За или против нов възродителен процес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

valio
Контакти:

Re: За или против нов възродителен процес?

Мнениеот valio » 03 сеп 2010 00:24

Синьо сърце написа:Аз не съм за възродителен процес.Аз съм "ЗА" тези,които не искат да се съобразяват и интегрират в това общество,които не желаят дори да се научат(и децата им) да четат и пишат,на които всички плащаме ток,вода,осигуровки и прочее,които не желаят да работят-да бъдат изпратени в скромни общежития,оградени по съответния начин,където да им бъде дадена възможност честно и почтено да изкарват прехраната на семействата си.А за които не желаят-железопътна линия,минаваща под арка с възвишения надпис"Работата ще ви направи свободни!"...Без коминчета,че става грубо-но идеята не е за пренебрегване!!!А на който не му изнася-Анадола!Французите го направиха,що пък не и ние?Нямам никакво желание да плащам сметките на самозабравилата се сган,заради която стигнахме до феномена"бетонна решетка за канал",и цяла Eвропа да ни нарича"цигани".Когато играхме в Грац,седнах в една кръчмица,разговорихме се с хората-те ми викат" ти не си българин!!!"?!?Как така-отговарям,а съм със син шал и фанелка-а те ми викат"Българите са черни,а ти си бял!"...Разбирате ли за какво говоря?

Съгласен,и още нещо:Предполагам знаете,че в Германия има доста турци(да не казвам няколко милиона).Някой да е чул за подобно нещо да се случва при тях

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 03 сеп 2010 00:26

Темата е провокативна, не зная каква е целта, но се навлиза в опасни води....това е форум в спортен сайт в крайна сметка.Моля, модераторите,реагирайте овреме :!: :!: :!:

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 03 сеп 2010 00:30

TPAtkov написа:Темата е провокативна, не зная каква е целта, но се навлиза в опасни води....това е форум в спортен сайт в крайна сметка.Моля, модераторите,реагирайте овреме :!: :!: :!:

И кое и е ПРОВОКАТИВНОТО.ХАИДЕ НЕКА СЕ ПОЯВИ НЯКОЙ ОТ ДРУГАТА ВЯРА И ДА ПОСПОРИМ.Аз поне обещавам да спазвам добрия тон

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 03 сеп 2010 00:51

Писна ми да чета идиотски мнения на хлапаци на по 14-15 години!!! Не е нормално и 90те години като сме ги изселяли българите в Турция еи така? Взимали сме и къщите и сме ги гонили в друга държава? И после искат да се наричат българи?!? ОМГ.. Така че си играйте там игрите и не се занимавайте с такива неща..Те поне са осъдени, а политиците ни са 1000 пъти по големи престъпници... Масларова изкрала милярди от държавата ама тя не е престъпник а теа къде са построили некъв паметник къде името му го сложиха медиите станаха ТЕРОРИСТИ? и НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ДУМИ НА КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗНАЧЕНИЕТО ПЛС....

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 сеп 2010 00:51

valio написа:
Синьо сърце написа:Аз не съм за възродителен процес.Аз съм "ЗА" тези,които не искат да се съобразяват и интегрират в това общество,които не желаят дори да се научат(и децата им) да четат и пишат,на които всички плащаме ток,вода,осигуровки и прочее,които не желаят да работят-да бъдат изпратени в скромни общежития,оградени по съответния начин,където да им бъде дадена възможност честно и почтено да изкарват прехраната на семействата си.А за които не желаят-железопътна линия,минаваща под арка с възвишения надпис"Работата ще ви направи свободни!"...Без коминчета,че става грубо-но идеята не е за пренебрегване!!!А на който не му изнася-Анадола!Французите го направиха,що пък не и ние?Нямам никакво желание да плащам сметките на самозабравилата се сган,заради която стигнахме до феномена"бетонна решетка за канал",и цяла Eвропа да ни нарича"цигани".Когато играхме в Грац,седнах в една кръчмица,разговорихме се с хората-те ми викат" ти не си българин!!!"?!?Как така-отговарям,а съм със син шал и фанелка-а те ми викат"Българите са черни,а ти си бял!"...Разбирате ли за какво говоря?

