Арийският произход на българите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Арийският произход на българите

Мнениеот Siegfried » 22 яну 2011 22:38

Явно не сте разбрали темата - аз не съм обидчив по характер и спокойно пак ще ви обясня -

Арийци се наричат всички представители на индо-иранските племена, които представители говорят на индоевропейски език. Прабългарите в интерес на истината покриват и двете изисквания. За езика всичко е ясно, в добавка само ще добавя, че славянските езици също са ПОДразделение на ИНДОЕВРОПЕЙСКАТА езикова група. Което прави и славяните, колкото и невероятно да звучи - поне полуарийци.

Славяните са германско племе също с индоевропейски език. Арийците са ИНДО-ИРАНСКите племена. На картата ясно се вижда къде са живеели. Запомнете не става дума за индийци, а за ИНДО-ИРАНЦИ, към които спадат прабългарите.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 22 яну 2011 22:40

Кашчей написа:
Siegfried написа:
Кашчей написа:Глупак!Казвам ти го с ясното съзнание, че мога да бъда баннат за това!
Сега остава да докажеш, че сме едно племе с германските племена, само си избери кое от всичките.Нищо чудно Арминий да е бил братовчед на Авитохол... Прекаляваш с национализма!

Кашчей, тук говорим за индо-ирански племена и за славяни. Към индо-иранските, арийските, спадат прабългарите. Това е неоспорим факт. Славяните, които са си чисто германско племе с индоевропейски език, също потвърждават думите ми.

Тук не става дума за национализъм , а за елементарна история.

Славяните са германско племе?

Я ни разкажи малко история за Прусия и прусите!Сега Берлин е столица на Прусия, но какво племе са прусите, къде са живели, има ли ги сега..разкажи.. ариецо!

Прусия и Берлин тук не играят роля. Всеизвестен факт е , че градове като Лайпциг са били чисто славянски, а и като цяло преобладаващото население , живеещо на територията на днешна Германия , е било славянско. Не е трудно, Кашчей, това да бъде проверено и потвърдено.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 яну 2011 22:41

Siegfried написа:
Кашчей написа:Глупак!Казвам ти го с ясното съзнание, че мога да бъда баннат за това!
Сега остава да докажеш, че сме едно племе с германските племена, само си избери кое от всичките.Нищо чудно Арминий да е бил братовчед на Авитохол... Прекаляваш с национализма!

Кашчей, тук говорим за индо-ирански племена и за славяни. Към индо-иранските, арийските, спадат прабългарите. Това е неоспорим факт. Славяните, които са си чисто германско племе с индоевропейски език, също потвърждават думите ми.

Славяните са германски племена? Що за глупост? И какъв индоевропейски език са говорили? Втора глупост!
И между другото и до ден днешен няма категорично мнение от къде точно са дошли прабългарите и въобще от къде произхождаме. Просто се е приела една версия поради липса на доказателства за друга.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 22 яну 2011 22:42

Славяните са живеели много преди да се появят наименованията Берлин и Прусия.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 яну 2011 22:43

Siegfried написа:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 1%86%D0%B8 - провери този линк.

- славянските езици са ИНДОЕВРОПЕЙСКИ.

Знам, че е трудно да се откъснете от детските книжки по история, но това е действителността.

Няма спор, че славянските езици спадат към Индо-европейското езиково семейство, но това нищо не означава.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 22 яну 2011 22:43

vaskonti написа:
Siegfried написа:

Славяните са германски племена? Що за глупост? И какъв индоевропейски език са говорили? Втора глупост!
И между другото и до ден днешен няма категорично мнение от къде точно са дошли прабългарите и въобще от къде произхождаме. Просто се е приела една версия поради липса на доказателства за друга.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 1%86%D0%B8 - славянските езици са ИНДОЕВРОПЕЙСКИ.

Знам, че е трудно да се откъснете от детските книжки по история, но това е действителността.
Последна промяна от Siegfried на 22 яну 2011 22:45, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 22 яну 2011 22:43

БЪЛГАРИ ИЛИ ТЮРКИ И СЛАВЯНИ?
“Ние сме арийци, и доказателство
за това е нашето народностно име Болгари”

(името на страната ни - БългАрия)

ГЕОРГИ РАКОВСКИ -
основоположник на българското националноосвободително движение,
на Първата българска легия,
учител на Васил Левски и нашите национални революционери

http://web.hit.bg/bgsviat/proizhod.html

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 22 яну 2011 22:44

Гара Дембеле написа:Бягай от тука НАЦИСТ. Ние сме славяни, а не мангали(арийци) :evil:

;; w.a.s.p
Контакти:

Мнениеот ;; w.a.s.p » 22 яну 2011 22:44

Siegfried написа:
;; w.a.s.p написа:
Siegfried написа:Уточнение -

ариец не значи бял, шарен, син и тн. Това е другото име за всички представители на индо-иранските племена, към които се числят и прабългарите по признаците, които представих в изложението на темата - език, място на произход. Както споменах - славяните покриват половината от това изискване също.

добре де !
ако вярваш , че имаш нещо общо с италианците за мен си болен или пиян човек ! А пък още повече да се биеш в гърдите , че спадаш към групо от 3 милиарда човека , които ако ги събереш на едно място освен за сношаване , хранене , спане едва ли ще имат нещо общо !
Можеш ли да ми гарантираш , че прабаба ти го е правила само с арийци и е опазила " чиста " расата ТИ ?

Прочети отново темата, всичките ми постове, помисли малко и тогава напиши нещо наистина интелигентно и по темата.

А ти написал ли си нещо интелигентно по темата ? Дал си един линк към нищото ? Българите били арийци ! Аз пък твърдя , че спадам към марсианците .
Колко пъти да пиша не знам - сигурен ли си , че твойто ДНК е еднаква с това на древните арийци . И сигурен ли си , че някой от твойте предци не е яздил някой неариец преди време ( разваля арийското днк , о какъв грях :oops: ) .
ТЪП СИ КАТО ДЪСКА !
Я извади факти откъде накъде учените са счели , че ДНК данните на хасан са прототип за арийската раса ?
Последна промяна от ;; w.a.s.p на 22 яну 2011 22:46, променено общо 1 път.
\m/

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 22 яну 2011 22:45

Абе какъв е този страх от историческата и биологична истина?! Какво, като кажеш истината значи, че си нацист?
Не, аз не съм нацист, а съм български националист. За съжаление няма партия в България която да представя моите възгледи, но това няма значение в спора.
Българите са арийска раса, очевиден факт. Не знам кой комунистически мозък ви е промил до такава степен, че сами да се принизявате./
Едно голямо БРАВО на Siegfried за точните факти и твърдения, които подкрепят съответно и мойта теза.
А за Гара Дембеле нямам думи, него май го е страх от думата ариец, все едно е нещо обидно :) "всички сме еднакви." :roll: :roll: :lol:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Върни се в “Свободна зона”