Поправям се за обяснявам. Като цяло граматиката ми много куца. Това едно на страна. Да се изкажа сега за крилатата фраза:"За мъртвите хубаво или нищо", както и за всяка друга дебилна крилата фраза като "Не се протягай на маса, на беднотия е"- защо в Германия тогава не правят така за Хитлер или в Русия за Сталин. За всеки човек се говори всичко, няма значение дали е мъртъв или жив. За "великата" Ванга, никой не е наясно кого е познавала, на кого е кадър(кадър ли е изобщо ?) и т.н. Последният президент на САЩ ще е негър, еми и това ли е познала ? Не знаех, че Обама ще е последният президент. Сега ще ви кажа едно сигурно нещо, което знам от математиката. Когато искаш да докажеш едно нещо за вярно, то трябва да е вярно за всяка своя стойност. Тоест ако има и дори една стойност, за което това не е вярно, значи това отсреща е грешно( както аз се изразвям глупост). Сега ще ви дам едно "велико" предсказание на "ясновидеца" Ванга, на финала 1994 година по футбол ще се срещнат 2 Б, какво се срещна на финала ? Прави си ти изводите. Това, че познавала нещо или имала информация с каквато ти не си разполагал с цел да бъдеш маниполиран не е прави ясновидец. От научна гледна точка това беше за Ванга, доказах ти че е лъжец и шарлатанин. Чел съм поне за над 20-30 прогнози(точно така правилната дума за нейните способности е прогнози), които изобщо не са се случвали.
От религиозна гледна точка Българската Православна Църква се е отдръпнала от Ванга и не е признават за светец, пророк или каквото и да е. Да не кажа, че имат и негативно мнение за нея. Поради многото подръжници и т.н на Ванга "пророчицата" Българската Православна Църква се съгласи да признае за способностите и, АКО се разкопаят костите и (в случай със светии се казват мощи, но при нея не може да се каже така !). Мощите трябва да са непокътнати или нещо такова *(не помня какво точно беше), защото отдавна съм го чел. Хората близки до "пророчицата" отказват, с това се приключва въпроса за Българската Цървка.
От религиозна гледна точка ти оборих Ванга, от научна също. Тоест остава твойта телевизионна гледна точка, в която някой ти е представил нещата както ти искаш да ги видиш и ти си ахнал. Леле Ванга е пророк.
Аз също съм пророк един път ударих 120 лева от Еврофутбол ! Това са факти ! Пазих си и фиша, като по-малък.
*П.П. Проверих, мощите на светеца трябва да са нетленни.
Децата "индиго".
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Децата "индиго".
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Love_ написа:Поправям се за обяснявам. Като цяло граматиката ми много куца. Това едно на страна. Да се изкажа сега за крилатата фраза:"За мъртвите хубаво или нищо", както и за всяка друга дебилна крилата фраза като "Не се протягай на маса, на беднотия е"- защо в Германия тогава не правят така за Хитлер или в Русия за Сталин. За всеки човек се говори всичко, няма значение дали е мъртъв или жив. За "великата" Ванга, никой не е наясно кого е познавала, на кого е кадър(кадър ли е изобщо ?) и т.н. Последният президент на САЩ ще е негър, еми и това ли е познала ? Не знаех, че Обама ще е последният президент. Сега ще ви кажа едно сигурно нещо, което знам от математиката. Когато искаш да докажеш едно нещо за вярно, то трябва да е вярно за всяка своя стойност. Тоест ако има и дори една стойност, за което това не е вярно, значи това отсреща е грешно( както аз се изразвям глупост). Сега ще ви дам едно "велико" предсказание на "ясновидеца" Ванга, на финала 1994 година по футбол ще се срещнат 2 Б, какво се срещна на финала ? Прави си ти изводите. Това, че познавала нещо или имала информация с каквато ти не си разполагал с цел да бъдеш маниполиран не е прави ясновидец. От научна гледна точка това беше за Ванга, доказах ти че е лъжец и шарлатанин. Чел съм поне за над 20-30 прогнози(точно така правилната дума за нейните способности е прогнози), които изобщо не са се случвали.
От религиозна гледна точка Българската Православна Църква се е отдръпнала от Ванга и не е признават за светец, пророк или каквото и да е. Да не кажа, че имат и негативно мнение за нея. Поради многото подръжници и т.н на Ванга "пророчицата" Българската Православна Църква се съгласи да признае за способностите и, АКО се разкопаят костите и (в случай със светии се казват мощи, но при нея не може да се каже така !). Мощите трябва да са непокътнати или нещо такова *(не помня какво точно беше), защото отдавна съм го чел. Хората близки до "пророчицата" отказват, с това се приключва въпроса за Българската Цървка.
