Незнам кое помага срещу главоболието, но за махмурлука (то май пак си е към главоболието де):
1) Продължаваш да пиеш и на следващия ден.
2) Наливаш се с вода, като за световно (това не помага кой знае колко, но пък след запой, водата е най-хубавото нещо за пиене).
3) Шкембе (не съм ял и нямам намерение да го ям това).
4) Муаш нещо ама много, много мазно.
5) Имаше някакви хапчета, които УЖ помагали срещу махмурлук.
Ей за тия се сещам сега.
Как да пия, без да ме боли главата?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Adramelech
- Контакти:
Re: Как да пия, без да ме боли главата?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Аз колкото и да пия не ме боли глава, просто съм свикнал да пия много(имам роднини руснаци и там идва цялата работа) 

- TPAKTOP
- Контакти:
Ще почна малко по-отдалече!
Първото ми напиване беше на 14 год и беше много грозна картинка. Брат ми който е с 5г. по-голям от мен беше абитурент и естествено се бяхме събрали да празнуваме. Цирка беше на сутринта когато видях че съм сам а много бях харесал джин с тоник а имаше останал. Шибнах 200мл за отскок и вече бях неадекватен. Но излязох с приятели. Имаше едно момиче в квартала която щяхме да напиваме но тя не излезе и аз понеже съм стиснат човек си казах: "Аз пари за водка съм дал и няма да я хвърлям". В този красив момент напуснах компанията(духом)
След това нямам никакви спомени но бях с около 6 месечен махмурлук(не исках да видя алкохол).
След това грандиозно напиване всеки ми наливаше акъл в тиквата как да пия че да не се излагам пред хората.
Дядо ми викаше: "Като пиеш алкохол не вдишвай парите че те те повалят. Разграждат се директно в кръвта и си аут за минути"
Приятеля на майка ми: "Като пиеш алкохол в никакъв случай не разреждай с газирано"
Брат ми викаше: "Като пиеш яж и замезвай така няма да имаш грижи за нищо"
Майка ми каза просто: "Ако те видя още веднъж в подобно състояние ще те убия"
Да, пренебрегнах съвета на майка ми обаче комбинирах останалите
И всичко се нареждаше горе-долу! В тия години в които си мериш космите вместо пи***те и който е повръщал най-много значи е най-големия пич се срещнах с сериозния махмурлук. Живо проклятие!! Направо сутрин ако имах нож под ръка щях да си одрежа главата.
Дядо ми викаше: "Като те цепи главата, си я забий перпендикулярно във възглавницата. Така няма да ти се вие свят и е добре"
Приятеля на майка ми: "Пий много течности ще те освежи"
Брат ми викаше: "Бягай бръкни си в устата и повърни"
Майка ми ме тъпчеше с лекарства и викаше: "Ако те видя още веднъж в подобно състояние ще те убия"
Така! Аз пак пренебрегнах думите на майка ми. Но съчетах всичко в едно. Крайния резултат за така нареченото чудо "Излечим махмурлук" беше една рецепта или по-скоро схема на пиене:
1. На домашно - Ракия
2. На Кръчма - 1 Бира
3. На Диско - Квото ти падне(задължително всички стъпки и по този словоред)
Наистина ми помагаше. Имаше и издънки ама в 80% от случаите си беше наред. След това откриваш бавното пиене. След това че е по-добре да пиеш без да пушиш. След това си намираш жена която да те спира. И накрая се превръщаш в машина за унищожение на всякакъв вид спиртни напитки!
Първото ми напиване беше на 14 год и беше много грозна картинка. Брат ми който е с 5г. по-голям от мен беше абитурент и естествено се бяхме събрали да празнуваме. Цирка беше на сутринта когато видях че съм сам а много бях харесал джин с тоник а имаше останал. Шибнах 200мл за отскок и вече бях неадекватен. Но излязох с приятели. Имаше едно момиче в квартала която щяхме да напиваме но тя не излезе и аз понеже съм стиснат човек си казах: "Аз пари за водка съм дал и няма да я хвърлям". В този красив момент напуснах компанията(духом)

