Adramelech написа:Siegfried написа:Извънземни няма , няма и да има . Няма никакво логическо доказателство за тяхното съществуване . Четете Библията и не вярвайте на такива измишльотини !!!
Ти сериозно ли го мислиш това???
Да , проблем ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Adramelech написа:Siegfried написа:Извънземни няма , няма и да има . Няма никакво логическо доказателство за тяхното съществуване . Четете Библията и не вярвайте на такива измишльотини !!!
Даваш ми отговори на които ти сам не можеш да си отговориш нито да ми докажеш по-някакъв начин.Доказано е ,че има вероятност да съществуват поне 100 единтични на Земята планети(в нашата галактика) ,на които може да има живот.Siegfried написа:maldin1 написа:Siegfried написа:Извънземни няма , няма и да има . Няма никакво логическо доказателство за тяхното съществуване . Четете Библията и не вярвайте на такива измишльотини !!!
От няколко милиарда звезди само в нашата галактика "Млечния път" е смешно да говориш ,че няма извънземни.А представи си има милиарди галактики.Или ти си на максимата "Око да види,ръка да пипне" ?
За твое нещастие няма . Никога няма да има . Живей с ужаса , че сме сами , защото извънземни не са били създавани или сътворявани . Така че по-нататъшен спор е излишен .
Никога не съм бил на тази максима . Просто току-що поясних какво исках да кажа .
urkoto написа:Абе извънземните са пичове, не мога да разбера какво толкова ви пречат момчетата. Вярно, че и аз не съм кой знае каква партийка с тях, ама се чуваме от време на време. А туй, че извънземните не били сътворявани - малко филм ми се види. Това конкретно до всички, които не са убедени в съществуването им. Изгледайте док. филми на Карл Сейгън, вижте с каква страст говори за космоса и извънземните форми на живот човека, изслушайте му аргументите и после пак ми кажете, че не допускате възможността за съществуването им. Още повече, че чисто математически въпросната е доста сериозна
Siegfried написа:Adramelech написа:Siegfried написа:Извънземни няма , няма и да има . Няма никакво логическо доказателство за тяхното съществуване . Четете Библията и не вярвайте на такива измишльотини !!!
Да , проблем ?
urkoto написа:Абе, Лейди Гага, как тъй хем мразиш чалгата, хем слушаш Лейди Гага, която е нещо като чуждестранния вариант на нашето момче - Азис. Т.е. готова на всичко само и само да получи своите 5 минути слава, че дори и да си сложи пишка - за пред хората. Да не говорим, че въпросната поп музика е тоталния еквивалент на чалгата по света.
Не за друго, питам щото ми е интересно
Siegfried написа:Извънземни няма , няма и да има . Няма никакво логическо доказателство за тяхното съществуване . Четете Библията и не вярвайте на такива измишльотини !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта