Доволни ли сте от работата си
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Доволни ли сте от работата си
Предоволен съм като самостоятелен уеб дизайнер.
jindo написа:Предоволен съм като самостоятелен уеб дизайнер.
Като ти гледам местоположението е нормално да си предоволен.Браво и честито.
Кажи как са германките в леглото?
Доволен, макар че се скъсвам от бачкане, понякога спането се пропуска,
за да изкарам малко повече кинтаж, че инак зле.
за да изкарам малко повече кинтаж, че инак зле.

- petarivanov1985
- Контакти:
bigbonusprize написа:Някой занимава ли се с програмиране, софтуер или нещо свързано с айти-то?
Аз съм програмист.Пиша софтуер за фирмено управление.За момента съм много доволен от работата си-заплащане,колеги,атмосфера -всико е о.к.
bigbonusprize написа:Някой занимава ли се с програмиране, софтуер или нещо свързано с айти-то?
Мултимедиен девелъпър се водя.
Последна промяна от olego на 09 окт 2009 13:42, променено общо 1 път.
ЕМИЛ написа:Аз лично от професията си съм предоволен.От неделя почвам на ново място и мисля ,че новите колеги не са лоши.
С една дума доволен съм.
Къде бачкаш,ако не е тайна?
bigbonusprize написа:Аз не съм готвач, ама мога да се състезавам със всеки кой ще сготви по-вкусно![]()
![]()
Само като ти прочетох изказването........То и по кръчмите е пълно с такива,дето не правят разлика между кайма и бон филе,ама всички са номер 1 !!!!!
Бе аз бачкам на едно ново място от 3 дена съм тук.Засега е добре.Лошото е , че съм сам от вида си в офиса.Имам 3 коле'ки и това е.Няма как да се изявя в палния си блясак , тоест да говоря за Барселона, Левски проблемите в родния футбол....
ма и аз като си знам какав ми е палния блясак по - добре да не се изявявам ич...

Последна промяна от mormona на 09 окт 2009 13:50, променено общо 1 път.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
krsn написа:ЕМИЛ написа:Аз лично от професията си съм предоволен.От неделя почвам на ново място и мисля ,че новите колеги не са лоши.
С една дума доволен съм.
Къде бачкаш,ако не е тайна?
Немога да ти кажа ,защото ще противореча на точка 8 от правилата.
- bigbonusprize
- Контакти:
krsn написа:bigbonusprize написа:Аз не съм готвач, ама мога да се състезавам със всеки кой ще сготви по-вкусно![]()
![]()
Само като ти прочетох изказването........То и по кръчмите е пълно с такива,дето не правят разлика между кайма и бон филе,ама всички са номер 1 !!!!!
Е аз по никакъв начин не съм готвил професионално. Всичко по домашно. Имам мисия да опитам възможно повече съчитания на ястия и вкусове

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!