Мнениеот acmilan » 19 юни 2011 20:51
Cesc Fabregas написа:acmilan написа:Cesc Fabregas написа:Аз за кмет ще гласувам за Прошко Прошков. Кмет е на наш'та община и се справя много добре според мен

А и има много яко име

Точно ми се искаше да чуя мнението на някой жител на кварталът на Прошко дали е доволен от него

Не ме засягат толкова пряко изборите за кмет на София,но определено Прошко ми изглежда качествен кандидат.Жалко,че Малинов загуби предварителните за президент,преподавател ми е бил,имам отлични впечатления от него,но евентуално може за вицепрезидент да е кандидат.
И аз гласувах за Малинов. Щях да гласувам за него и на редовните избори. Не го познавам кой знае колко, но прави впечатление на интелигентен, ерудиран и свестен човек, а нашият президент трябва да е преди всичко такъв. Писна ми да гледам Бат' ти Бойко да рита гол до кръста 3 дни в седмицата, в работно време на "Спортна София". Пълна селяния! Дай боже всеки му такава работа, дето да може през повечето от половината си работни дни да ходи да си рита, вместо да работи!
Иначе Прошко е голям пич, много скромен човек, който си върши перфектно(за мен) работата! Също както Малинов не прилича на мутра, личи си, че не е някакъв олигофрен. Аз ще си гласувам отново за него, защото според мен той го заслужава!

Не знам за теб,но аз винаги съм бил син избирател,не съм конкретно в момента за една от двете партии повече от другата,СДС или ДСБ,твърдо ги подкрепям заедно,но не може да се отрече,че на тези избори,ДСБ изкара доста по-качествени кандидати,които имат и сериозен мажоритарен вот,извън синия електорат.Дано Прошко стане кмет на София,защото в момента градът няма кмет,има наместник,кукла на конци.Прошко не е и част от модела Софиянски със заменките,Софийски имоти и т.н.,а и явно се е доказал като районен кмет.Колкото до Боко Тиквата(прякорът му от годините като бригадир в СИК),какво да ти кажа,мнозинството от хората харесват подобен типаж и си мислят,че той е алтернативата на комунистите и турците...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.