От религиозна гледна точка ти оборих Ванга, от научна също. Тоест остава твойта телевизионна гледна точка, в която някой ти е представил нещата както ти искаш да ги видиш и ти си ахнал. Леле Ванга е пророк.
Аз също съм пророк един път ударих 120 лева от Еврофутбол ! Това са факти ! Пазих си и фиша, като по-малък.
*П.П. Проверих, мощите на светеца трябва да са нетленни.
Бате щом си вярваш ОК.Ти си толко нахъсан , че нямам нито време нито желание да споря.Вярвяи си в каквото си искаш.Още повече ме дразнят фрази като - От религиозна гледна точка ти оборих Ванга, от научна също. Големия разбивач на митове и легенди...добре, че си ти да ни кажеш ,че Ванга не е гадателка а мошенник.Я кажи какво мислиш за случая Кенеди, Розуел зона 51 в Невада
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Дори не съм се замислял за тях, изобщо не ми и трябва. Дори 2 от тях не знам за какво точно стават дума. За да ме обориш, извади ми всички глупости където е казала Ванга, а те са много повече от това в някакво филмче или някакво книжле и ми покажи, че греша като всичко от до е вярно.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Love_ написа:Дори не съм се замислял за тях, изобщо не ми и трябва. Дори 2 от тях не знам за какво точно стават дума. За да ме обориш, извади ми всички глупости където е казала Ванга, а те са много повече от това в някакво филмче или някакво книжле и ми покажи, че греша като всичко от до е вярно.
Бе я не ми говори глупости.Каквото и да ти извадя ще кажеш - не е така..Като цяло твоито мнение е 2рото което ме потриса във форума.Но пак не биеш по точки - един се изцепи преди време , че ако деца турчета и арабчета умират тои ще се радва.
И тоя беше на 23
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
Еми човек виждам, че и ти си доста глупав. Тъй като не можеш да ми обориш мнението ме сравняваш с някакъв плазмодий. Споко пич, вярвай си във Ванга, тези по 2001, ако искаш обади се ще ти дам диагноза като си болен ! Научи се да се аргоментираш, с тези твой детски аргументи до никъде няма да стигнеш. Доста смешно е като няма какво да кажеш, да ми минаваш с тези крилати фразички. Простено ти е и ти ще пораснеш !
Love_ написа:Еми човек виждам, че и ти си доста глупав. Тъй като не можеш да ми обориш мнението ме сравняваш с някакъв плазмодий. Споко пич, вярвай си във Ванга, тези по 2001, ако искаш обади се ще ти дам диагноза като си болен ! Научи се да се аргоментираш, с тези твой детски аргументи до никъде няма да стигнеш. Доста смешно е като няма какво да кажеш, да ми минаваш с тези крилати фразички. Простено ти е и ти ще пораснеш !
По-леко с обидите! От "говориш глупости" до "глупав си" - има голяма разлика! В темата трябваше да се коментират децата "индиго", терминът така или иначе съществува вече. За да не ги нарекат "вундеркинд", си има основателна причина, но ако беше чел внимателно, щеше да разбереш и сам! За твоя информация съществуват и хора, които не желаят да си обясняват, необяснимите неща с Господ! Научно доказано е, че не използваме пълният потенциал на мозъка си, но съм сигурен, че ако можехме, щяхме да намерим отговори на много въпроси, които ще променят неминуемо човешката раса!
В статиите, които съм постнал се говори за шесто поколение хора, заначи е имало още 5 преди това, не мога да разбера, защо отричаш развитието на човешкият интелект? Или твърдиш, че мисленето от преди 2000, 1000 или 500 години назад не се е променило? Даже бих казал и преди 100 години! Та аз за тези 30 г., през които съм на белият свят, виждам промяната, тя се случва! Огледай се наоколо и ще разбереш за какво ти говоря! Недей да бъдеш кон с капаци!
П.С. Колкото до пророците - направи ми разлика с древните, които са казали: "Ще се роди дете....., ще стане цар на юдеите.... и т.н.", които също не са споменавали дати и тем подобни? Пак ти повтарям - никой от днешните ГАДАТЕЛИ(виждаш, че не ги наричам пророци, макар че е едно и също, но явно ти възприемаш "пророк" като нещо Божествено) не се класифицира с Господ, просто се опитват да гледат в бъдещето! Никой не казва трябва да ме следваш, защото съм пратеник на Бог!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Btovfan80 написа:Love_ написа:Еми човек виждам, че и ти си доста глупав. Тъй като не можеш да ми обориш мнението ме сравняваш с някакъв плазмодий. Споко пич, вярвай си във Ванга, тези по 2001, ако искаш обади се ще ти дам диагноза като си болен ! Научи се да се аргоментираш, с тези твой детски аргументи до никъде няма да стигнеш. Доста смешно е като няма какво да кажеш, да ми минаваш с тези крилати фразички. Простено ти е и ти ще пораснеш !
