storm написа:Аз сънувах, че Цска прави фурор в Шампионската Лига...
и аз не вярвам в гадатели и такива неща ,но понякога нещо като ми се случи или видя нещо имам чувството че съм го сънувал ,нещо такова
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:Аз сънувах, че Цска прави фурор в Шампионската Лига...
modor написа:Снощи сънувах,че с Део водим некво тв-шоу по БНТ![]()
falcon написа:hajitsu написа:Аз почти всяка вечер сънувам нещо, което като се събудя забравям... След време виждам откъси от тези сънища в живота ми (нещо като дежа ву) и е много странно да гледам как се случва нещо и знам какво ще последва (сещам се за сънищата чак когато започнат да се случват)...Иначе съновидения - НЕ!
Да и аз имам от време на време такива моменти, но по скоро имам чувството че съм го преживявал това нещо или съм го виждал отколкото да знам какво ще стане
[/center]marmi52 написа:8-)
Миналата нощ обаче сънувах ! Сънувах, че Николай Божов от СЛАВИЯ вдига купата на България !![]()
Заклевам се - истината ви казвам !!!![]()
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Rofles написа:falcon написа:hajitsu написа:Аз почти всяка вечер сънувам нещо, което като се събудя забравям... След време виждам откъси от тези сънища в живота ми (нещо като дежа ву) и е много странно да гледам как се случва нещо и знам какво ще последва (сещам се за сънищата чак когато започнат да се случват)...Иначе съновидения - НЕ!
Да и аз имам от време на време такива моменти, но по скоро имам чувството че съм го преживявал това нещо или съм го виждал отколкото да знам какво ще стане
И на мен ми се е случвало. Като се загледам повече в нещо или пък го погледна само за секунда и имам чуството, че това нещо съм го сънувал.
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 5 госта