gunner4life написа:Колега, няма да споря. Я само кажи колко години си ходил на фитнис? Четеш ли въобще някакви фитнис статии и пр. Понеже аз съм си фитнес маниак

Ходя на фитнес от близо 9 години вече, без прекъсване. И съм чел и чета доста статии.
Овесени ядки, кафяв ориз, картофи, пълнозърнести изделия и прочие с нисък гликемичният индекс влизат във всяка диета

Все пак е важно какво и кога ядеш.
http://www.bb-team.org/articles/1015/#axzz15ju7RVU5
Близо 2 години ходих на фитнес, скоро пак ще започна

Имам доста приятели, които се занимават от много години с това, някои дори профеисонално

Интересувал съм се достатъчно по тези въпросим казах ти , че и от личен опит мога да говоря, тъй като за дълго прекъснах фитнеса- пак близо 2 години... Знам през това време от какво се пълнее, тъй като сам се сещаш, че след като спрях качих... Така, че колкото и да спориш относно това мога да твърдя със сигурност, че съм прав! Познавам хора които като теб са ходили толкова кажи-речи и точно те са ми споделили тези неща

Така, че не виждам как може да кажеш, че от картофите и ориза не се качва- още повече, че са доказан заместител на хляба, а знаем как се качва от него

За овесените ядкки съм на 100% съгласен- за ориза нямам предивд кафяв, а този, който е за масово употребление- белия

За кафевия не съм много запознат! Но за картофите не знам кой ги дава като диета, те вършат точно обратното
Забравих да допълня- всякакви зеленчуци са ти плюс- особено краставици и чушки

Това пък го знам от инструкторката