След това грандиозно напиване всеки ми наливаше акъл в тиквата как да пия че да не се излагам пред хората.
Дядо ми викаше: "Като пиеш алкохол не вдишвай парите че те те повалят. Разграждат се директно в кръвта и си аут за минути"
Приятеля на майка ми: "Като пиеш алкохол в никакъв случай не разреждай с газирано"
Брат ми викаше: "Като пиеш яж и замезвай така няма да имаш грижи за нищо"
Майка ми каза просто: "Ако те видя още веднъж в подобно състояние ще те убия"
Да, пренебрегнах съвета на майка ми обаче комбинирах останалите

Дядо ми викаше: "Като те цепи главата, си я забий перпендикулярно във възглавницата. Така няма да ти се вие свят и е добре"
Приятеля на майка ми: "Пий много течности ще те освежи"
Брат ми викаше: "Бягай бръкни си в устата и повърни"
Майка ми ме тъпчеше с лекарства и викаше: "Ако те видя още веднъж в подобно състояние ще те убия"
Така! Аз пак пренебрегнах думите на майка ми. Но съчетах всичко в едно. Крайния резултат за така нареченото чудо "Излечим махмурлук" беше една рецепта или по-скоро схема на пиене:
1. На домашно - Ракия
2. На Кръчма - 1 Бира
3. На Диско - Квото ти падне(задължително всички стъпки и по този словоред)
Наистина ми помагаше. Имаше и издънки ама в 80% от случаите си беше наред. След това откриваш бавното пиене. След това че е по-добре да пиеш без да пушиш. След това си намираш жена която да те спира. И накрая се превръщаш в машина за унищожение на всякакъв вид спиртни напитки!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Занаят не се учи за един ден!
- sir George
- Контакти:
Аз пък колкото и да пия глава не ме боли,но за сметка на това при прекаляване,следващият ден ми се губи в повръщане!Най-доброто според мен е като се "насърбам" да преям със свинско със зеле!След обилното хапване,колкото и да съм изпил на сутринта съм свеж и проблеми нямам!
Като те цепи главата, си я забий перпендикулярно във възглавницата.
Тва ме разби Дядо ти е явно много мъдър човек! Иначе зелева чорба му е майката

Тим, любим,единствен на света, той се казва Левски София

- TPAKTOP
- Контакти:
Darko22 написа:Като те цепи главата, си я забий перпендикулярно във възглавницата.![]()
Сериозно пимага! Ако ти се вие свят те лекува! А зелевата чорба наистина помага

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- sir George
- Контакти:
Darko22 написа:Като те цепи главата, си я забий перпендикулярно във възглавницата.![]()
Със зелева чорба съм пробвал,но направо сдадох багажа!Нещата вместо да се влошат,станаха безнадеждни!

sir George написа:Darko22 написа:Като те цепи главата, си я забий перпендикулярно във възглавницата.![]()
Със зелева чорба съм пробвал,но направо сдадох багажа!Нещата вместо да се влошат,станаха безнадеждни!
Тогава и едно аспиринче може да вкараш
Тим, любим,единствен на света, той се казва Левски София

След дългогодишни лични наблюдения и опити в сферата на напиването, стигнах до следните заключения:
1.Пие се с мярка. Колкото да ти е готино.
2. Задължително марков алкохол, или огнена вода домашно производство, направена по изпитана рецепта.
3. За Бога, яжте когато консумирате алкохол, яжте в количества! Глътка - бучка, е желязно правило, и тежко му на онзи който го наруши!
Наздраве!!!
1.Пие се с мярка. Колкото да ти е готино.
2. Задължително марков алкохол, или огнена вода домашно производство, направена по изпитана рецепта.
3. За Бога, яжте когато консумирате алкохол, яжте в количества! Глътка - бучка, е желязно правило, и тежко му на онзи който го наруши!
Наздраве!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.