На мен, отдавна не ми правят впечатление разните стрелби в САЩ...Така са си изградили държавата, така...може ида я приключат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Дай на български, Бояришник, нищо не разбирам от този лайнян език.![]()
kiril.a.d написа:1982 написа:Дай на български, Бояришник, нищо не разбирам от този лайнян език.![]()
![]()
![]()
...а на мен пък ми е смешно, когато някой не разбира "руски", "сръбски", "черногорски", "хърватски", "бошняшки", "словенски", еле па "македонски" - все болгарски диалекти, все парчета от нашата държава, отделили се в различни времена...
Айде простено ви е да не разбирате по-славянските езици полски и чешки![]()
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:kiril.a.d написа:1982 написа:Дай на български, Бояришник, нищо не разбирам от този лайнян език.![]()
![]()
![]()
...а на мен пък ми е смешно, когато някой не разбира "руски", "сръбски", "черногорски", "хърватски", "бошняшки", "словенски", еле па "македонски" - все болгарски диалекти, все парчета от нашата държава, отделили се в различни времена...
Айде простено ви е да не разбирате по-славянските езици полски и чешки![]()
Нищо то си е факт. България е дала писменост и религия на Русия
Agent_Alex написа:emi_cska написа:Rollo написа:Agent_Alex написа:Суха статистика - според Mass Shooting Tracker, каквото и да означава тази абревиатура, за последните 1004 дни в САЩ е имало 994 случая на масови разстрели. 142 от тях - в учебни заведения.
"Mass Shooting Tracker" обаче не е абревиатура. Потърсете значението на думичките преди да ги използвате.
Тези 3 думи означават тракер на масовите убийства
Благодаря за експресния превод, Еми!
Ей, имало в Щатите и умни хора, но защо ли ми се струва, че повечето от тях са славяни?
fcb_bg написа:Ей, деа Пентагона, побъркаха човека с тия мисии в Ирак, мамицата им мръсна.
[offtopic]Ако пусна тема за намерението юс солджърите вече да имат право да носят тюрбани, а слоджърките хиджаби, тя провокативна ли ще бъде?[/offtopic]
metodito написа:Модъри, какво чакате? Прокремльовския сокол заработи рублажа. Вземете мерки!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Agent_Alex написа:Взимай пример от немците! Ей, разглези ви Станко с тези преводи![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: metodito, Thsmith, tmanolov и 17 госта