Как да пия, без да ме боли главата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Как да пия, без да ме боли главата?

Мнениеот Adramelech » 30 авг 2010 19:13

Незнам кое помага срещу главоболието, но за махмурлука (то май пак си е към главоболието де):
1) Продължаваш да пиеш и на следващия ден.
2) Наливаш се с вода, като за световно (това не помага кой знае колко, но пък след запой, водата е най-хубавото нещо за пиене).
3) Шкембе (не съм ял и нямам намерение да го ям това).
4) Муаш нещо ама много, много мазно.
5) Имаше някакви хапчета, които УЖ помагали срещу махмурлук.

Ей за тия се сещам сега.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 30 авг 2010 19:13

Аз колкото и да пия не ме боли глава, просто съм свикнал да пия много(имам роднини руснаци и там идва цялата работа) :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 19:14

Ще почна малко по-отдалече!
Първото ми напиване беше на 14 год и беше много грозна картинка. Брат ми който е с 5г. по-голям от мен беше абитурент и естествено се бяхме събрали да празнуваме. Цирка беше на сутринта когато видях че съм сам а много бях харесал джин с тоник а имаше останал. Шибнах 200мл за отскок и вече бях неадекватен. Но излязох с приятели. Имаше едно момиче в квартала която щяхме да напиваме но тя не излезе и аз понеже съм стиснат човек си казах: "Аз пари за водка съм дал и няма да я хвърлям". В този красив момент напуснах компанията(духом) :lol: След това нямам никакви спомени но бях с около 6 месечен махмурлук(не исках да видя алкохол).
След това грандиозно напиване всеки ми наливаше акъл в тиквата как да пия че да не се излагам пред хората.
Дядо ми викаше: "Като пиеш алкохол не вдишвай парите че те те повалят. Разграждат се директно в кръвта и си аут за минути"
Приятеля на майка ми: "Като пиеш алкохол в никакъв случай не разреждай с газирано"
Брат ми викаше: "Като пиеш яж и замезвай така няма да имаш грижи за нищо"
Майка ми каза просто: "Ако те видя още веднъж в подобно състояние ще те убия"
Да, пренебрегнах съвета на майка ми обаче комбинирах останалите ;) И всичко се нареждаше горе-долу! В тия години в които си мериш космите вместо пи***те и който е повръщал най-много значи е най-големия пич се срещнах с сериозния махмурлук. Живо проклятие!! Направо сутрин ако имах нож под ръка щях да си одрежа главата.
Дядо ми викаше: "Като те цепи главата, си я забий перпендикулярно във възглавницата. Така няма да ти се вие свят и е добре"
Приятеля на майка ми: "Пий много течности ще те освежи"
Брат ми викаше: "Бягай бръкни си в устата и повърни"
Майка ми ме тъпчеше с лекарства и викаше: "Ако те видя още веднъж в подобно състояние ще те убия"
Така! Аз пак пренебрегнах думите на майка ми. Но съчетах всичко в едно. Крайния резултат за така нареченото чудо "Излечим махмурлук" беше една рецепта или по-скоро схема на пиене:
1. На домашно - Ракия
2. На Кръчма - 1 Бира
3. На Диско - Квото ти падне(задължително всички стъпки и по този словоред)
Наистина ми помагаше. Имаше и издънки ама в 80% от случаите си беше наред. След това откриваш бавното пиене. След това че е по-добре да пиеш без да пушиш. След това си намираш жена която да те спира. И накрая се превръщаш в машина за унищожение на всякакъв вид спиртни напитки!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 30 авг 2010 19:15

Занаят не се учи за един ден!

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 30 авг 2010 19:17

Аз пък колкото и да пия глава не ме боли,но за сметка на това при прекаляване,следващият ден ми се губи в повръщане!Най-доброто според мен е като се "насърбам" да преям със свинско със зеле!След обилното хапване,колкото и да съм изпил на сутринта съм свеж и проблеми нямам!

Потребителски аватар
Darko22
Контакти:

Мнениеот Darko22 » 30 авг 2010 19:20

Като те цепи главата, си я забий перпендикулярно във възглавницата. :lol:
Тва ме разби Дядо ти е явно много мъдър човек! Иначе зелева чорба му е майката
Тим, любим,единствен на света, той се казва Левски София
Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 30 авг 2010 19:21

Darko22 написа:Като те цепи главата, си я забий перпендикулярно във възглавницата. :lol:

Сериозно пимага! Ако ти се вие свят те лекува! А зелевата чорба наистина помага :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 30 авг 2010 19:22

Darko22 написа:Като те цепи главата, си я забий перпендикулярно във възглавницата. :lol:

Със зелева чорба съм пробвал,но направо сдадох багажа!Нещата вместо да се влошат,станаха безнадеждни! :twisted:

Потребителски аватар
Darko22
Контакти:

Мнениеот Darko22 » 30 авг 2010 19:24

sir George написа:

Със зелева чорба съм пробвал,но направо сдадох багажа!Нещата вместо да се влошат,станаха безнадеждни! :twisted:

Тогава и едно аспиринче може да вкараш
Тим, любим,единствен на света, той се казва Левски София
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 авг 2010 19:37

След дългогодишни лични наблюдения и опити в сферата на напиването, стигнах до следните заключения:
1.Пие се с мярка. Колкото да ти е готино.
2. Задължително марков алкохол, или огнена вода домашно производство, направена по изпитана рецепта.
3. За Бога, яжте когато консумирате алкохол, яжте в количества! Глътка - бучка, е желязно правило, и тежко му на онзи който го наруши!
Наздраве!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”