durex написа:Нисан Примера 2.0 141к.с. 95г.
Пожелавам ти следващата да е италианска, нещо по-скромно, с конче или бик
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
durex написа:Нисан Примера 2.0 141к.с. 95г.
Madridist написа:PFC Litex написа:Страхотна кола. Нея съм я подарил на половинката. Малогабаритна, харчи един каскет нафта (на дълъг път пада около 3.1/100, градско около 4.5/100) перфектна за ежедневието.
На предишния ми шеф служебната беше такава и съм я карал няколко пъти и много ми хареса. И аз така знам,че харчи по едно бурканче нафтаНа мен ми трябва точно за града,защото по принцип много рядко пътувам извън Пловдив, на 2-3 месеца веднъж до София и лятото до морето.
![]()

Madridist написа:durex написа:Нисан Примера 2.0 141к.с. 95г.
Нисанчето ти е класика и синьо при това-само малко тунинг и не ти требват новиdurex написа:Madridist написа:durex написа:Нисан Примера 2.0 141к.с. 95г.
Хахах мерси,ама едва ли ще мога да си позволя такова "удоволствие"
soilwork написа:Абе имаше едно предаване по Дискавъри май беше-някой сеща ли се как се казваше?,един пич купуваше модели от 80-те и 90-те години до определена сума-Форд Ескорт,старите Мерцедеси и други-караше ги при един майстор и оня ги правеше муцка.След това ги продаваха

PFC Litex написа:soilwork написа:Абе имаше едно предаване по Дискавъри май беше-някой сеща ли се как се казваше?,един пич купуваше модели от 80-те и 90-те години до определена сума-Форд Ескорт,старите Мерцедеси и други-караше ги при един майстор и оня ги правеше муцка.След това ги продаваха
Предаването се казва "Пич оправи ми колата".
soilwork написа:Абе имаше едно предаване по Дискавъри май беше-някой сеща ли се как се казваше?,един пич купуваше модели от 80-те и 90-те години до определена сума-Форд Ескорт,старите Мерцедеси и други-караше ги при един майстор и оня ги правеше муцка.След това ги продаваха
PLOVDIV PEE 1912 написа:Хонда е готина кола и много здрава,но вече предпочитам БМВ 3-тасерия купе 2004-та ЦД.Е тва е колата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта