзи тип именно Малазан и Огън и лед, старите класики на Фийст за Войната на разлома и Студенокръвните и подобни. В смисъл, елфи джуджета, мечове, копия и т.н пред други планети, космически кораби и подобни.

Изображение

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 20 юли 2011 15:11

rhaegar написа:Аз съм повече по фентъзи тип именно Малазан и Огън и лед, старите класики на Фийст за Войната на разлома и Студенокръвните и подобни. В смисъл, елфи джуджета, мечове, копия и т.н пред други планети, космически кораби и подобни.

Warcraft?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 20 юли 2011 15:11

Малазан е страхотна поредица, за всеки фен на Огън и Лед я препоръчвам.

@Регар знаеш ли, че Ериксън създава поредицата в сатрудничество с друг автор, който в момента допълва историята с няколко нови книги които разкзват за нощта на преврата срещу императора, за червената гвардия и воените кампании на империята на другите континенти, които не са описани досега! много от георие, които само са загатнати в първите 9 части са развити подробно в тези книги... засъжаление я няма преведена и дори в Англия до скоро беше лимитирано издание: Ian Cameron Esslemont/Night of Knives.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 юли 2011 15:21

captain_drifuss написа:Малазан е страхотна поредица, за всеки фен на Огън и Лед я препоръчвам.

@Регар знаеш ли, че Ериксън създава поредицата в сатрудничество с друг автор, който в момента допълва историята с няколко нови книги които разкзват за нощта на преврата срещу императора, за червената гвардия и воените кампании на империята на другите континенти, които не са описани досега! много от георие, които само са загатнати в първите 9 части са развити подробно в тези книги... засъжаление я няма преведена и дори в Англия до скоро беше лимитирано издание: Ian Cameron Esslemont/Night of Knives.

Естелмонт, да знам, търсил съм нещо издадено в България, но не намерих. Нито пък по нашите торенти нещо на английски. Намерил съм си десетия Малазан на английски, ама не искам да го чета така, плюс това сега препрочитам старите. Цялата история ще приключи в десетата книга, тези на Естелмонт са по-скоро разкриващи допълнителни детайли около историята. Доколкото знам ще има отделни трилогии за Андиите и за Икариум, но те няма да съдържат нищо, което е ключово за събитията около издадените вече от поредицата.

shumnaliq написа:
Warcraft?

WoW да, старите и ДоТ-а не съм ги играл много.

Изображение

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 20 юли 2011 15:34

А чел ли ви книгите Warcraft

[offtopic]И аз играя от време на време ЛО-ла[/offtopic]
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Върни се в “Свободна зона”