vratar4eto написа:По принцип аз пазя в едно друго аматьорско първенство - АМФЛ и не знам дали може да ги мешамИначе ще е интересно да видим кой какво може след като говорим толкова за футбол.
Ръкавици намери ли си или да ти пращам?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vratar4eto написа:По принцип аз пазя в едно друго аматьорско първенство - АМФЛ и не знам дали може да ги мешамИначе ще е интересно да видим кой какво може след като говорим толкова за футбол.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
kartago написа:vratar4eto написа:По принцип аз пазя в едно друго аматьорско първенство - АМФЛ и не знам дали може да ги мешамИначе ще е интересно да видим кой какво може след като говорим толкова за футбол.
Ръкавици намери ли си или да ти пращам?
TPAKTOP написа:vratar4eto написа:По принцип аз пазя в едно друго аматьорско първенство - АМФЛ и не знам дали може да ги мешамИначе ще е интересно да видим кой какво може след като говорим толкова за футбол.
[offtopic]Я кажи само какво означава тази абревиатура? Утре ще попитам![/offtopic]
gilento93 написа:Абе момчета ако направите отбор идвам да викам за вас.Доколкото видях половината отбори от тази форумна лига съм ги гледал с един приятел как играят на "Спортна София".Така,че успех.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:gilento93 написа:Абе момчета ако направите отбор идвам да викам за вас.Доколкото видях половината отбори от тази форумна лига съм ги гледал с един приятел как играят на "Спортна София".Така,че успех.
[offtopic]До сега агитката са само твърди пиячи така че трябва и ти да тренираш![/offtopic]
TPAKTOP написа:gilento93 написа:Абе момчета ако направите отбор идвам да викам за вас.Доколкото видях половината отбори от тази форумна лига съм ги гледал с един приятел как играят на "Спортна София".Така,че успех.
[offtopic]До сега агитката са само твърди пиячи така че трябва и ти да тренираш![/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта