Трагедията в Сандански
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трагедията в Сандански
За тоя кретен освен да го пуснат в басейн с 10-15 пирани,друго не заслужава 

Смърта е най-лекото наказание за него,най-добре да бъде заточен в каторга докато доживот.
- mad butcher
- Контакти:
gugushito написа:доколкото знам не става дума за мангали. при тях това си е нормално......
Наистина не става въпрос за роми и все пак?
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Автора, както и другите които си мечтаят какво ще направят на някой, да пуснат един линк !!!
Нали се сещате
Нали се сещате

-
- Контакти:
garfild8 написа:gugushito написа:твърдо ЗА смъртната присъда !!!!!ето нещо за което трябва референдум...
Един глас и от мен.verginasun написа:нема смисъл да го убива некои бе.... вкараите го в един затвор с цигани за 40 години и тои сам ще се самоубие...
Да не са 40,а 140 роми и ако не се самоубие,да пукне от е..н.В пандиза никой няма да му прости,тези изнасилвания.Ще му го върнат стократно,на мръсника долен.
АЗ предлагам едно от тези две наказания.И мисля,че и 40 цигани му стигат.
- Просветителя
- Контакти:
Този баща не може да е нормален човек ... Той наистина заслужава най-тежко наказание, каквото обаче за съжаление няма предвидено в НК !
Мисля, че едно позабравено наказание като набучване на кол, би било справедливо за този изверг !
По-интересно обаче е другото - защо месеци наред нито медицинските лица, нито съседите, а още по-малко органите на реда са потърсили сметка на това изчадие адово !?
Май болен е не само бащата, а цялото ни общество ...
Мисля, че едно позабравено наказание като набучване на кол, би било справедливо за този изверг !

По-интересно обаче е другото - защо месеци наред нито медицинските лица, нито съседите, а още по-малко органите на реда са потърсили сметка на това изчадие адово !?

Май болен е не само бащата, а цялото ни общество ...
levski_ventsi написа:garfild8 написа:gugushito написа:твърдо ЗА смъртната присъда !!!!!ето нещо за което трябва референдум...
Един глас и от мен.verginasun написа:нема смисъл да го убива некои бе.... вкараите го в един затвор с цигани за 40 години и тои сам ще се самоубие...
Да не са 40,а 140 роми и ако не се самоубие,да пукне от е..н.В пандиза никой няма да му прости,тези изнасилвания.Ще му го върнат стократно,на мръсника долен.
АЗ предлагам едно от тези две наказания.И мисля,че и 40 цигани му стигат.
Колкото повече,толкова повече

В Сибир....па може и да го скопят....ама със някой тъп нож....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
- Контакти:
роки и ти имаш право,колкото повече по добре 

- Jeff Ament
- Контакти: