Вярвате ли в съновидения ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Вярвате ли в съновидения ?

Мнениеот shotgun blues » 24 май 2011 22:25

storm написа:Аз сънувах, че Цска прави фурор в Шампионската Лига...

:mrgreen:
и аз не вярвам в гадатели и такива неща ,но понякога нещо като ми се случи или видя нещо имам чувството че съм го сънувал ,нещо такова :?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 май 2011 22:27

Снощи сънувах,че с Део водим некво тв-шоу по БНТ :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 24 май 2011 22:32

modor написа:Снощи сънувах,че с Део водим некво тв-шоу по БНТ :lol: :lol:

имаш страхотен подпис..... :mrgreen:
честит 24 май :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 24 май 2011 22:45

Случвало ми се да сънувам реплика на някой мои приятел или някоя малка случка,която след време става и ми изглежда познато но не вярвам в такива неща,но дано съня ти се осъществи ;) ;) ;)

[offtopic]Аз санувах,че венгер дава много пари за трансфери- да бе да :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 24 май 2011 22:47

falcon написа:
hajitsu написа:Аз почти всяка вечер сънувам нещо, което като се събудя забравям... След време виждам откъси от тези сънища в живота ми (нещо като дежа ву) и е много странно да гледам как се случва нещо и знам какво ще последва (сещам се за сънищата чак когато започнат да се случват)... :? Иначе съновидения - НЕ!

Да и аз имам от време на време такива моменти, но по скоро имам чувството че съм го преживявал това нещо или съм го виждал отколкото да знам какво ще стане :mrgreen:

И на мен ми се е случвало. Като се загледам повече в нещо или пък го погледна само за секунда и имам чуството, че това нещо съм го сънувал.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Unbreakable
Контакти:

Мнениеот Unbreakable » 24 май 2011 22:54

marmi52 написа:8-)

Миналата нощ обаче сънувах ! Сънувах, че Николай Божов от СЛАВИЯ вдига купата на България ! :)
Заклевам се - истината ви казвам !!! :|

Аз пък сънувах, че ви бием събота с 4:0 и се класираме за Европа (явно сте паднали преди тва от ЦСКА) :lol: :lol: :lol: Сериозно, не го казвам само да се заяждам ;)

Иначе мн пъти съм сънувал така преди мач, но обикновено сънувам това, което ми се иска да се случи. Мисля си, че с повечето хора е така... пича дето сънувал как падат с 1:5 явно е мазохист :lol: ;)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 24 май 2011 22:54

Някъде бях чел, че има няколко вида сънища. Първите зависи от дата, на която ги сънуваш, или става обратното на съня ти, или ти показва наистина бъдещето. Друго нещо, което бях чел в същата статия, беше, че ако сънуваш лош сън е хубаво да разкажеш за него на някого, за да не се сбъдне, а ако сънуваш хубав сън, не трябва да разказваш на никого, за да се сбъдне. Но честно казано не вярвам, че всеки може да вижда в бъдещето чрез сънищата си. Според мен прекалено малко са хората, които могат да го правят.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 24 май 2011 22:57

Понякога, каквото сънувам се случва.
Така че, донякъде вярвам!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 24 май 2011 23:03

Абе, чудя Ви се....всеки сънува някакви мачове. Аз пък сънувам голи какички :lol:
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Goshky
Контакти:

Мнениеот Goshky » 24 май 2011 23:20

Rofles написа:
falcon написа:
hajitsu написа:Аз почти всяка вечер сънувам нещо, което като се събудя забравям... След време виждам откъси от тези сънища в живота ми (нещо като дежа ву) и е много странно да гледам как се случва нещо и знам какво ще последва (сещам се за сънищата чак когато започнат да се случват)... :? Иначе съновидения - НЕ!

Да и аз имам от време на време такива моменти, но по скоро имам чувството че съм го преживявал това нещо или съм го виждал отколкото да знам какво ще стане :mrgreen:

И на мен ми се е случвало. Като се загледам повече в нещо или пък го погледна само за секунда и имам чуството, че това нещо съм го сънувал.

и аз така

Върни се в “Свободна зона”