Упражнения за корем

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Re: Упражнения за корем

Мнениеот gunner4life » 19 ное 2010 16:14

MORSKI написа:
TheClub написа:Много интересни мнения прочетох досега!! А какво имате предвид под диета. МОже ли една примерна!?

..... Избягвай картофите, ориза, .......

Грешка!

MORSKI написа:( в бялото месо се съдържат важните протеини и въглехидрати)

въглехидрати :shock: :o Глупости

http://www.bb-team.org - тук има всичката информация, която ти трябва. Виж и форума - има мнооого теми за диети.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 ное 2010 16:23

gunner4life написа:
MORSKI написа:
TheClub написа:Много интересни мнения прочетох досега!! А какво имате предвид под диета. МОже ли една примерна!?

..... Избягвай картофите, ориза, .......

Грешка!

MORSKI написа:( в бялото месо се съдържат важните протеини и въглехидрати)

въглехидрати :shock: :o Глупости

Не е грешка, от картофите се качва супер много! От ориза също- неслучайно и двете са заместител на хляба! Явно ти си в грешка ;)

За въглехидратите не споря, така съм чул ;) Може и да е грешно, но за горното съм на 1000% убеден... А и от личен опит също мога да кажа...

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 19 ное 2010 16:42

:lol: :lol:
Колега, няма да споря. Я само кажи колко години си ходил на фитнис? Четеш ли въобще някакви фитнис статии и пр. Понеже аз съм си фитнес маниак :lol: Ходя на фитнес от близо 9 години вече, без прекъсване. И съм чел и чета доста статии.
Овесени ядки, кафяв ориз, картофи, пълнозърнести изделия и прочие с нисък гликемичният индекс влизат във всяка диета ;) Все пак е важно какво и кога ядеш.

http://www.bb-team.org/articles/1015/#axzz15ju7RVU5
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 ное 2010 16:51

gunner4life написа:Колега, няма да споря. Я само кажи колко години си ходил на фитнис? Четеш ли въобще някакви фитнис статии и пр. Понеже аз съм си фитнес маниак :lol: Ходя на фитнес от близо 9 години вече, без прекъсване. И съм чел и чета доста статии.
Овесени ядки, кафяв ориз, картофи, пълнозърнести изделия и прочие с нисък гликемичният индекс влизат във всяка диета ;) Все пак е важно какво и кога ядеш.

http://www.bb-team.org/articles/1015/#axzz15ju7RVU5

Близо 2 години ходих на фитнес, скоро пак ще започна ;) Имам доста приятели, които се занимават от много години с това, някои дори профеисонално ;) Интересувал съм се достатъчно по тези въпросим казах ти , че и от личен опит мога да говоря, тъй като за дълго прекъснах фитнеса- пак близо 2 години... Знам през това време от какво се пълнее, тъй като сам се сещаш, че след като спрях качих... Така, че колкото и да спориш относно това мога да твърдя със сигурност, че съм прав! Познавам хора които като теб са ходили толкова кажи-речи и точно те са ми споделили тези неща ;) Така, че не виждам как може да кажеш, че от картофите и ориза не се качва- още повече, че са доказан заместител на хляба, а знаем как се качва от него ;) За овесените ядкки съм на 100% съгласен- за ориза нямам предивд кафяв, а този, който е за масово употребление- белия ;) За кафевия не съм много запознат! Но за картофите не знам кой ги дава като диета, те вършат точно обратното :roll:

Забравих да допълня- всякакви зеленчуци са ти плюс- особено краставици и чушки ;) Това пък го знам от инструкторката 8-)
Последна промяна от MORSKI на 20 ное 2010 03:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 20 ное 2010 03:01

Момчета с фитнес не мисля да се захващам в момента, защото не виждам как да отделя време за ходене.. Аз имах предвид за занимавка във вкъщи. Примерно по 1 час дневно или нещо подобно.. Оценявам вашите коментари и фитнес предложения ще са ми полезни на пролет или по скоро не на пролет, а някъде след нова година!
Та за момента в домашни условия какво бихте ме посъветвали или да не се мъча с подобни начинания!?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 ное 2010 03:16

TheClub написа:Момчета с фитнес не мисля да се захващам в момента, защото не виждам как да отделя време за ходене.. Аз имах предвид за занимавка във вкъщи. Примерно по 1 час дневно или нещо подобно.. Оценявам вашите коментари и фитнес предложения ще са ми полезни на пролет или по скоро не на пролет, а някъде след нова година!
Та за момента в домашни условия какво бихте ме посъветвали или да не се мъча с подобни начинания!?

В домашни условия би могъл да подържаш форма, но не се надявай на особени реузлтати ;) Иначе ходи и на лостове ;)

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 20 ное 2010 09:14

Най-якото упражнение за корем (най-гадно и най-скучно) е: лягаш по гръб с ръце до тялото и вдигаш краката изправени, без да ги свиваш и ръцете на пода!
Това е за долната част на корема. За горната няма по-добро от коремните преси.
За страничните мусколи препоръчвам:
Гира от 10кг в ръката и се клатиш наляво надясно, после сменяш ръката.
За горната част на страничните мускули- слагаш лост(пръчка) зад врата, хващаш го с ръце от двата края, навеждаш се напред с изправени крака и мяташ наляво, надясно докато ти се завие свят.
Последните две упражнения- задължително пред огледалото!

Първите три месеца няма да видиш резултат, но вторите... няма да повярваш на очите си!!
Важното е да си постоянен.
Тренирай 4 пъти в седмицата един час и сам си направи програма кое упражнение, колко серии и повторения да го правиш.

И не забравяй- най-добрата диета: ям каквото и когато има, тренирам по час!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “Свободна зона”