Вредни ли са антените на мобилните оператори.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Вредни ли са антените на мобилните оператори.

Мнениеот messi7 » 23 сеп 2010 23:07

chrisbosh написа:Храната, която ядем, въздуха, който дишаме не са ли вредни също. Всичко е вредно на тоя свят. Не те ли страх да говориш по GSМ-а, че ще ти се изпържи мозъка ?

Божееее. Тея от клипа като ги гледам ми приличат на промити мозъчета, но не от антените, не. А от болните им възгледи.

Е, да ама , все пак трябва да се стремим да намалим повечето вредни влияния. Рано или късно тези електромагнитни вълни ни влошават сериозно здравето. Това води до купуване на повече лекарства, престой в поликлиники, болници... Абе омагьосан кръг. :|
Конкректно за антените - добре че нямаме на блока такава. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 23 сеп 2010 23:10

batbozho написа:...а съм чувал че е по-добре да е над теб отколкото с/у теб или отстрани на теб...

Апартамента на майката на жена ми в София е на седмия етаж, блокът е 8-етажен и точно над тях имат антена. Аз също си мислех, че е много вредно, но те казаха, че е вредно само за тези от съседните блокове и апартаментите отстрани, защото (както ми обясниха) сигнала се разпръсква във всички страни, но не и надолу. За мен това не е абсолютната истина, защото аз (отдолу) хващам телефонния сигнал, но пък ако поне от части са прави и има някаква истина, толкова по-добре за теб. Все пак на мен си ми звучи опасно и ако не беше такова, нямаше да дават толкова пари и да искат наистина ДЪЛГОСРОЧЕН договор, та ако се докаже вредност, после да съдят входа за някакви зверски неустойки.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
friday
Контакти:

Мнениеот friday » 23 сеп 2010 23:13

Сам си прецени дали е вредно, аз мога да ти дам следната информация:
- Говоренето по мобилен телефон до 5 минути е безвредно като следващ разговор може да се проведе най-малко след 10 минути.
Антената работи постоянно и мощността ѝ е в пъти повече от тази на един обикновен мобилен телефон.

П.С. Знаете ли защо корейските марки Samsung и LG произовеждат мобилни телефони, които имат вид на часовници и се носят на ръката? Защото там е най-безопасното място, на което може да си носите телефона, отделен е въпросът, че е малко трудно да говориш по такъв телефон. В никакъв случай не си закачайте мобилния телефон на врата, дръжте го далече от сърцето си.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 сеп 2010 23:14

slavia_forever написа:
batbozho написа:...а съм чувал че е по-добре да е над теб отколкото с/у теб или отстрани на теб...

Апартамента на майката на жена ми в София е на седмия етаж, блокът е 8-етажен и точно над тях имат антена. Аз също си мислех, че е много вредно, но те казаха, че е вредно само за тези от съседните блокове и апартаментите отстрани, защото (както ми обясниха) сигнала се разпръсква във всички страни, но не и надолу. За мен това не е абсолютната истина, защото аз (отдолу) хващам телефонния сигнал, но пък ако поне от части са прави и има някаква истина, толкова по-добре за теб. Все пак на мен си ми звучи опасно и ако не беше такова, нямаше да дават толкова пари и да искат наистина ДЪЛГОСРОЧЕН договор, та ако се докаже вредност, после да съдят входа за някакви зверски неустойки.

Коце, нали знаеш, че енормално да ти извадят от 9 кладенеца вода, за да ти обяснят как това изобщо не е важно, дори във тея вълни има фосфор и помага за растежа на костите... :roll: :?: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 23:18

chrisbosh написа:
Що, като живее в град, не може ли да се притеснява за здравето си и здравето на децата си?

Ами да ги държи в кислородна камера тогава.

Това също е вредно. Не е ли малко селска проява безотговорноста към личното здраве?

Сеск, това с фосфора беше добро :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 сеп 2010 23:21

tprodanov написа:
chrisbosh написа:
Що, като живее в град, не може ли да се притеснява за здравето си и здравето на децата си?

Това също е вредно. Не е ли малко селска проява безотговорноста към личното здраве?

Сеск, това с фосфора беше добро :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: Малко глупости пиша, но това си е в реда на нещата при мен :mrgreen: :lol: Мерси иначе ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 23 сеп 2010 23:21

chrisbosh написа:

Така де, да е мислил преди да ходи у големото град, сигурно ги води и в макдоналдс- и това е вредно,сигурно ги води и на море-да, ама не и това е вредно,може рак на кожата да хванат,сигурно има и хладилник-ама и фреона е вреден, най сигурно е че имат жисиемчета-е това дали е вредно?

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 23 сеп 2010 23:25

Така де, да е мислил преди да ходи у големото град, сигурно ги води и в макдоналдс- и това е вредно,сигурно ги води и на море-да, ама не и това е вредно,може рак на кожата да хванат,сигурно има и хладилник-ама и фреона е вреден, най сигурно е че имат жисиемчета-е това дали е вредно?

Благодаря за подкрепата :lol: :lol: :lol: На мен лично ми стига, че спортувам. Не пушиш ли цигари и не се ошиваш с алкохол, долу-горе имаш голям шанс да живееш здравословно. Всичко друго е бошлав работа.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 23:29

Викаш, спокойно можем да си дишаме вредните газове и да им се чудим на тия европейци за кво са им евро 5 изискванията, или пък да им теглим една, щото намалиха мощноста на телефоните и сега всички са с по-малък обхват, едно време мощните ехеее, хващаха сръбските мрежи от София...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 сеп 2010 23:32

tprodanov написа:Викаш, спокойно можем да си дишаме вредните газове и да им се чудим на тия европейци за кво са им евро 5 изискванията, или пък да им теглим една, щото намалиха мощноста на телефоните и сега всички са с по-малък обхват, едно време мощните ехеее, хващаха сръбските мрежи от София...

:lol: :lol: Малоумници, само се чудят какво да измислят :lol: нямат си друга работа :lol: :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”