Не говорете с извънземни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Не говорете с извънземни!

Мнениеот Siegfried » 26 апр 2010 23:13

Adramelech написа:
Siegfried написа:Извънземни няма , няма и да има . Няма никакво логическо доказателство за тяхното съществуване . Четете Библията и не вярвайте на такива измишльотини !!!

Ти сериозно ли го мислиш това???

Да , проблем ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 апр 2010 23:15

Абе извънземните са пичове, не мога да разбера какво толкова ви пречат момчетата. Вярно, че и аз не съм кой знае каква партийка с тях, ама се чуваме от време на време. А туй, че извънземните не били сътворявани - малко филм ми се види. Това конкретно до всички, които не са убедени в съществуването им. Изгледайте док. филми на Карл Сейгън, вижте с каква страст говори за космоса и извънземните форми на живот човека, изслушайте му аргументите и после пак ми кажете, че не допускате възможността за съществуването им. Още повече, че чисто математически въпросната е доста сериозна
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 26 апр 2010 23:16

Siegfried написа:
maldin1 написа:
Siegfried написа:Извънземни няма , няма и да има . Няма никакво логическо доказателство за тяхното съществуване . Четете Библията и не вярвайте на такива измишльотини !!!

От няколко милиарда звезди само в нашата галактика "Млечния път" е смешно да говориш ,че няма извънземни.А представи си има милиарди галактики.Или ти си на максимата "Око да види,ръка да пипне" ?

За твое нещастие няма . Никога няма да има . Живей с ужаса , че сме сами , защото извънземни не са били създавани или сътворявани . Така че по-нататъшен спор е излишен .

Никога не съм бил на тази максима . Просто току-що поясних какво исках да кажа .
Даваш ми отговори на които ти сам не можеш да си отговориш нито да ми докажеш по-някакъв начин.Доказано е ,че има вероятност да съществуват поне 100 единтични на Земята планети(в нашата галактика) ,на които може да има живот.
П.с. Имаше предавания по "National Geographic" на тази тема.Имаше даже и предаване за това какви биха изглеждали евентуални извънземни в по-разредена атмосфера от нашата ,както и в по-наситена....
Последна промяна от maldin1 на 26 апр 2010 23:18, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 26 апр 2010 23:17

urkoto написа:Абе извънземните са пичове, не мога да разбера какво толкова ви пречат момчетата. Вярно, че и аз не съм кой знае каква партийка с тях, ама се чуваме от време на време. А туй, че извънземните не били сътворявани - малко филм ми се види. Това конкретно до всички, които не са убедени в съществуването им. Изгледайте док. филми на Карл Сейгън, вижте с каква страст говори за космоса и извънземните форми на живот човека, изслушайте му аргументите и после пак ми кажете, че не допускате възможността за съществуването им. Още повече, че чисто математически въпросната е доста сериозна

Математиката и извънземните играят покер заедно , нали знаете ? :lol:

И все пак дори и тази ,,невероятно точна и безгрешна във всички аспекти'' наука не може да ме убеди в противното . Защото просто има и сили много по-велики и висши от математиката , ако се сещаш ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 апр 2010 23:17

Абе, Лейди Гага, как тъй хем мразиш чалгата, хем слушаш Лейди Гага, която е нещо като чуждестранния вариант на нашето момче - Азис. Т.е. готова на всичко само и само да получи своите 5 минути слава, че дори и да си сложи пишка - за пред хората. Да не говорим, че въпросната поп музика е тоталния еквивалент на чалгата по света.

Не за друго, питам щото ми е интересно
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 26 апр 2010 23:19

Siegfried написа:
Adramelech написа:

Ти сериозно ли го мислиш това???

Да , проблем ?

Лейди Гега не е ли от тях? :twisted:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 апр 2010 23:19

[offtopic]Разбира се,че има извънземни,а този е най-готиния от тях 8-)
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 26 апр 2010 23:20

urkoto написа:Абе, Лейди Гага, как тъй хем мразиш чалгата, хем слушаш Лейди Гага, която е нещо като чуждестранния вариант на нашето момче - Азис. Т.е. готова на всичко само и само да получи своите 5 минути слава, че дори и да си сложи пишка - за пред хората. Да не говорим, че въпросната поп музика е тоталния еквивалент на чалгата по света.

Не за друго, питам щото ми е интересно

Песните й хич не са лоши . Поп-ът в световен мащаб няма нищо общо с чалгата . Иначе и аз не одобрявам имиджа й , но за първи път й чух песните по радиото , така че ...
Почитател съм и на някои поп-песни , както на Мадона , така и на Майкъл Джексън , мир на праха му .

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 26 апр 2010 23:21

Чакай сега, искаш да кажеш, че вярваш, че морето се е разделило на две, за да минат хората и други подобни дивотии?R U crazy?

Кажете кво и е странното на снимката де? :|

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 26 апр 2010 23:22

Малдини , усещам накъде отива разговорът и спирам да споря с теб по тема , до която не може да се стигне до консенсус .
Вярвай си в съществуването на Делта-1 , Алена - 2 , Ивана - 3 и тн . Явно фентъзитата придобиват по-сериозен мащаб , сливайки се с реалността .

Върни се в “Свободна зона”