На колко години правихте секс за 1 път?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На колко години правихте секс за 1 път?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Lokofanatic

Re: На колко години правихте секс за 1 път?

Мнениеот Lokofanatic » 08 юни 2011 23:34

Теодора беше първата- луда фенка на Локо Пловдив, можете да я видите на Трибуна Бесика всеки мач ;).

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 08 юни 2011 23:34

Lokofanatic написа:Теодора беше първата- луда фенка на Локо Пловдив, можете да я видите на Трибуна Бесика всеки мач ;).

Тя на много май ще е била първата.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 08 юни 2011 23:35

Lokofanatic написа:Теодора беше първата- луда фенка на Локо Пловдив, можете да я видите на Трибуна Бесика всеки мач ;).

Колко ти взе? :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 08 юни 2011 23:36

tarikat написа:

Колко ти взе? :lol: :lol: :lol: :lol:

Взе ми 40 минути от живота :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 юни 2011 23:39

THE G.A.M.E написа:Е моята опция я няма, за т'ва не гласувах ... :lol:
Направих го като бях на 15 и малко отгоре ...

Принципно, винаги съм си мислил, че моето поколение ( набори 1978 - 1982 ) ... сме малко по старомодни и консервативни, но от информацията от мои приятели и приятелки, излиза, че не сме били съвсем морални ! ... :mrgreen:

Иначе си мислих, че поколенията след 1990 г. са много развратни ... :lol:

[offtopic]Оправих анкетата. Втората опция е между 15 и 17, а първата от 15 надолу.[/offtopic]

Аз лично много добре си спомням кога правих секс за първи път. Беше през 2002, бях на 16, точно по време на световното в Южна Корея и Япония. Бяхме от училище на екскурзия в Боровец. Същия ден играха Испания и Южна Корея на четвъртфинал . Много бях ядосан, защото испанците отпаднаха след два отменени редовни гола, да не говорим,че при дузпите от нерви счупих дистанционното на телевизора. И реших от мъка да се напия. Е напих се, и така станаха работите. Казваше се Радина. Не тази от "Стъклен дом" :cry:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 юни 2011 23:41

Какви са тия теми,е,пичове :lol: Бях на 19 и го направих с момичето,което обичах в нощта на абитуриентския й бал,който беше ден преди моя :) Звучи като от американска тийн комедия,нали :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 юни 2011 23:43

acmilan написа:Какви са тия теми,е,пичове :lol: Бях на 19 и го направих с момичето,което обичах в нощта на абитуриентския й бал,който беше ден преди моя :) Звучи като от американска тийн комедия,нали :mrgreen:

Името? :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 юни 2011 23:45

smoothc написа:
acmilan написа:Какви са тия теми,е,пичове :lol: Бях на 19 и го направих с момичето,което обичах в нощта на абитуриентския й бал,който беше ден преди моя :) Звучи като от американска тийн комедия,нали :mrgreen:

Последна промяна от acmilan на 09 юни 2011 02:41, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 08 юни 2011 23:47

smoothc написа:

Ти да не смяташ да ходиш по адреси? :lol: :lol: :lol: Иначе по темата, бях на 14, но сякаш ми беше твърде рано, първият път не ми хареса особено. ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 08 юни 2011 23:47

Madridist написа:
[offtopic]Оправих анкетата. Втората опция е между 15 и 17, а първата от 15 надолу.[/offtopic]

Аз лично много добре си спомням кога правих секс за първи път. Беше през 2002, бях на 16, точно по време на световното в Южна Корея и Япония. Бяхме от училище на екскурзия в Боровец. Същия ден играха Испания и Южна Корея на четвъртфинал . Много бях ядосан, защото испанците отпаднаха след два отменени редовни гола, да не говорим,че при дузпите от нерви счупих дистанционното на телевизора. И реших от мъка да се напия. Е напих се, и така станаха работите. Казваше се Радина. Не тази от "Стъклен дом" :cry:

Ядосал си се, но си изкарал ядът си на някоя :lol:
Иначе аз го направих за пръв път преди два месеца, а мацката се казваше Азис!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Върни се в “Свободна зона”