Съгласен,и още нещо:Предполагам знаете,че в Германия има доста турци(да не казвам няколко милиона).Някой да е чул за подобно нещо да се случва при тях

Естествено,че не!Турците приемат правилата на страната,която им дава дом и прехрана и не коментират!Но не забравяй,че Турция е единствената ислямска страна със светско управление-там Ататюрк е изиграл голяма роля,чак латиницата въвежда,евалла...Човек от началото на 20 век с интересни и нестандартни решенич-неслучайно е национален герой!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 03 сеп 2010 00:57

pomiqrat написа:Всеки, който се счита за турчин, говори на турски, пропагандира по митинги на турски, иска мюсюлманската религия и жените им да ходят с фереджета вън от БЪлгария.

Напълно съм съгласен !
Аз живея в много красив край на България , но турцизиран (за съжаление) , дори има градчета и села в нашата област (смолянска) в които по цял ден от джамията облъчват хората със всякакви пропаганди ( покрай изборите , хората като ходят на джамия там им се казва , че ако не гласуват за ДПС , или ДПС не е в управлението - българите ще дойдат и ще ги изколят :shock: ) , на всякъде се плямпа на турски и е отвратително просто ... Добре , че поне в Смолян нещата са доста по-цивилизовани и ДПС нямат влияние (за разлика от други краища на областта).

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 03 сеп 2010 00:58

gentlemanxxx написа:Писна ми да чета идиотски мнения на хлапаци на по 14-15 години!!! Не е нормално и 90те години като сме ги изселяли българите в Турция еи така? Взимали сме и къщите и сме ги гонили в друга държава? И после искат да се наричат българи?!? ОМГ.. Така че си играйте там игрите и не се занимавайте с такива неща..Те поне са осъдени, а политиците ни са 1000 пъти по големи престъпници... Масларова изкрала милярди от държавата ама тя не е престъпник а теа къде са построили некъв паметник къде името му го сложиха медиите станаха ТЕРОРИСТИ? и НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ДУМИ НА КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗНАЧЕНИЕТО ПЛС....

Поправка на 31г.съм-и си дяволски прав,че политиците са винови за това.Аз не мога да ги вкарам тези двамата в затвора.Вземали сме им къщи-те сега не дават хляб.Повтарям се,но прилича на отмъщение и мирише от километри на омраза

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 03 сеп 2010 01:04

В Турция всеки по-сериозен опит за радикален ислямизъм ще бъде потушен ВЕДНАГА........

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 03 сеп 2010 01:04

Каква омраза be? Някой от вас бил ли е по села с "турско население"?!? Аз съм обиколил сиг над 100 такива и там хората са любезни, възпитани, кротуват си и си бачкат честно... Те са с пъти по големи българи от половината тук... Там хората знаят за българската история,знаят крале князе,а част от вас бъркат азбуката... Омразата я насаждат такиа болни мозъци като Сидеров и Доган... Теа хорица и особенно младите имат толкова силно българско съзнание, което не съм го виждал в нито един от "българчетата" ..НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ МОЛЯ ВИ....

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 03 сеп 2010 01:05

gentlemanxxx написа:Каква омраза be? Някой от вас бил ли е по села с "турско население"?!? Аз съм обиколил сиг над 100 такива и там хората са любезни, възпитани, кротуват си и си бачкат честно... Те са с пъти по големи българи от половината тук... Там хората знаят за българската история,знаят крале князе,а част от вас бъркат азбуката... Омразата я насаждат такиа болни мозъци като Сидеров и Доган... Теа хорица и особенно младите имат толкова силно българско съзнание, което не съм го виждал в нито един от "българчетата" ..НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ МОЛЯ ВИ....

+++++

Върни се в “Свободна зона”