Сериалът "Бригада" по Диема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Сериалът "Бригада" по Диема
Не съм го гледал,но много са ми разказвали за този сериал.Ще се гледа 
Не съм го гледал , но ще го тегля да го гледам
- сега
Най-добрия сериал,правен някога..За хората,които го харесват ще кажа,че вече приключиха снимките на втория сезон - БРИГАДА-2.Чакам с голям интерес - отзивите са дота добри,но все пак без тримата заклани приятели,няма да е велик като първия сезон....
ШАМПИОНИ
Много тъпо с наш превод! Поне със субтитри да беше! Басси, губи си много от чара така! 
kartago написа:Много тъпо с наш превод! Поне със субтитри да беше! Басси, губи си много от чара така!
+1. Абсолютно съм съгласен. Единствените филми, който са ми харесвали с наш превод са "Ало,ало" и "Алф".Всички останали филми и сериали, винаги съм предпочитал да ги гледам в оригинал
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
-
AnalBreaker
- Контакти:
Madridist написа:kartago написа:Много тъпо с наш превод! Поне със субтитри да беше! Басси, губи си много от чара така!
+1. Абсолютно съм съгласен. Единствените филми, който са ми харесвали с наш превод са "Ало,ало" и "Алф".Всички останали филми и сериали, винаги съм предпочитал да ги гледам в оригинал
И при мен така. Бих добавил и "Приятели"
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
vaalmu написа:Най-добрия сериал,правен някога..За хората,които го харесват ще кажа,че вече приключиха снимките на втория сезон - БРИГАДА-2.Чакам с голям интерес - отзивите са дота добри,но все пак без тримата заклани приятели,няма да е велик като първия сезон....
Кои заклани.....как беше свършил първия сезон че нещо не си спомням?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Madridist написа:kartago написа:Много тъпо с наш превод! Поне със субтитри да беше! Басси, губи си много от чара така!
Не знам! Нашите може би затова са и слаби филмите, защото диалога е като...........в час по български! Говорят така заучено, клишета, че не можеш да чуеш такова на улицата, изкуствено! Може би сега "Стъклен дом" малко поразчупиха това нещо! Но "Бригада" е филм за мутренските години в Русия, там има такъв неподражаем и непреведим жаргон, че сега като слушах нашия превод ми стана жалко чак! Уточнявам, че знам руски и щеше да бъде прекрасно да имаше субтитри! Ама....нали сме от форума на "Гонг" и сме пълни със съмнения, при това положене щяха да платят само на един преводач, а сега гушат и преводач и артисти за превод! Вдигат нивото на културата с две думи! Подпомагат я!
vaalmu не трябваше да пишеш това за закланите,защото сега, тези,които не са го гледали,няма да им е интересен 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
И аз съм на това мнение, затова и не гледам филми по тв-то, а и заради рекламите! Пък и нали има "Good old Zamunda".
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!