cska_90 написа:Тука някой хора са много зле-ИНдия и Иран били добре развити-![]()
![]()
![]()
Държавите може и да са богати-но населението е много по-бедно от нас!!Така,че не ми приказвайте глупости!!:
Ако това ви харесва??
В столипиново е по чисто.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cska_90 написа:Тука някой хора са много зле-ИНдия и Иран били добре развити-![]()
![]()
![]()
Държавите може и да са богати-но населението е много по-бедно от нас!!Така,че не ми приказвайте глупости!!:
Ако това ви харесва??
Madridist написа:Тези снимки, първо като ги видях ми се сториха,че са от Столипиново.
Madridist написа: Чел съм,че по време на това преселение, персите са разбрали,че от циганите не стават нито добри войни,нито добри земеделци и са ги използвали единствено за музиканти на армията
Madridist написа:Така е.И относно,това,което казваш за вълкът и козината се сетих за един факт. Чел съм,че по време на това преселение, персите са разбрали,че от циганите не стават нито добри войни,нито добри земеделци и са ги използвали единствено за музиканти на армията
megan fox написа:Madridist написа: Чел съм,че по време на това преселение, персите са разбрали,че от циганите не стават нито добри войни,нито добри земеделци и са ги използвали единствено за музиканти на армията
Хъмз, мадридисте май нещо се обърка... Каква Персия те гони през 15-и век, бе брат?! Персия отдавна не е съществувала по това време...Бъркаш се с г/д 15 века...
Madridist написа:megan fox написа:Madridist написа: Чел съм,че по време на това преселение, персите са разбрали,че от циганите не стават нито добри войни,нито добри земеделци и са ги използвали единствено за музиканти на армията
Хъмз, мадридисте май нещо се обърка... Каква Персия те гони през 15-и век, бе брат?! Персия отдавна не е съществувала по това време...Бъркаш се с г/д 15 века...
Великото преселение на народите започва през 2-3 век от Новата ера. За този период говоря. Естествено,че през 15 век,когато в Европа,тече Ренесанс, Персия отдавна не съществуа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 98 госта