По-леко с обидите! От "говориш глупости" до "глупав си" - има голяма разлика! В темата трябваше да се коментират децата "индиго", терминът така или иначе съществува вече. За да не ги нарекат "вундеркинд", си има основателна причина, но ако беше чел внимателно, щеше да разбереш и сам! За твоя информация съществуват и хора, които не желаят да си обясняват, необяснимите неща с Господ! Научно доказано е, че не използваме пълният потенциал на мозъка си, но съм сигурен, че ако можехме, щяхме да намерим отговори на много въпроси, които ще променят неминуемо човешката раса!
В статиите, които съм постнал се говори за шесто поколение хора, заначи е имало още 5 преди това, не мога да разбера, защо отричаш развитието на човешкият интелект? Или твърдиш, че мисленето от преди 2000, 1000 или 500 години назад не се е променило? Даже бих казал и преди 100 години! Та аз за тези 30 г., през които съм на белият свят, виждам промяната, тя се случва! Огледай се наоколо и ще разбереш за какво ти говоря! Недей да бъдеш кон с капаци!
П.С. Колкото до пророците - направи ми разлика с древните, които са казали: "Ще се роди дете....., ще стане цар на юдеите.... и т.н.", които също не са споменавали дати и тем подобни? Пак ти повтарям - никой от днешните ГАДАТЕЛИ(виждаш, че не ги наричам пророци, макар че е едно и също, но явно ти възприемаш "пророк" като нещо Божествено) не се класифицира с Господ, просто се опитват да гледат в бъдещето! Никой не казва трябва да ме следваш, защото съм пратеник на Бог!
Първо ще нарека всяко подобие на човек глупак, като ме сравни с човек който желае смъртта на деца, защото съм му оборил смешната телевизионна представа за Ванга. Не отричам, че има вундеркинди, както казах това е част от еволюцията. Не използваме повече от 10-11 процента от мозъка си така е. Така пророка не е признато от науката, така че пак трябва да мина в религиозната сфера. Ако се позовавам на православното христянство, пророците близки до Господ отдавна няма(или са много малко), това е заради начина на живота ни и ежедневните грехове, които извършваме. За да можеш да виждаш в бъдещето(или каквито и да е такива способности), трябва да имаш по-силна връзка или с Господ или с Дявола, тъй като Господ отдавна се е отдръпнал от нас, прави си извода. Затова се надявам историята на това семейство да е поредната фантазия, за да се забележи детето и и да се продадат картините и.
Случая с това момиченце. Мислите ли, че тя е единствената талантлива художничка на нейната възраст и изобщо единствения талантлив художник ? Вижте сега, ако говори с Господ тогава картините ще са и невероятен бум. Имам картина на говорещата с Господ. Меркантилноста и простотията на хората е стигнала до огормни размери.
Общо взето ми твърдите, че от 5 поколения хора има деца наречени индиго, които говорят с Господ ! В този си вариянт това е чисто религиозен дебат, тоест аз ще се позова на първо източника Българската Православна Църква или Руската ако искате и ще ви кажа, че там няма такива данни за такова нещо. Просто нещата в тези статийки са представени доста смешно, поне за мене. Талантливи деца и всичко приключва тук. Говорещи с Господ, не мисля !
Явно не си гледал всичките клипчета
http://ludmil.multiply.com/video/item/10
Под самото видео има линк "next", също така това далеч не са всичките споменати деца "индиго", ако ти се рови в интернет - потърси! Пробвай и в YouTube.
Под самото видео има линк "next", също така това далеч не са всичките споменати деца "индиго", ако ти се рови в интернет - потърси! Пробвай и в YouTube.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
Nightfate написа:
Btovfan80 написа:Явно не си гледал всичките клипчета![]()
Разгледах горе долу, още вчера за какво става дума. Съгласен съм има деца, които са много талантиви и надарени. Гледах и едно руско клипче, както казах просто за мене това е еволюция на човека като вид. Това, че има хора, които говорят с Господ в днешно време не ми се вярва и да има изобщо никога не биха се показали по телевизията. Иначе какво да кажа по темата за талантливите деца, да са живи и здрави и да се развиват в правилна посока.
MoNteSo написа:тцтцтц... като прочетох заглавието си помислих, че става въпрос за децата загинали пред дискотека Индиго преди няколко години..
Аз също това помислих на първо четене