Бунт на бежанците в Харманли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Бунт на бежанците в Харманли

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 19:26

Долно уйно написа:Много бързо почнаха да им прозират действията.
Сега по една от водещите медии гледах репортаж, в който директно репортерката и оператора си бяха влезнали в лагера, който уж трябва е под карантина, вътре всичко спокойно, няма у, няма ду и т.н.

От 2 дена имало пробита дупка в оградата, така казаха ....... аз не мисля, че е режисирано, тези наистина са си нахални, а им орежеш някое "право" (какви права може да има един престъпник, пресякъл незаконно границата ни ?!), веднага скачат ...... принципно съм съгласен с Шутъра, че тая паплач не разбира от толерантност и свобода, трябва да бъде мачкана брутално и да си знае мястото. Нашите, разбира се, отишли да преговарят с тях, сега ще им се молят, ще правят отстъпки ..... вместо да вкарат армията и жандармерията там и да ги изнесе набързо към границата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 ное 2016 19:27

fcb_bg написа:
Corwin написа:Още второто мнение в темата възхвалява Кадафи. Аз не мисля, че може да се получи каквото и да е обсъждане, когато от едната страна стоят такива хора.

А Ушев седи и гледа, както винаги. Другиден ще го насъскат я в София, я в Пловдив на стадиона и ще бие с удоволствие.

Възхвалява определени негови действия. Що сегашна Либия без Кадафи по-хубава и спретната ли е?

Кои действия бе, Серьожка, я ни светни: първо, второ, трето, ... пето?!... :roll: Какви са опорните точки, спуснати от Кремъл по въпроса!?... :roll: 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 ное 2016 19:29

Captain Stottlemeyer написа:Кои действия бе, Серьожка, я ни светни: първо, второ, трето, ... пето!... :roll: Какви са опорните точки, спуснати от Кремъл по въпроса!?... :roll: 8-)

Даваше хляб на хиляди твои сънародници, малко ли е?????? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 ное 2016 19:32

Corwin написа:Още второто мнение в темата възхвалява Кадафи. Аз не мисля, че може да се получи каквото и да е обсъждане, когато от едната страна стоят такива хора.

Кадафи преди всичко е сунитски негодник, но все пак, при него нямаше ''бежанци'', в случая това е главното от гледна точка на България.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 ное 2016 19:33

HoUs4oOL написа:
Captain Stottlemeyer написа:Кои действия бе, Серьожка, я ни светни: първо, второ, трето, ... пето!... :roll: Какви са опорните точки, спуснати от Кремъл по въпроса!?... :roll: 8-)

Даваше хляб на хиляди твои сънародници, малко ли е?????? :roll:

И как по-точно го е давал, я ни обясни?!... :roll: 8-) Иначе и Германия при Хитлер беше добре през 30-те години на ХХ век, ама какво стана после!?...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 ное 2016 19:35

Става все по-интересно - руските блядове и техните подлоги във форума защищават Кадафи! :o Защо ли!?... :roll: 8-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 ное 2016 19:41

Captain Stottlemeyer написа:И как по-точно го е давал, я ни обясни?!... :roll: 8-) Иначе и Германия при Хитлер беше добре през 30-те години на ХХ век, ама какво стана после!?...

Кое по-точно да ти обясня, защо българи от свободна и европейска България бягаха в Африка ли, много е дълго, а и честно казано си твърде голям инфантил, за да ти отговарям сериозно.
Какво стана, избихме и зъбите, като цяло това стана. :geek:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 ное 2016 19:41

Абе няма ли един управник на място който да издаде заповед да се пребият като кучета такива бунтове и ако не им стига да се стреля на месо. Иначе трябва съд за всички замесени в това тази сган да е тук. И да се започне да се стреля на месо по границата! Като разстреляме 100 дивака на границата тази вечер, да видим утре колко ще дойдат?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 19:43

[offtopic]Един въпрос към модераторите - защо ми поправихте заглавието, какво лошо му имаше ?? :lol:[/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 ное 2016 19:46

1982 написа:[offtopic]Един въпрос към модераторите - защо ми поправихте заглавието, какво лошо му имаше ?? :lol:[/offtopic]

Не е политкоректно. :lol:

Върни се в “Свободна зона”