Радио Реакция - “Пеналтерия”-та на младите хора!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Радио Реакция - “Пеналтерия”-та на младите хора!
Продължавайте така, ама по-често показвайте музикалния си талант де .. 
[center]
[/center]
[/center]Re: Радио Реакция - “Пеналтерия”-та на младите хора!
Браво на MORSKI и Ко, да продължават в същия дух, когато имам време слушам радио Реакция
п.с. по принцип не съм много наясно как стоят нещата с правенето на радио, но не е ли възможно да имат и радио станция и да се слушат от радио приемник?
п.с. по принцип не съм много наясно как стоят нещата с правенето на радио, но не е ли възможно да имат и радио станция и да се слушат от радио приемник?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- child in time
- Контакти:
Mourinio написа:Браво на MORSKI и Ко, да продължават в същия дух, когато имам време слушам радио Реакция![]()
Все пак радио ефира е платен и радиоразпространението се следи строго! Правенето на мас медия е сложно и скъпо удоволствие!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- n0_FeArBG
- Контакти:
Морски,аз ти казах всичко каквото мисля...Пак ще го кажа,имате голям талант,много се радвам за вас и наистина както каза колега по-горе,в национален ефир някой ден,хихи!
Успех!!!И дано повече хора ви оценят!Млади и преспективни сте!
Успех!!!И дано повече хора ви оценят!Млади и преспективни сте!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
Mourinio написа:Браво на MORSKI и Ко, да продължават в същия дух, когато имам време слушам радио Реакция![]()
Нямаме пари
Смятам да съм на линия още от 20:00ч за Deep Down, досега не съм чувал някое радио да е пускало Parov Stelar

След това, разбира се ще гледам мача и ще слушам предаването.
Успех!
След това, разбира се ще гледам мача и ще слушам предаването.
Успех!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Ето линк, за да си изтеглите последното предаване в което говорихме за дербито и по-скоро за инцидентте с гост и включвания на слушатели. Аз говорих за мача Пирин- Черно Море и т.н
http://dox.bg/files/dw?a=b008e58814
http://dox.bg/files/dw?a=b008e58814
Говореше,че си гледал мача на някакъв баир
А предаването беше супер, дори си спечелих поздрав 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Поздравления, момчета и момичета. Много успех и късмет. 
Мерси на всички за милите думи, също така ако имате предложения, критики или нещо друго, не се притеснявайте да ги споделите