Одобрявате ли Р.Плевнелиев за Президент?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Одобрявате ли Р.Плевнелиев за Президент?

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 юни 2011 20:46

gamaun написа:
Cesc Fabregas написа:Тоя вилата му е точно до тази, в която ходим и ние :mrgreen: Тревата му е кофти, не става за футбол :mrgreen: :lol:

Като разбрах, че вилата му е до твоята, направо тръгнах към избирателното бюро, но това за тревата нещо ме гложди. Дали пък няма да се намери кандидат с по-подходяща за футбол поляна в двора си?

Не съм ритал на ничия друга морава, не мога да ти кажа. BAD Бойко още не ме е поканил, а бих джътнал един мач с него, въпреки че е бая слаб(аз също не съм особено добър, нямам тва в предвид) :mrgreen: Като ме покани някой, ще те държа в течение :geek:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 юни 2011 20:47

bronzov написа:Кой беше Плевнeлиев? Онзи "велик" строител, които изгражда магистрали върху пепел, за него ли говорим?
При това на двойно по-висока цена за километър, отколкото вървят в Европа(9 милиона, а в Европа-по 3 милиона на км)?!?
Горкият, не е виновен. Всичките министри от това правителство, начело с първия между неравните-Б. Борисов, са под всякаква критика! Няма смисъл да ги критикуваме, те не могат да се поправят.
Както казва Станишев-трябва да ги бием по шапките,докато паднат от власт! Борбата трябва да е за отстраняването им от властта, за да защитим Отечеството ни, което е в беда!!!

Боже господи,за такива изроди,като тебе дори и да умрат не бих изпитал жал..

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 19 юни 2011 20:48

Да, одобрявам. Нека да е той.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 юни 2011 20:49

Да.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 юни 2011 20:51

Cesc Fabregas написа:
acmilan написа:
Cesc Fabregas написа:Аз за кмет ще гласувам за Прошко Прошков. Кмет е на наш'та община и се справя много добре според мен ;) А и има много яко име :lol:

Точно ми се искаше да чуя мнението на някой жител на кварталът на Прошко дали е доволен от него :) Не ме засягат толкова пряко изборите за кмет на София,но определено Прошко ми изглежда качествен кандидат.Жалко,че Малинов загуби предварителните за президент,преподавател ми е бил,имам отлични впечатления от него,но евентуално може за вицепрезидент да е кандидат.

И аз гласувах за Малинов. Щях да гласувам за него и на редовните избори. Не го познавам кой знае колко, но прави впечатление на интелигентен, ерудиран и свестен човек, а нашият президент трябва да е преди всичко такъв. Писна ми да гледам Бат' ти Бойко да рита гол до кръста 3 дни в седмицата, в работно време на "Спортна София". Пълна селяния! Дай боже всеки му такава работа, дето да може през повечето от половината си работни дни да ходи да си рита, вместо да работи! :evil:
Иначе Прошко е голям пич, много скромен човек, който си върши перфектно(за мен) работата! Също както Малинов не прилича на мутра, личи си, че не е някакъв олигофрен. Аз ще си гласувам отново за него, защото според мен той го заслужава! ;)

Не знам за теб,но аз винаги съм бил син избирател,не съм конкретно в момента за една от двете партии повече от другата,СДС или ДСБ,твърдо ги подкрепям заедно,но не може да се отрече,че на тези избори,ДСБ изкара доста по-качествени кандидати,които имат и сериозен мажоритарен вот,извън синия електорат.Дано Прошко стане кмет на София,защото в момента градът няма кмет,има наместник,кукла на конци.Прошко не е и част от модела Софиянски със заменките,Софийски имоти и т.н.,а и явно се е доказал като районен кмет.Колкото до Боко Тиквата(прякорът му от годините като бригадир в СИК),какво да ти кажа,мнозинството от хората харесват подобен типаж и си мислят,че той е алтернативата на комунистите и турците...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 19 юни 2011 20:52

Иначе големи спорове за кандидатите на синята коалиция,вие не живеете ли в реалност ? И СДС и ДСБ общо,нямат повече от 7-8 % общество одобрение,но вие се кахърите кои от двамата трябвало да се яви на изборите.И на малките деца е ясно,че вариантите за нов президент са точно 2,първият вариант е ГЕРБ да спечелят още на първия тур,а другият вариант е претендентът на ГЕРБ да бъде на балотаж с М.Кунева.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 19 юни 2011 20:53

acmilan написа:Аз вече нямам фаворит за изборите,след като Светльо Малинов загуби предварителните избори на Синята коалиция,но ако гласувам,ще е за Румен Христов,защото все пак е кандидат на сините.Не ме вълнуват кандидатите на комунягите,Боко и кандидатурата на Тройната коалиция,скрит фаворит на балотажа Пръмова.Все пак Плевнелиев е единствената свястна фигура на ГЕРБ и е логично той да е кандидатът им за президент.

Абсолютно ! Светослав Малинов беше прекрасна кандидатура за президент - жалко , че не успя да спечели вътрешните избори . Аз ще подкрепя Румен Христов!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 19 юни 2011 20:53

acmilan написа:Аз вече нямам фаворит за изборите,след като Светльо Малинов загуби предварителните избори на Синята коалиция,но ако гласувам,ще е за Румен Христов,защото все пак е кандидат на сините.Не ме вълнуват кандидатите на комунягите,Боко и кандидатурата на Тройната коалиция,скрит фаворит на балотажа Пръмова.Все пак Плевнелиев е единствената свястна фигура на ГЕРБ и е логично той да е кандидатът им за президент.

съгласен съм с нещата, които казваш без коментара ти за Меги. то не е и коментар, а повече клише или заклеймяване.
Тя направи сериозни неща на евро-ниво, в сектор, който беше току-що създаден - защита на потребителите, има потенциала да излъчва послания.
Аз съм страшно против на публични места да бъдат кадри на ДС и комунист. управление като доносник Гоце. ама за децата и роднините на такива хора не е честно да го искаме, не мислиш ли? всеки има шанс да се развие без да плаща данък за роднините си, смятам.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Goshky
Контакти:

Мнениеот Goshky » 19 юни 2011 20:53

нито него нито мухобойко :)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 юни 2011 20:55

dunavfc написа:Иначе големи спорове за кандидатите на синята коалиция,вие не живеете ли в реалност ? И СДС и ДСБ общо,нямат повече от 7-8 % общество одобрение,но вие се кахърите кои от двамата трябвало да се яви на изборите.И на малките деца е ясно,че вариантите за нов президент са точно 2,първият вариант е ГЕРБ да спечелят още на първия тур,а другият вариант е претендентът на ГЕРБ да бъде на балотаж с М.Кунева.

Чак големи спорове не виждам да има,а и всеки човек си има предпочитания и право на мнение.Така че нека не си говорим за реалност и подобни неща,всеки се вълнува от това,което иска ;) Гарантирам ти,че няма да има избран президент на първи тур,не вярвам активността да мине 50 %,което е условието по Конституция.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Свободна зона”