Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Отбор за "Форум лига"!!!

Мнениеот kartago » 04 окт 2010 18:57

vratar4eto написа:По принцип аз пазя в едно друго аматьорско първенство - АМФЛ и не знам дали може да ги мешам ;) Иначе ще е интересно да видим кой какво може след като говорим толкова за футбол.

Ръкавици намери ли си или да ти пращам? :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 04 окт 2010 19:00

vratar4eto написа:По принцип аз пазя в едно друго аматьорско първенство - АМФЛ и не знам дали може да ги мешам ;) Иначе ще е интересно да видим кой какво може след като говорим толкова за футбол.

[offtopic]Я кажи само какво означава тази абревиатура? Утре ще попитам![/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 04 окт 2010 19:00

kartago написа:

Ръкавици намери ли си или да ти пращам? :lol:

Имам си, споко :)

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 04 окт 2010 19:01

TPAKTOP написа:

[offtopic]Я кажи само какво означава тази абревиатура? Утре ще попитам![/offtopic]

Аматьорска мини футболна лига

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 04 окт 2010 19:02

Абе момчета ако направите отбор идвам да викам за вас.Доколкото видях половината отбори от тази форумна лига съм ги гледал с един приятел как играят на "Спортна София".Така,че успех. :)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 04 окт 2010 19:04

gilento93 написа:Абе момчета ако направите отбор идвам да викам за вас.Доколкото видях половината отбори от тази форумна лига съм ги гледал с един приятел как играят на "Спортна София".Така,че успех. :)

[offtopic]До сега агитката са само твърди пиячи така че трябва и ти да тренираш! :mrgreen:[/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 04 окт 2010 19:05

TPAKTOP написа:
gilento93 написа:Абе момчета ако направите отбор идвам да викам за вас.Доколкото видях половината отбори от тази форумна лига съм ги гледал с един приятел как играят на "Спортна София".Така,че успех. :)

[offtopic]До сега агитката са само твърди пиячи така че трябва и ти да тренираш! :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]То към то декември е станал и зелевият сок, пък и шкембето върви![/offtopic]
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 окт 2010 19:06

ТРАКТОР,виж си ЛС :)
Изображение

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 04 окт 2010 19:06

TPAKTOP написа:

Аз предпочитам семките а бирата след мача. :)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 окт 2010 19:08

УЛТРАС ГОНГ !

Предлагам да ни разпяват Томислав Русев и Ники Александров :mrgreen: Но да знае отбора...при лоша игра нахлуваме на терена,ще има протести и бойкоти,бомбички,факли и т.н. и най-важното...УШЕВ да внимава :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Свободна зона”