Къде е футболът ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Къде е футболът ???

Мнениеот PFCB » 25 юли 2010 00:10

topco написа:PFCB,ако за тебе този жалък помияр дучето има дори и най-малка представа от футбол то тогава си много зле!И ако за теб да трошиш рейсове и седалки е добре,по-добре иди се прегледай!И автора е прав ,в поне едно нещо-вече няма спорт,а има пари и то много пари.

Айде кажи къде точно съм написал, че е нормално да се трошат седалки и рейсове ?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 юли 2010 00:17

PFCB написа:
MORSKI написа:Безумни тъпизми има в тази статия... И какво против Реал има автора? Къде били традициите на Реал- само с това изречение става ясно, че пишещия не е наред с главата... Реал, ако няма традиции няма какво да си говорим повече...

Става въпрос за това, че е суперкомерсиализиран клуб в момента и се купуват футболисти според това кой продава фланелки повече...А с какво се купуват само Перес знае.

Футболът не е на 10 години, а и това са общи приказки казани наизуст.... Ди Мария и Педро Леон данеби да са продавачи на фланелки...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 25 юли 2010 00:20

ами то и това си е бизнес...купуваш добри играчи и после си избиваш парите като продаваш фенски артикули...какво против има авторчето?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 25 юли 2010 00:21

Тогава каква е причината половин десетилетие да не минете 1/8 финалите в ШЛ ? Перес е бизнесмен и гледа да печели пари, а не купи и не е един-единствен. Карлос Валдерама си го каза:
"Преди играехме за хората, а сега се играе за резултата"
:!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 юли 2010 00:37

PFCB написа:Тогава каква е причината половин десетилетие да не минете 1/8 финалите в ШЛ ? Перес е бизнесмен и гледа да печели пари, а не купи и не е един-единствен. Карлос Валдерама си го каза:

Причините да не минем осминафинал не десетилетие, а 6 години се коренят и в други неща- липса на късмет, подценяване на някои противници, слаби треньори(онзи издирван в Бразилия анти треньор + Шустер и още няколко каот него) + големите очаквания и чак тогава идва политиката на ръководството....
Аз футбола и сега го харесвам, на теб и другите каот не ви харесва минете на скуош..
е

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 25 юли 2010 00:39

viroglav написа:Както и много други неща , така и фенството в България е криворазбрано и силно преиначено понятие ... Кое му е нормалното да отида на мач и някой да ми плюе във врата семки , да ми псува на ушенце , да пали димки и мята бомбички и т.н. простотии ? Е , как в такава обстановка да заведа семейството си на мача на любимия ми отбор ? Трябва много да ги мразя , за да го направя ... Ама аз ги обичам !!! Тези , които ходят на мач на любимия си отбор и твърдят , че го подкрепят как по - точно го правят ... Като псуват футболистите навярно ... Викнеш сто пъти "КЗЛ" или "гъза на маймуната е червен" и вече си герой в собствените си очи. С това ли даваш приноса си за победата ? А когато стане въпрос да дадеш 10 лева за билет започваш да се ослушваш и да питаш - "Ама защо трябва да плащам , та аз виках "КЗЛ" или "Гъза на маймуната ... " , трябва вие да ми плащате едва ли не "... Като дойде време за селекция били сме купували анонимници ... Ама тука ключовата думичка е "купували", защото се купува с моите и твоите 10 лева. А като искаме да купим някой класен футболист отсрещната страна не ни кара да викаме КЗЛ , а иска 500 000 евро например ... Най - смешното нещо , което прочетох днес беше , че Титан си слагали 50 % от парите от билетите в джоба и един вид ги крадяли от ЦСКА ... така сигурно мислят и доста от феновете на другите отбори за техните си шефове ... Седнал автора да ми разправя кое било хулиганство и кое не ... Като отида на стадиона искам да гледам мача на спокойствие , а не между другото. Защото си плащам точно за това ... Хореографията била нещо различно от хулиганство ... Ама като те завият с някакъв чаршав и пропуснеш единствения гол например. Или тези , които правят хореографията не ходят , за да гледат футбол ? E , тогава всичко си губи смисъла след като си отишъл на стадиона , за да правиш хореография и да си псуваш на воля , вместо да гледаш мач ... Аз обаче не искам да те слушам и според мен мястото ти не е там. А аз си плащам билета за разлика от тебе ... Познай кой е в правото си ..

+1

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 25 юли 2010 00:43

PFCB написа:Тогава каква е причината половин десетилетие да не минете 1/8 финалите в ШЛ ? Перес е бизнесмен и гледа да печели пари, а не купи и не е един-единствен. Карлос Валдерама си го каза:

Футбол винаги се е играло за резултат ... Още от самото му създаване , та до ден днешен ... В професионалните отбори винаги са се плащали заплати и никой не е играл заради някаква утопична идея ... Печелиш , получаваш премия ... Губиш , губи и джоба ти. Продават се фланелки , ключодържатели и даже лукчета , ако искаш и има съответното търсене с емблемата на отбора ти , за да платят на звездолинчовците. Футбола винаги е бил и ще си бъде и за в бъдеще бизнес. До 1989 година в България и социалистическия блок футбола беше по - скоро тема от идеологическите войни между капиталисти и комунисти. Това обаче е оставило отпечатък и до ден днешен върху теб и подобните на теб с твоето мислене. Комунизма си отиде друже , живеем в условията на капитализъм и парите вече имат решаващата дума във всяка една от сферите на живота. Колкото по - бързо го осъзнаете това , толкова по - бързо и ще се събудите от идиличния си сън ...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 юли 2010 00:53

Вироглавчо, прав си, с една дребна грешка - комунизма не си е отишъл.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 25 юли 2010 01:22

tprodanov написа:Вироглавчо, прав си, с една дребна грешка - комунизма не си е отишъл.

И в какво се изразява присъствието му ?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 юли 2010 01:27

Ами виж си премиера, виж си главния прокурор, виж всички собственици на медии, виж доскорошния ти премиер, виж собствениците на футболни клубове, виж собствениците на едрия бизнес? Малко ли ти е?! Ако един човек, приспан 87ма се събуди, той ще види същите фамилии, с които е свикнал - Станишев, Велчев, Батков...

Върни се в “Свободна зона”