Свалянето на Георги Първанов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Свалянето на Георги Първанов!
Агент Гоце в затвора але але, мръсен комунист дано изгние
Разбира се,че трябва да се свали!Един от най-корумпираните политици е той,няма масто въобще в политиката!
- love_hurts
nikoko написа:Каква независима медия какви пет лева?
Кой политик ще си позволи да има независими медии, не само в България, никъде по света няма такова нещо независима медия!
Как може да е независима една медия? Нали може от там да излезе неподоходяща информация?
Освен това доколко може една медия да е независима, тя нали трябва да се издържа някак си, а щом опре до финанси, всичко е зависимо!
Кои са най-големите рекламодатели- най-големите мутряги и бивши агенти, е ако има независима медия мислите ли, че те ще рекламират там? И тогава медията фалира! Съществуването на независима медия е само по себе си абсурдно отвсякъде.
А, за Първанов, не само трябва да си ходи, ами трябва да бъде съден, за журналиста, на койо той изпрати барети, за да го оставят инвалид за цял живот, заради блудството му с непълнолетна от която хвана и трипер! И за един куп други престъпления!
Това описва всичко, което имам да кажа. Никои предполагам не е забравил как свормира този нещасник правителство с ДПС ! Най-малкото заради това трябваше да има публичен линч за него !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
- Бижутера
- Контакти:
защо искате да го сваляте, преди две години вие си го избрахте... 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Принципно съм против свалянето му, това засега е най-успешния президент на Р България, ще се обоснова : много добър PR, много добра обща култура и не на последно място изключително добро познаване на историята - историк е все пак.
П.П. Аз абсолютно не поддържам нито една партия т.е. в изказването ми няма грам някакви политически предубеждения.
П.П. Едно нещо със сигурност знам, че точно този президент спаси ЦСКА от отпадане във В група преди 2 години.
П.П. Аз абсолютно не поддържам нито една партия т.е. в изказването ми няма грам някакви политически предубеждения.
П.П. Едно нещо със сигурност знам, че точно този президент спаси ЦСКА от отпадане във В група преди 2 години.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
- Pro-European
- Контакти:
shammi написа:..... това засега е най-успешния президент на Р България, ще се обоснова : много добър PR, много добра обща култура и не на последно място изключително добро познаване на историята - историк е все пак.
егати обосновката, егати...
както понякога казва Томислав Русев - расте бодра смяна, нали shammi ?
който разбрал - добре
Авторът на темата: Ще спре ли..
- Бижутера
- Контакти:
трябва да си ултратъп за да имаш Първаноглу за добър президент...та той води анти-българска политика, абсолютен мазник и нищоправец!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
shammi написа:Принципно съм против свалянето му, това засега е най-успешния президент на Р България, ще се обоснова : много добър PR, много добра обща култура и не на последно място изключително добро познаване на историята - историк е все пак.
Момче, преди да кажеш някоя глупост, замълчи и не я казвай!
Агент гоце няма да бъде свален от власт, макар че това е най-малкото, което заслужава за престъпленията си срещу обществото и националното предателство срещу България...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Бижутера написа:трябва да си ултратъп за да имаш Първаноглу за добър президент...та той води анти-българска политика, абсолютен мазник и нищоправец!

да се маха-отдавна стана ясно че го интересува повече доган и дпс отколкото БЪЛГАРИЯ-продажник