На колко години правихте секс за 1 път?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Lokofanatic
Re: На колко години правихте секс за 1 път?
Теодора беше първата- луда фенка на Локо Пловдив, можете да я видите на Трибуна Бесика всеки мач
.

- storm
- Контакти:
Lokofanatic написа:Теодора беше първата- луда фенка на Локо Пловдив, можете да я видите на Трибуна Бесика всеки мач.
Тя на много май ще е била първата..

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Lokofanatic написа:Теодора беше първата- луда фенка на Локо Пловдив, можете да я видите на Трибуна Бесика всеки мач.
Колко ти взе?

- Lokofanatic
tarikat написа:Lokofanatic написа:Теодора беше първата- луда фенка на Локо Пловдив, можете да я видите на Трибуна Бесика всеки мач.
Колко ти взе?![]()
![]()
![]()
Взе ми 40 минути от живота

THE G.A.M.E написа:Е моята опция я няма, за т'ва не гласувах ...![]()
Направих го като бях на 15 и малко отгоре ...
Принципно, винаги съм си мислил, че моето поколение ( набори 1978 - 1982 ) ... сме малко по старомодни и консервативни, но от информацията от мои приятели и приятелки, излиза, че не сме били съвсем морални ! ...![]()
Иначе си мислих, че поколенията след 1990 г. са много развратни ...
[offtopic]Оправих анкетата. Втората опция е между 15 и 17, а първата от 15 надолу.[/offtopic]
Аз лично много добре си спомням кога правих секс за първи път. Беше през 2002, бях на 16, точно по време на световното в Южна Корея и Япония. Бяхме от училище на екскурзия в Боровец. Същия ден играха Испания и Южна Корея на четвъртфинал . Много бях ядосан, защото испанците отпаднаха след два отменени редовни гола, да не говорим,че при дузпите от нерви счупих дистанционното на телевизора. И реших от мъка да се напия. Е напих се, и така станаха работите. Казваше се Радина. Не тази от "Стъклен дом"

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Какви са тия теми,е,пичове
Бях на 19 и го направих с момичето,което обичах в нощта на абитуриентския й бал,който беше ден преди моя
Звучи като от американска тийн комедия,нали 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Какви са тия теми,е,пичовеБях на 19 и го направих с момичето,което обичах в нощта на абитуриентския й бал,който беше ден преди моя
Името?

smoothc написа:acmilan написа:Какви са тия теми,е,пичовеБях на 19 и го направих с момичето,което обичах в нощта на абитуриентския й бал,който беше ден преди моя
Името?
Последна промяна от acmilan на 09 юни 2011 02:41, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
smoothc написа:acmilan написа:Какви са тия теми,е,пичовеБях на 19 и го направих с момичето,което обичах в нощта на абитуриентския й бал,който беше ден преди моя
Името?
Ти да не смяташ да ходиш по адреси?

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
Madridist написа:
[offtopic]Оправих анкетата. Втората опция е между 15 и 17, а първата от 15 надолу.[/offtopic]
Аз лично много добре си спомням кога правих секс за първи път. Беше през 2002, бях на 16, точно по време на световното в Южна Корея и Япония. Бяхме от училище на екскурзия в Боровец. Същия ден играха Испания и Южна Корея на четвъртфинал . Много бях ядосан, защото испанците отпаднаха след два отменени редовни гола, да не говорим,че при дузпите от нерви счупих дистанционното на телевизора. И реших от мъка да се напия. Е напих се, и така станаха работите. Казваше се Радина. Не тази от "Стъклен дом"
Ядосал си се, но си изкарал ядът си на някоя

Иначе аз го направих за пръв път преди два месеца, а мацката се казваше Азис!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел