Хайде на протест! Да спрем депутатите да ни върнат назад!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ELiNa
Контакти:

Re: Хайде на протест! Да спрем депутатите да ни върнат назад!

Мнениеот ELiNa » 20 апр 2010 01:36

да се пуши е глупаво ! аз поне смятам така. на 22 съм, и естествено съм опитвала цигарите.
така и не пропуших сериозно ! да съм изпушила 10 цигари през живота си, и при всяка една, чувството беше неприятно. чак съм се чудила, какво им харесва на пушачите това тровене. всеки решава за себе си, и не мисля, че със закони, нещата ще се оправят.
просто да се пуши, явно е модерно | фешън | :cry:
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 апр 2010 01:46

ELiNa написа:да се пуши е глупаво ! аз поне смятам така. на 22 съм, и естествено съм опитвала цигарите.
така и не пропуших сериозно ! да съм изпушила 10 цигари през живота си, и при всяка една, чувството беше неприятно. чак съм се чудила, какво им харесва на пушачите това тровене. всеки решава за себе си, и не мисля, че със закони, нещата ще се оправят.
просто да се пуши, явно е модерно | фешън | :cry:
Отдавна не е "фешън" било е през 70-80-те години....проучи въпроса.Иначе съм съгласен,че всеки решава за себе си Изображение
Последна промяна от soilwork на 20 апр 2010 02:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 20 апр 2010 02:09

Харесва ми и няма кой да ме спре 8-)
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 20 апр 2010 03:12

Бижутера написа:
liverpul11 написа:не става некои дебелогъз депутат да ми казва къде ще си пуша,на които не му понася ....

който пуши - под мостовете и на гарите, ясно?

Мн точно Бижутер :) +100
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 20 апр 2010 03:16

soilwork написа:Мисля да пуша и като умра...Какъв е тоя измислен протест? Ей така много ме дразнят непушачите,като почнат да се правят на "света вода ненапита" Да вземем да протестираме срещу вашите пороци? Или протестирайте за ред други неща които не вървят в държавата...аре ше ви видим колко ще се съберете:една каруца хора!!! Хайде не се стеснявайте знаем че пушите тайно :lol: http://www.facebook.com/?sk=messages#!/ ... 6831482415

Всеки има пороци.Обаче със пушенето вредите не само на себе си , ами и на другите.За разлика от пиенето,наркотиците,проституцията и т.н., които също са супер отвратителни неща , но за разлика от пушенето НЕ ВРЕДЯТ НА ОКОЛНИТЕ!!!
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 20 апр 2010 06:26

Хем държавата ми го продава и взема данъци,хем и даго забранява айде беееееееееееееееееее :mrgreen: Който иска без цигарен дим на Еверест :twisted: :twisted:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 20 апр 2010 07:36

Gonzo0009 написа:Харесва ми и няма кой да ме спре 8-)

Тук не става въпрос дали на някого му харесва или не.Става въпрос,че пушачите да си пушат щом искат,но без да пречат на останалите,а когато сме на едно закрито място, аз не съм длъжен да дишам смърдящ дим.Който иска да си пуши,но на вън, където не пречи на никого,освен на себе си.

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 20 апр 2010 09:15

Проблемът ще бъде решен, в момента, когато пушачите започнат да си инжектират никотина и всичката гадория от цигарите със спринцовки - хем ще им е гот, хем няма да пречат на никой !Бъдете здрави!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 20 апр 2010 09:19

Не бъркайте нещата - тук говорим за забрана на пушене на обществени места , а не за спиране на пушенето като цяло .

Пушачите трябва да спазват закона , защото цигарите вредят на тях и на другите около тях .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 20 апр 2010 10:33

Нека да има заведения за пушачи и такива за непушачи,що се отнася до останалите обществени места,освен заведенията,нека там да бъде забранено.Аз съм пушач и мисля че има дискриминация и в двете посоки.След като не е забранена продажбата на цигари значи трябва да има компромис и в двата случая.Не е редно по този начин да се дискриминира който и да е,щом си пушач отиваш в заведение за пушачи и обратното.Мисля че така е справедливо.

Върни се в “Свободна зона”