Бижутера написа:Я па немам фейсбук, нема и да си направим![]()
освен да спамиш наред остава ли ти време ? Днеска навъртя ли ги 100 ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:Я па немам фейсбук, нема и да си направим![]()
\m/
Cesc Fabregas написа:Бижутера написа:Я па немам фейсбук, нема и да си направим![]()
Тогава ще ти направя аз!
;; w.a.s.p написа:Бижутера написа:Я па немам фейсбук, нема и да си направим![]()
;; w.a.s.p написа:Бижутера написа:Я па немам фейсбук, нема и да си направим![]()
Cesc Fabregas написа:;; w.a.s.p написа:Бижутера написа:Я па немам фейсбук, нема и да си направим![]()
[offtopic]кво лошо има? тебе пречи ли ти?[/offtopic]
\m/
;; w.a.s.p написа:дай да направим нова тема - да навъртим 100 мнения - всички да са от типа - да ; не .... , и да има някой който иска да научи нещо . Интересна ситуация . Анадъмо ?
modor написа:Във Фейсо има една любима група..............."Светът е голям и махмурлукът дебне отвсякъде"![]()
![]()
Cesc Fabregas написа:modor написа:Във Фейсо има една любима група..............."Светът е голям и махмурлукът дебне отвсякъде"![]()
![]()
Има и "магазина е голям и махмурлука дебне от всякъде", както и "Аз не пия, ама пийна ли малко, ставам друг човек, а тоя другия как пие..."![]()
![]()
![]()
Cesc Fabregas написа:modor написа:Във Фейсо има една любима група..............."Светът е голям и махмурлукът дебне отвсякъде"
Има и "магазина е голям и махмурлука дебне от всякъде", както и "Аз не пия, ама пийна ли малко, ставам друг човек, а тоя другия как пие..."![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 12 госта