Как може подобно нещо?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Как може подобно нещо?!
Абе Драго, пич, ти не знаеш ли, че с тея капути не се спори? На всичко викаш "да,добре" и е много по-лесно. Защото като почнеш да ги дразни, виж как се заяждат и правят проблеми! 
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
TPAKTOP написа:gld_84 написа:Провери дали актът съдържа всички реквизити, чувал съм, че често допускат пропуски при писането на актове и в съда падат...
Какво ще рече "всички реквизити"?fabregas_949 написа:Колега, заеби всички полицаи и т.н. поне за седмица-две. Изкарай си приятно почивката и после го мисли. Надали ще стане нещо кой знае какво...
Ами аз още от сега почнах да пия!
hristov25 написа:Виж това http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=921§ionid=6&id=00002. Поне това кето е описано обидата се води към хулиганството.
Мерси много! това означава само парична глоба! Мерси!
Всеки лист хартия за да се нарече официален документ трябва да съдържа минимално изискуемите реквизити ( елементи). Т.е. дали в акта няма пропуснат задължителен елемент (подпис на някой, длъжност, дата и т.н.)
- JohnnieWalker
- Контакти:
Made in Bulgaria 
- TPAKTOP
- Контакти:
petrof написа:Пич най-много да ти друснат някаква глоба. Нищо повече не могат да ти направят. За затвор и дума не може да става. Не знам какви са глобите, но бих ти пръпоръчал при всички положения да обжалваш. Имаш това право! На мен като са ми правили актове почти винаги съм писал възражения или жалби. Обикновено има ефект. Да не говорим, че от 3 години ме съдят от ЧЕЗ Електроразпределение и още не могат да ме осъдят. Абе дреме ти, не го взимай толкова навътре...
Мерси ама няма как да не го вземам навътре! Тия ми скапаха деня! Аз да си ги бях напсувал като хората да ме глобяват с каквото си искат ама за думата "комплексар"
vesat написа:ЕБИ ИМ МАЙКАТА НА ПАРИТЕ !ПРАВИЛНО СИ СЕ ДЪРЖАЛ С ТОЯ КАЛЪФ(ПАРДОН полицай).С ТИЯ ТРЯБВА САМО ТАКА ИЗКЪСО,А НЕ ЕМИ СЕГААА,ТУКА ИМАМ НЕЩО ЗА ТЕБ..
![]()
НАУЧИХА СЕ ДА СИ ПРОСЯТ КИНТИ И ЛОШОТО Е ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО "БЪЛГАРИ" СА СКЛОННИ ДА ИМ ДАВАТ...ДОКАТО ИМ ДАВАШ ,ШЕ ТЕ ШИБАТ,ТАКЪВ Е ЖИВОТА...
![]()
Ами за това стигнахме до там! Ако бях решил че няма за какво да ме глобят и не им дадох никакви пари! И сега...
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- storm
- Контакти:
Аз вчера като ти казах да не се ядосваш ,че ще имаш проблеми 
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Всеки лист хартия за да се нарече официален документ трябва да съдържа минимално изискуемите реквизити ( елементи). Т.е. дали в акта няма пропуснат задължителен елемент (подпис на някой, длъжност, дата и т.н.)[/quote]
Да провери дали има печат на Кат примерно и т.н. Между другото подписвал ли си се на акта? Доколкото съм учил по право много по-лесно е да оспориш един акт ако не си се подписал върху него за което имаш право
Да провери дали има печат на Кат примерно и т.н. Между другото подписвал ли си се на акта? Доколкото съм учил по право много по-лесно е да оспориш един акт ако не си се подписал върху него за което имаш право
Middlesbrough написа:като имаш кола закво ша хоиш на морето с автобус бе човек , и кво се праиш на интересен на куката , нормално е така да реагира ти кво искаш да ти се извинява ли , ти си си виновен
Той не се прави на интересен, а си отстоява интересите! Капиш? И този, куката де, май се взел насериозно. Само така с тях: оспорване и доказване на преобладаващата простотия и комплексарщина. Спрели го за 5 км/ч, а онези с 50-те?! А иначе, пич, не се шашкай - глобата няма да е голяма.
- TPAKTOP
- Контакти:
gld_84 написа:Всеки лист хартия за да се нарече официален документ трябва да съдържа минимално изискуемите реквизити ( елементи). Т.е. дали в акта няма пропуснат задължителен елемент (подпис на някой, длъжност, дата и т.н.)
Е той колегата му се подписа ама не беше на място когато се случи това?!
Cesc Fabregas написа:Абе Драго, пич, ти не знаеш ли, че с тея капути не се спори? На всичко викаш "да,добре" и е много по-лесно. Защото като почнеш да ги дразни, виж как се заяждат и правят проблеми!
Знам бе ама не съм съгласен с тия глупости бе Марто! Тия те тъпчат а ти "Да, добре". Мразя ги!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- TPAKTOP
- Контакти:
storm написа:Аз вчера като ти казах да не се ядосваш ,че ще имаш проблеми
- BLUE CHAMPIONS
TPAKTOP написа:Parmalat написа:Koфти приятел виждам че и си от София и едва ли скоро ще ходиш на море!Един мой авер постъпи като теб,и се скара с двама катаджии на връщане от дискотека!Ядосан вика им познава шефа на полицията в град... и тая кола никой не я спира от 10 години дори няма глоба ама вика им крещи здраво!И ония звани в полицията проверява номера на колата и гледа няма никакви провинения колата.И ги пусна да вървят без Акт!![]()
![]()
Аз ще ходя на море от 22:15 да дойдат да направяят акция "Шофьорите" ако искат! Утре като пратят призовка за обяснения няма кой да я получи! Така че да си гледат работата! Ама наистина е кофти. Не знам обаче какви ще са последствията?
Абе човек,знеаш ли кво?!,земи загаси го тоя комп и си хвани някво трамвайче за автогарата,за да стигнеш да морето утре все пак
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]