Убиват котки с пушка в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Убиват котки с пушка в Пловдив

Мнениеот JohnnieWalker » 22 авг 2010 14:41

Masaba написа:Извратено е да се разхождат бездомни животни,които разнасят всякакви зарази и хапят хората.То за това са виновни онези природозащитни тиквиници

Куче нахапа лицето на 8-годишно дете във Варна
Куче нахапа 10-месечно бебе
Куче нахапа деца
News.bg - Куче нахапа 5-годишно дете на хижа "Алеко"
Глутница кучета нахапа 3-годишно дете край Варна
Куче нахапа дете в русенско село

Не с пушки, ама и с граната ако трябва да ги избиват ! Евала ! Дядо ми преди години беше ухапан жестоко от един помияр... Просто трябва да бъдат премахнати уличните животни !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 авг 2010 14:48

Love_ написа:
groti написа:Ми давайте тогава по тъпата ви логика да се избиваме и един-друг след като държавата не се справя.Да си направим един Див Изток.Съседа от 2рия етаж ме дразни,че дига джамбуре нон стоп - чупене на крака.Съседа от 1вия пък не си плаща сметките - ръцете.Абе вие сте много прости хора,пък после се чудите защо ни е такава държавата-ами прост народ.

Ако детето ти си играе в пясъчник където е срало котка или го охапе куче или котка, ще видим как ще реагираш. Същото се отнася и за тебе. Не ми разправяйте глупостите, че кучета осещали страха, защото са ме нападали три кучета изневиделица без дори да ги виждам. Как ще се страхувам от тях като не съм ги виждал. Смърт за всичко бездомно животно и глоби по 5-10 хиляди лева за хора, които си изхвърлят любимците. По твойта тема съседа заради джамбурето нищо няма да му кажа както и за кучешкия лай, но ако ме "захапе" или нарани по някакъв начин застрашаващ живота ми и властите не се погрижат затова. Защо да не го пребия най-малкото ?

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 22 авг 2010 15:01

Някой гледал ли е "Animal Planet" там има едно предаване Зоополицаи. Хората си имат дружество и спасявят всякакви животни - ударени,бездомни,умиращи,изоставени- чистят ги обезпаразитяват ги кастрират ги и ги дават за осиновяване безплатно..... и за това само в Америка и цивилизованите страни нямат проблемми с бездомни животни защото имат решение на проблема..... а ние кво ... или ги търпим или ги трепим . Тука пред нашия блок има 6 котки и 2 кучета ... и бабите като ги хранят и те стоят. И за какво стоят, само да разнасят бълхи и мизерия ..... или да минават да ги събират или да ги убиват ..... друг начин няма ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Botev_Music
Контакти:

Мнениеот Botev_Music » 22 авг 2010 15:12

В тая Държава най големите пумияри са хората. Излизат пияници с пушки и вие ги защитавате, ами ако гръмне теб щото му си се видял пумияр а. Но комент както се казва. Няма да си искажа мнението по темата и кво трябва да свърши държавата, но мнения като " але да ги трепат ле мама им" просто граничи с нечовешка простотия абе не мога да го опрелича на нищо. Така или иначе ми е мъчно за наща държава , ама май наистина трябва да я прежала, просто като виждам с какъв ресурс от хора разполага.

amrasel
Контакти:

Мнениеот amrasel » 22 авг 2010 15:18

viki_nei написа:Mamkata im da eb a!

Значи ти глупако се регистрира , за да изпсуваш, при това на шльокавица - смешник.

Освен това не става ясно с кого искаш да се онождаш , с котките или тези които ги избиват. И в двата случая е доста извратено.

Конкретно до проблема - това е доста извратен начин за забавление , особенно що се отнася до избиването на котки, колкото до бездомните кучета признавам, че съм доста раздвоен. Особенно след една случка на детската площатка, когато 3 бездомни песа се нахвърлиха срещу децата ми. Единствената причина да го направят, бе появата на една клошарка от квартала, която редовно им подхвърля по някой залък.
Всичко това е в резултат от безхаберието на общините, не само Пловдивската и може да бъдете сигурни , че подобни "ловни" дружинки ще се появят и в други градове.

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 22 авг 2010 15:25

Докато има проблем с бездомните животни ще има и хранилка за някои хора!Ако се разреши кардинално проблемът,ще престане финансирането от ЕС!И аз да имам изгода да се увеличават тези полулации и аз ще бъда върл "природозащитник"!

Reckless

Мнениеот Reckless » 22 авг 2010 15:42

Добре де, не може ли по същата логика /разнасят мърсотия, бълхи и зарази/ да се отстрелват и бездомните хора, пък и има повече случаи на нападения от клошари, отколкото от котки. Не е ли добре някой да си направи кефа да убива и бездомниците с пушка, да речем !?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 авг 2010 15:46

О я стига глупости!!! Всичките улични кучета и котки трябва да се избият до крак!!! Носят само зарази, бълхи и кърлежи и реална полза от тях няма! Писнало ми е да слушам за деца, а и възрастни хора нахапани от улични кучета, или пък за деца заразили се с тении и подобни гадости! В крайна сметка кое е по-важното? Живота на някво тъпо животно, което няма да липсва на никого (А ВСЕКИ, КОЙТО ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ ЩЕ МУ ЛИПСВА НЯКОЙ БЪЛХАРНИК... ДА СИ ГО ВЗИМА У ТЯХ!!!) или живота и здравето на децата?! Че градинките и детските площадки, където играят децата по цял ден винаги са пълни с кучета и котки. Животните си вършат техните физиологични нужди, там където играят нашите деца, братя и сестри! Ми не мерси!!!

На всеки, който му е жал за уличните животни да прибере у тях си колкото се може повече... всички останали да се избият! Аз лично имам питбул и в моята махала в квартал Левски поддържам нулева популация на кучета и котки, всички в махалата знаят за това и всички са ми благодарни!!! Хората не се притесняват за децата си и за себе си и нямат нищо против, че бяха убита 20-тина котки и 7-8 помияра! Напротив!
Последна промяна от megan fox на 22 авг 2010 15:48, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 22 авг 2010 15:47

към хората с джипа: Елате тук и стреляйте по кучетата... МОЛЯ ВИ!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 авг 2010 15:47

Reckless написа:Добре де, не може ли по същата логика /разнасят мърсотия, бълхи и зарази/ да се отстрелват и бездомните хора, пък и има повече случаи на нападения от клошари, отколкото от котки. Не е ли добре някой да си направи кефа да убива и бездомниците с пушка, да речем !?

Как може да сравняваш човешко същество с някви тъпи котки? Ти изобщо имаш акъл?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Свободна зона”